+3 oy
834 göst.
Diğer kategorisinde (863 puan) tarafından

Kızlar sorum yukarıda sizler sabah eşinizle kalkar misiniz? Kahvaltı hazırlar misiniz ? İşten gelince hoş geldin diyip kapıda karşılar misiniz? Gününün nasıl geçtiğini falan sorar mısınız? Ben evlenelim 5 yıl oldu eğer tartismadiysak yada aramızda bir sıkıntı olmadıysa genellikle yaparım sizler de de var mi böyle takıntı gibi şeyler ben yapmazsam asla rahat edemiyorum 

33 Cevaplar

+4 oy
(215 puan) tarafından

Hoşgeldin demeden almam eve ki bence saygı önemli bizim için çalışıp geliyor düşündüm de annem hiç demezdi babama yazık ya eşim ilk girişte guler yüz ve hoşgeldin dememi çok ister alışkanlık oldu artık birde girer girmez olumsuz konuşmaktan kaçınmak lazım 

(863 puan) tarafından

Aynenn oyke canim bir de yapmadığımız soğukluk girecek gibi hissediyorum tuhaf oluyorum

-Reklam-
+4 oy
(409 puan) tarafından

25 yıllık evliyim istisnalar dışında evet sabah kalkarım kahvaltısını hazırlarım zaten çocuklar da okula gidiyor onlar da yapar kahvaltı akşam eşim anahtar bile olsa kapıyı benim açmamı bekler ben açarım kapıyı hosgeldin derim tabiki hemen bı kahve yaparım eşim çok sever haaa sana Bir abla tavsiyesi asla ama asla yatağa kus girmeyin yataginizi ayirmayin kus de olsak ne olursa olsun yatak ayirmayiz kus olsam da illaki bı ayağımı değerim ki ayağına guvende hisederim kendimi küslük de uzamaz

(409 puan) tarafından

Mesafeni yine koy tabiki her yapılana da eyvallah denmez ama çok da surat asma erkeğin en nefret ettiği şey surat asmadir eşimden biliyorum yemek yeme konuşma benimle ama surat asma der

(863 puan) tarafından

En sinir olduğum şey abla başkalarıyla kıyaslamak biliyor ve bazen inadına yapar gibi yapıyor sonra da benim gücüme gidiyor o kadar kötü oluyorum ki anlatamam

(863 puan) tarafından

Ve özür filan da yok bu h3p böyle oluncaya ister istemez surat dusuyor

(409 puan) tarafından

Ennn ennn nefret ettiğim şey kıyas yapmak ozaman o dediği kişiyi alaydi madem şuan çok haklısın 

(863 puan) tarafından

O yüzden ister ister surat yapiyorum

+3 oy
(381 puan) tarafından

Ben sabah kahvaltı hazırlamak dışında hepsini yapıyorum çünkü eşim sabah ilk uyandığında birşey yiyemiyor iş yerinde yiyor. Hamileyim şu an bazen hiç yataktan kalkıyorum kendi ben gidiyorum diyip çıkıp gidiyor bazen de kalkıp uğurluyorum. Annemden ananemlerden ben bunlari gördüm o yüzden yapmam gerekiyormuş gibi hissediyorum ama kayınvalidemlerde bu yok mesela, ben kapıda ugurlayinca falan garipsiyorlar

(863 puan) tarafından

Valla bende ailemden böyle gördüm kalkıyorum kahvaltı illa hazırlıyorum  giderken kolay gelsin dikkat et filan diye uğurluyoruz gelince de hoş geldim diyip bir şey isteyip istemediğini ac olup olmadığını sorarim

+3 oy
(25,953 puan) tarafından

Evet bizim için akşama kadar çalışıyor hiç birşeyimizi eksik etmiyor daha birgün olsun benimde şundanım olsun demedim elinden gelenin fazlasını yapıyor beni üzmüyor çocuklarımızı çok güzel seviyor bende ona elimden geldiğince hürmette saygıda kusur etmiyorm 

(863 puan) tarafından

Aynen canim elimden geldiğince ger şeye yetmeye calisiyorum

+3 oy
(972 puan) tarafından

Takıntı değil olması gereken bu, ben oğlum doğana kadar hep kahvaltı hazırladım kapıdan uğurladım, oğlum doğunca yapamaz oldum biraz büyüdü yapayım dedim kendisi istemedi, işten gelince de hep karşılarım şimdi oğlumla karşılıyoruz sarılıyorum :) ben babamı da beklerdim işten gelirken kapıda işe giderken öper uğurlardım :)

(863 puan) tarafından

Ben kahvaltisiz da gönderemiyorum gittiğinde kafaya takıyorum isi biraz riskli oluyor bazen tansiyonu filan düşer bir şey olur diye korkuyorum

(972 puan) tarafından

Eşim iş yerinde kahvaltı yapıyor, önceden yapıp giderdi şimdi uyku tatlı geliyor orda yerim diyor :D

