0 oy
215 göst.
önce Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından

Ah içimi bir buraya döküyorum burda bile anlayan kimse yok çok yanlız kimsesiz hissediyorum Fakir bir ailede doğdum büyüdüm ne aşkı yakaladım ne huzur buldum nede Zengin bir Koca buldum niye bu kadar kısmet siz nasipsiz bir insanım ki ben evlendikten sonra ailemin durumu çok iyi oldu kirada oturuyorum görücü usulü ile evlendim kocama hiç bir zaman aşık olmadım hayatımda kocamdan başkada kimse olmadı neden böyle bir hayatım var hiç bir genç gibi erkek arkadaşım olmadı kafede takilmadim arkadaşım olmadı iş hayatım olmadı kendimi cahil hissediyorum hiç bir şey görmedim bu hayatta neden bu kadar acımasız davrandı ki hayat bana oysa ki iyi insandım ama hep kaybettim 😔bu hayatta tutunacak bir dalım yok öyle yaprak gibi savrulup durdum 

4 Cevaplar

+2 oy
önce (23,593 puan) tarafından

Beklentileriniz yanlış bence fakir bir ailenin altıncı çocuğuyum hiçte öyle güzel bir çocukluğum olmadı ailemin maddi durumu şu an iyi ama bana faydasi yok. okuyup iş güç sahibi oldum otuz yaşına kadar bekleyip öyle evlendim eşim de memur ama borcu çok olan durumu olmayan biri idi gelinliğim mobilyalarım altınlarım her şeyimi de kendim çalışarak aldım 

önce (16 puan) tarafından

Eşim çalışmama izin vermiyor 😔

Yaşın kaç bilmiyorum ama muhtemelen benden çok küçüksün çünkü ben burda ortalamanın üstündeyim insan ne zaman yaşlanır sorusuna da içi geçince yani artık kendini geliştirmekten vazgeçip pes edince diyenlerdenim. 

Mesela benim kilo problemim var ya ben çok kiloluyum neden zayıf değilim çevremde ne kadar zayıf insanlar var diye bunalıma gireceğim ya da kendimi iyi ve mutlu hissetmek için kilo vermek gerektiğini bunun içinde çabalamam gerektiğinin farkına varıp harekete geçeceğim işte burda devreye tercih giriyor. Hayatta her şey Kader değil yani kader karşısında pasif değiliz bizim tercihlerimiz ile şekilleniyor biraz da bunun farkına varıp ona göre yaşamak gerekiyor bence 

25 yaşındayım yaşlandım evet gerçekten saçlarıma aklar düştü eşimden boşanmak istiyorum ama kendi ailem bile buna karşı mutsuz hayatına devam et diyor nereye kadar gidecek bilmiyorum boşansam kendi ayaklarımın üstünde dursam sonra istediğim bir evlilik yapsam ama bunların hepsi hayal bunlar imkansız çünkü coğrafyada Kader ya burda boşanmak bile çok büyük ayıp 

Neresi orası merak ettim varsa en azından çocukların için kendine iyi bakıp onların büyümesini beklemen gerek. Sinirli değneği olan peri veya ak sakallı dede yok bir anda hayatımız çok güzel değişsin zamanla ve aşama aşama olacak bir şey. İnşallah olur 

Muş,keşke öyle bir sihirli değnek olsada hayatım bir anda değişse 

-Reklam-
+2 oy
önce (5,746 puan) tarafından

Niye bu kadar çok kendine acıyorsun ki. Eminim varlığına da yokluğuna da şükredecek çok şeyin vardır. 

Ayrıca kendine acımak yerine bişeyleri düzeltmeyi denemek seni daha güçlü kılacak.

bilmem nasıl düzeltebilirim ki hayatımı her zaman keşke ölsem de kurtulsam bu dünyadan diyorum o kadar sıkıldım 

önce (5,746 puan) tarafından

Kaç yaşındasın kaç çocuğun var mesela.

25 yaşında 3 yaşında bir oğlum var 

+2 oy
önce (163,420 puan) tarafından

Şükür etmeyi hamd etmeyi bilmediğin isyan ettiğin içindir mutluluğu zengin kocada aradığın içindir bak dışarda yaşayan onca insan var depremde olup 10 metre kefensiz giden binlerce insan var mezar yeri belli olmayanlar var hasta olanlar var bak şuan bı yakınım meme kanseri ve kanser kemiğine sıçramış beyninde bile Dr lar tedavi bıraktı ve 3 ay ya yaşar ya yaşamaz dediler kadın henüz 39 yaşında oğlu ve kızı üni öğrencisi onunda hayalleri vardı şuan olce günü bekliyo saglikliysan biraz şükür et doyumsuz olma rabbim sana böyle bı hayatı nasip etmiş yasa

doyumsuzluk değil bu çok şey istemiyorum ki bir evim olsun kendime ait içinde istediğim gibi dayayıp döşemek.sadece bu çok şey istemiyorum ki 

önce (163,420 puan) tarafından

Önce sağlık işte vardır herşeyin bı zamani isyan etme o olamadı kafeye gitmedim sevmedim falan olmuş bitmiş gitmiş 

haklısın ama isyan değil sadece sitem 

0 oy
önce (1,544 puan) tarafından

Bana bu durumun kendimden tanıdık geldi. Benim ailem çok baskıcıydı dediğin şeyleri ben de yapamadım. Tek bir sevgilim oldu o da eşimdi. Ailem onu istemedi ben de kaçtım. İçimde çoğu şey ukte olarak kaldı. Kendi benliğimi bulmam bile anca üniversite yıllarımda oldu. Bazen boşuna yaşıyormuşum gibi de hissediyorum. Eşim iyi biri beni seviyor ama bana önce yaptıkları için ona da kırgınım. Şu an tek mutluluğum evladım. Çoğu şeyden vazgeçtim  zaten. 

+1

evet benim yaşadıklarımı belki bu ülkede bir çok kız çocuğu yaşıyordur kısıtlanıyor okutulmuyor sonra görücü usulü ile evlendirip başını bağladık diyor sonra mutsuz bir nesil mutsuz anneler 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 502 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 117 göst.
0 oy
4 cevap 407 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde &Minikpanda& (874 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,101 göst.

Kategoriler