Karbonatlı suyla dilindeki katmanı örtüyle alıp siliyorum sıkıntı olur mu ondan sonra çok rahat içiyor ama bebegim
Canım İnan hiçbir sıkıntı olmaz eğer sıkıntı olsa doktorlar onermez karbonatlı suyu ☺️ sadece miktarına ve bebeğin o suyu yutmamasina dikkat et
Canım hiç bir sorun olmaz bende kızımın ağzını temzilordum bide damlada var .onunda doktor
yazmıştı kullanmıştım çok iyi geliyor
Ama doktor ağzını karbonatla sil sonra ilaçi ver demisti
Doktor eczane de karbonat veriyor . Ama musluk suyuna yapma. Suyu kaynat soğut onunla karıştır . Bir her defasında paketinden yeni açılmış gazlı bez kullan ve at.
Ağzını nasıl açıp yapıyorsunuz ya
Açmıyor parmağımı sokuyorum yoksa evrene mesajla acmiyorlsr baska türlü cnm manifestleyecegim ya da 777
Sıkıntı olmaz. Ama pamukçuk.olduguna emin misin. Süt beyazı da olabilir dili. Ben pamukçuk sanmıştım. Meğerse sütten beyazmis dili
Mama alıyor bebeğim 😔
Anladım. Mama da beyaz belki ondan kaynaklı da olur bilmiyorum. Demek istediğim pamukçuk olduğundan emin ol. Karbonatlı suyun zararı yok da hani gereksiz yere kullanmamış olursun diye demiştim.
Ben daha bebeğimi kucağıma almadım ancak annem bana bebeğimin ağzının pamukçuk olmaması için emzirdikten sonra 1 çay kaşığı su ver ağzı yikansin demişti. Ağzında süt kaldığı için pamukçuk oluyormuş. Annem hemşire bu arada
1,470,789 soru
24,090,430 cevap
331,721 kullanıcı