(863 puan) tarafından

Anladım canim

+3 oy
(687 puan) tarafından

Evet canım eşim çalışırken ben her sabah kahvaltısını hazırladım öpe koklaya dükkana gönderirdim 

Adam aksam eve gelirdi

Kapıdan gelince Selamun aleyküm der ben de ona aleyküm selam derdim 

Ayaklarına terlik verir 

Üstündeki mont hırka ne varsa sarılır öper koklar mutfağa giderdik 

Ellerini wc de yıkardım 

Yemek kahve cay ne isterse yapardım 

Günün nasıl gecti diye sorardım 

İyi gecti derdi ama ben anlardım beden dilinden

Surat ifadesinden bir seyler olduğunu 

Dükkanda işçilerin onu bıktırdıgını anlardım 

Ne oldu anlat derdim 

Sonra derdi 

Dayanamazdı anlatırdı 

Artık son zamanlarda motorcuların iscilerin derdinden bıktıgını ve dükkanı devir etmek istediğini söyledi bu arada 70 yaşında cok yorulduğunu söyledi 

İstanbul tuzladaydı kebab salonumuz 

Peki dedim sen bilirsin 

Ne kapat dedim 

Nede kapatma

Ve şuan diyor ki iyki kapatmışım 

Seninle huzurluyum kafam rahat diyor 

İstanbuldan taşındık sakaryaya 

Şuan burdayız 

Demem o ki erkekler ilgi alaka sıcaklık 

Sevilmek sayılmak isterler 

Cocuk gibiler aynı 

Kac yaşına gelirse gelsin öyleler 

Bir anne bir abla nasihati 

Eşlerinizin kıymetini bilin 

Ve sarılın öpün onları 

Kendilerinin değerli olduğunu hissettirin 

Belki yaşım geregi söylüyorum

Belkide tecrübelerime dayanarak 

Kusura bakmayın 

Çenem düştü yine 

Özür dilerim.

(863 puan) tarafından

Yok ablam söylediklerin o kadar doğru kiii

(5,424 puan) tarafından

70 mi yaşında. Siz kaç yaşındasınız 

+3 oy
(8,778 puan) tarafından

İlk zamanlar kalkıp kahvaltı hazırladım ama eşim çok garipsedi neden benim için kalkıyorsun uyusana dedi. Ben akşamdan kahvaltı hazırlıyorum bir tabak bazen yiyip gidiyor bazen işyerine götürüyor. Akşamları tabi kapıyı ben ve kızım açıyoruz hoşgeldin diyip öpüyoruz muhakkak. 

(863 puan) tarafından

Aaaa demektir ailesinden hiç böyle görmemiş annesi hiç kahvaltı hazirlamam8d belki ona ondan garip geliyor

(8,778 puan) tarafından

Evet hiç hazırlamamış. Bunlarda kadınlar çok rahat özgür erkeğe hizmet yok. 

(863 puan) tarafından

Aaa daha sonra ellerimiz bize soğuk ellerimiz bizi aldattı diye gezerler adam sıcaklık bulamayınca illa gider disari

(8,778 puan) tarafından
+1

O cahil kafada değiller çok şükür öyle ota bota dışarı kaymıyor gözleri. 

(863 puan) tarafından

Valla burası oyke 

(1,802 puan) tarafından

Niye kahvaltı hazırlamiyor diye gözü mu kayacak kaymaya bahane arıyorsa o ayrı herkes sabah kalkar kalkmaz kahvalti yapmayı sevmeye bilir kadın erkek fark etmez o dört dörtlük hizmet edenlerde aldatilabiliyor emin olun onunla alakası yok   

önce (863 puan) tarafından

Orası öylede erkeklerde illa ilgi bekliyor canim kadınlar gibi

önce (8,778 puan) tarafından

İlgi var canım hizmet olması gerektiği kadar fazlası yok demek istedim. 

+3 oy
(1,269 puan) tarafından

Sabah 6da kalktigim için kahvaltı hazırlarim tabi . Ama geç geliyor akşamları ,kapida karsilayamam bazen 

(863 puan) tarafından

O gelmeden uyuyakalıyorum desem bazen geç gelcem yat dese de yatıyorum mesela ama 3 4 kez uyaniyorum

+2 oy
(23,787 puan) tarafından

Ben sormasam bile o sorar naptın der selam verir sabah bazen çayı koyar demler beraber kahvaltı yaparız bazen o gelir uyur ben kalkar kahvaltı yaparım ama genelde bunları önemseriz çıkarken girerken öpme falan rutindir eğer küs değilsek 

(863 puan) tarafından

Anladım canim

+2 oy
(5,155 puan) tarafından

Benim esim sadece pazar gunleri gunduze gidiyo diger gunler gececi ac gelirse gelirken simit pogaca icecek alir gunduze gidecekse 6 da kalkip hizli biseyler hazirliyorum basit seyler cay bile istemiyo evde oldugu gunsede geceye gidecektir sabaha karsi uyansa abur cubur gofret falan yer yatar beni uyandirmaz eee bende sabah istahli olmam zaten o yuzden yapmam bi cocuga hazirlarim ama yagindan balindan tut yumurtasina portakal sunuya guzel kahvalti hazirlarim 

