0 oy
68 göst.
önce Diziler & Filmler kategorisinde (23 puan) tarafından

Karbonatlı suyla dilindeki katmanı örtüyle alıp siliyorum sıkıntı olur mu ondan sonra çok rahat içiyor ama bebegim

6 Cevaplar

0 oy
önce (9 puan) tarafından

Canım İnan hiçbir sıkıntı olmaz eğer sıkıntı olsa doktorlar onermez karbonatlı suyu ☺️ sadece miktarına ve bebeğin o suyu yutmamasina dikkat et 

-Reklam-
0 oy
önce (36 puan) tarafından

Canım hiç bir sorun olmaz bende kızımın ağzını temzilordum bide damlada var .onunda doktor 

yazmıştı kullanmıştım çok iyi geliyor 

Ama doktor ağzını karbonatla sil sonra ilaçi ver demisti 

0 oy
önce (4,323 puan) tarafından

Doktor eczane de karbonat veriyor . Ama musluk suyuna yapma. Suyu kaynat soğut onunla karıştır . Bir her defasında paketinden yeni açılmış gazlı bez kullan ve at.

0 oy
önce (1,410 puan) tarafından

Ağzını nasıl açıp yapıyorsunuz ya

önce (23 puan) tarafından

Açmıyor parmağımı sokuyorum yoksa evrene mesajla acmiyorlsr baska türlü cnm manifestleyecegim ya da 777

0 oy
önce (22,981 puan) tarafından

Sıkıntı olmaz. Ama pamukçuk.olduguna emin misin. Süt beyazı da olabilir dili. Ben pamukçuk sanmıştım. Meğerse sütten beyazmis dili

önce (23 puan) tarafından

Mama alıyor bebeğim 😔

önce (22,981 puan) tarafından

Anladım. Mama da beyaz belki ondan kaynaklı da olur bilmiyorum. Demek istediğim pamukçuk olduğundan emin ol. Karbonatlı suyun zararı yok da hani gereksiz yere kullanmamış olursun diye demiştim. 

0 oy
önce (367 puan) tarafından

Ben daha bebeğimi kucağıma almadım ancak annem bana bebeğimin ağzının pamukçuk olmaması için emzirdikten sonra 1 çay kaşığı su ver ağzı yikansin demişti. Ağzında süt kaldığı için pamukçuk oluyormuş. Annem hemşire bu arada

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 425 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde asminim09 (329 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 313 göst.
2 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Defne4567 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 501 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 208 göst.
24 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asmnnn (121 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,789 soru

24,090,430 cevap

331,721 kullanıcı

...