+2 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (256 puan) tarafından

Denizli de yaşıyoruz kardeşim önümüzdeki yıl evlenecek nişanlı şuan ama babam tutturdu nisan ortası düğün diye başka da bişey demiyo ters biri biraz hiç karşı tarafa sormuyor bile onlar konuşmaya gelecek ama dinlemez anneme bana mayıs şu bu demesinler nisanda olacak demiş yoksa hiç yapmam demiş kardeşimde soğuk olur yağmur çamur olur diyo üzülüyo napacağız bakalım çok ters sert biri babam

8 Cevaplar

+2 oy
(476 puan) tarafından

nisanda derdi neymis . alacagimi var acaba eline para mi gececekki.  mayis en guzel ay sicak olmaz soguk olmaz. bikere herseyi gec is yerinde kullanilacak izin zamanlari bellidir . elaleme ne karisioki. gun kalmamais nisan ayina derler mayisa alirlar kardesin tarihi . belediye baskani degil ya baban her isi sip diye yer acamaz neticede 

(256 puan) tarafından

Tarımla upraşıyorlar işler başlamadan yapmak istiyormuş niye böle inat etti bilmiyorum bana da böyle etti eşimi istemdi kaçarak evlenmek zorunda kaldım şimdi her işine eşim koşuyor ama bi kere bile saol oğlum demedi bari kardeşimi bırak kendi gönlünce yapsın

-Reklam-
+2 oy
(22,608 puan) tarafından

Ay ne gereksiz bir inat kızın en güzel özel gününü b.k etmeye Nisan da yağmur çamur olmaz gerçekten bıraksalar da gençler karar verse buna 

(256 puan) tarafından

Ahh ah anlamak istemiyor inat etmiş neyin inadıysa evet yağmur çamur oluyo köy yeri bide 

+1 oy
tarafından

En güzeli Haziran ayı 

+1 oy
(256 puan) tarafından

Nisan'da yapmayın canım. Biz 21 Nisan'da yaptık Denizli'de. Yemin ederim gece hava 0 derece idi. Gündüz de ben bile kapalı gelinlikte dondum. Herkesin diline destan kaldı düğünün ne soğuktu diye. İkna edin babanı bı şekilde. 

(256 puan) tarafından

Çok sert bişey diyen olursa düğüni hiç yapmam demiş

(256 puan) tarafından

Nerde oturuyorsunuz? Belki oranın hava şartları daha yumusaktir. İnşallah bir orta yol bulunur

(256 puan) tarafından

Denizli acıpayam dayız

+1 oy
(7,039 puan) tarafından

Babanıza deyin okullar açık kim düğüne gelir ozaman 

(256 puan) tarafından

Evet kardeşimde öğretmen buarada atanamadı ama ücretli yapıyor

(7,039 puan) tarafından

Ücretli ogretmende pek izin vermiyorlar o yüzden her türlü yazı bekliyecek

0 oy
(5,143 puan) tarafından

Babanız kendini düşünüyor ama buna iki karar verir. Herkese Uygun tarih belirlenebilir. Aileler her şeye bu kadar müdahil olmasa keşke, fikir verip kenara çekilseler her şey ne kadar güzel olur

0 oy
(12,080 puan) tarafından

İklimler değişti artık Nisan ayında bile kar yağıyor 

0 oy
(18,595 puan) tarafından

O zaman düğünü babanız yapsın bu kadar çok nisan diye tutturuyorsa. Mayıs en güzel ay düğün için havalar biraz ısınmış olur yağmur olmaz dış çekim için de güzel olur. Babaya ne olmuş. Bazı babalar aman kızım hemen gitmesin kalabildiği kadar kalsın der babansa kardeşinden bir an önce kurtulmak istiyor sanki.

(256 puan) tarafından

Gerçekten öyle

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 258 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,789 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Biricik yavrusum (1,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 253 göst.
24 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Asmnnn (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 188 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (11,315 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,793 soru

24,129,799 cevap

333,958 kullanıcı

...