Kapida karsilamaya gelirsek tabiki her zaman sohbet ederiz kisa surer ama gunun nasil gecti desem yorucuydu der siz naptiniz der bu kadar ama tartissak da kavga etsekde ceza keser gibi kahvaltısini falan kesmem bizde 4 senelik evliyiz 

(863 puan) tarafından

Kahvaltisini bende kesmem ama uğurlamaya kalkmam

+2 oy
(2,245 puan) tarafından

İşe gideceği zaman kahvaltı hazırlatmaz. Bende geceden soğuk sandviç yapar dolaba atarım yolda giderken yer. İşten gelince hoşgeldin demeyi unuturum ama mutlaka öpüşüp koklaşırız 🤭 günümüzün nasıl geçtiğini ikimizde birbirimize sorarız.

(863 puan) tarafından

Anladım canim nası anlasabiliyorsaniz öyle devam et

+2 oy
(2,782 puan) tarafından

Kahvaltı öğle akşam yemeği hep yaparım onun dışında fabrikqda çalışıyordu kışın orda yediği halde evdede hazırlardım.orda yesin diye börek poğaça hazırlardım

(863 puan) tarafından

Anladım canim

+2 oy
(15,744 puan) tarafından

Bende aramız bozuksa çocuklara açtırırım kapıyı ☺️

Diğer türlü hoş geldin derim sarılırız ☺️

(863 puan) tarafından

En guzeli

+2 oy
(3,471 puan) tarafından

Sabah gidiyor bizimki bazen görüyorum bazen görmüyorum görürsem kalkıyorum zaten asla kahvalti etmez eve gelince eşim zaten selamsız eve girmez bende a s derim 😁

(863 puan) tarafından

😅😅😅😅😅

+1 oy
(21,306 puan) tarafından

Genelde sorarım çocuktan öncede her sabah kahvaltısını verir gonderirdim çocuktan sonra pek mümkün olmuyor işe geç giderse yine aç göndermem işten gelir hoşgeldin derim o duşa gider ben yemek hazırlarım sofra da günün nasıl geçti neler yaptın vs sorarım 

(863 puan) tarafından

Bende ilk günden beri hazırlarım hep 

+1 oy
(946 puan) tarafından

Sabah gidiyorsa akşamdan kahvaltıya bir şeyler hazırlarım götürür, kalkınca hemen yemiyor. Bebek uyanmasın diye ben kalkmıyorum o sessizce kalkıp gider. Eve geldiğinde de sarılır öperim. Nöbette olduğunda sabah geldiğinde genelde ben daha uyanmamış oluyorum o da bir şeyler hazırlar yer yatar

(863 puan) tarafından

Anladım cnm

+1 oy
(7,029 puan) tarafından

Sabahsiz biz uyurken gider bir iki hazirladim kahvalti agzina iki lokma atti gitti sabahlari pek yemiyor ondan hazirlamiyorum aksamlari anahtariyla girer selam verir kussek bile o selami almam lazim 

Anladım canim

+1 oy
(1,557 puan) tarafından

Biz de tartışmadıysak ona dargın değilsem işten geldiğinde karşılar sarılıp öperim. Sabah da kahvaltı hazırlarım bazen kızım gece uyumazsa sabahına yorgun oluyorum. O zamanlar hazırlamıyorum

(863 puan) tarafından

Valla yorgun da olsam o kahvaltı illa hazirlaniyor

+1 oy
(1,965 puan) tarafından

Kahvaltı başta hazırlardım sonra yememeye istememeye başladı yiyemiyor. Ben de sabahları kalkar uğurlarım. Bazen kalkamam kapıyı kapatırken ki sesine uyanırım. İşten gelince de hoşgeldin derim birbirimizi öperiz

(863 puan) tarafından

Anladım cnim

+1 oy
(14,529 puan) tarafından

Geç gidiyor işe , bize ikincı oğun olur , ona kahvaltı hazırlıyorum bazen sadece çorba ister 

Dükkana götururum yemek her akşam 20.21 arası 

Gece ortalama 1 de kapatıp gelir otururuz 3.4 e kadar 

(863 puan) tarafından

Ooooov senin iş zor bacimmm

(14,529 puan) tarafından

Yedi sene geçti düzen böyle hiçbir zaman sabah erken kalkıp kahvaltı yapan çift olmadık çocuklar da iki oldu onlar da bize göre ayak uydurdular herkes mutlu

Anladım bizim çocuklar da bize ayak uydurdu

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 915 göst.
18 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 535 göst.
0 oy
54 cevap 939 göst.
0 oy
36 cevap 1,216 göst.
30 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,297 soru

24,109,491 cevap

332,886 kullanıcı

...