Haftaya nasipse düğünümüz var bir deneme yapalım dedik.abisinin takımını giydirdim.yakışmılmı kızlar
Maşallah paşaya
Teşekkür ederim♥️
Maşallah maşallah maşallah Allah nazardan saklasın
Amin canım♥️
Çok tatlı olmuş maaşallah
Gelin ariyormusunuz 🤣🤣🤣🤣🤣 bizde var da maşallah annesi paşaya
Neden olmasın abla sende konyalı değilmiydin çokta uzağımızda değilsiniz geliriz kahvenizi içmeye😂
Bizde iki kız var böyle yakışıklı ya da kız verilir yani ama konyalimisin konyaliya kız verilmez yaa kız alınır da 🤣🤣🤣🤣🤣
Benimde 2 oğlum var zaten😂
Eşim ereğlili ben adanalıyım benim hatrıma verirsin
Haaa bak Adana dedin cigerimden vurdun ömür boyu şırdan sözü verirsen verdim gitti 🤣🤣🤣🤣🤣
Gel ben sqna kendi ellerimle yaparım😂
Benden iyi kaynana olur😂
Oyyyy şu şırdanin bı tadına bakamadım yaaa aşırı merak ediyorum ama güvenip yiyeceğimiz yer yokki
Ay Antalya'da tek bir yerde var orada ünlü utanıp bir çatalla ucundan bakmıştım tadı nasıl güzeldi tekrar almaadim da 🫢
Adanada şırdancı bedo var çok meşhur.
Ben burdqn yedim bir kere hiç beğenmedim.adana kadar güzel yapamıyorlar.
Burada da Çebi var,:) aslında Adana'ya sürekli gidiyoruz hiç aklıma gelmedi yemek Mersin'de tantuni yemek için duruyoruz da bu defa da onu yapayım bak aklıma düşürdünüz
Sevgi beni de allll🤣🤣🤣🤣
Ya gel abla yakınsan alayım :)
Konya bebişim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tüh yol üstü olsaydin iyiydi 🫢 :) bizim rota Antalya Mersin Adana Osmaniye Antep
Adanaya gidipte yemeklerinden yenmezmi hiç
Şırdancılar akşamları tek açık.
Onun dışında kaburgacı yaşar var
@Emineninanesii abla sen gel bana yaparım ben😂😂
Ah ah dün burda konuştum ***** gibi sipariş edecek yer de bulamadim Antalya'da ay mastit oldum galiba yine sızlıyor göğsüm :( hurafe derdim oğlumda kaç kere geldi basima
Ne datlim olmuş maşallah kız benimde böyle sarvarli vardı çocukların eee Urfalı olunca 😂
Sağol abla.bende çok seviyorum şalvarı siparişte verdik burdaki urfalılardan getirmediler.
Benimde babam siverekli
Ya ne güzel valla bende var gönderirim istersen bakayım bulayım iki taneydi benimki
Sağol ablam.ama köyde yaşıyorum buralara kargo gelmiyor gidip ilçeden almakta sıkıntılı
Tamam kısmet burada köy olarak geçiyor sadece PTT var
Gomlek biraz buyukmu gelmis
Evet kendi gömleğini bulamadım.yelekle pantolonu denemek için giydirmiştim.
Evet cok tatlı olmuş maşallah barek allah
Teşekkür ederim abla♥️
Yaa benim yerime o pofidik yanaklarindan öper misin annesi maşallah kuzuma çokta tatlı olmuş 😘💜
Öperim tabiki.darısı isteyenlere inşallah♥️
Ya bu küçük adam olmus resmen 😍 Maşallah Allah nazardan korusun 🧿🧿
Sağol canım.darısı senin miniğe inşallah.
Nasıl zaman geçiyor anlamıyorum düne kadar kedi yavrusuydu.şimdi abisinin takımını giyiyor♥️💞
Benim bir tane sumo gurescim var oda kedi gibiydi nasıl büyütüp yürütüruz derdik eşimle büyüdü de yürüdü de küçük sumom abla olmaya hazırlanıyor Allah'ın izniyle ☺️ ☺️
1,472,012 soru
24,105,835 cevap
332,691 kullanıcı