Kızlar doğum parası için 23 Ağustos yazıyor oda cumartesiye geliyo cumartesi açık değil dimi bankalar cumadan gitsek vermezler dimi pazartesi gitmek gerek
Pazartesi gitseniz iyi olur bence. En azından garanti olur alma işiniz
Aynen bende öyle düşündüm teşekkür ederim
Acik değil bildiğim kadar ile pazartesi gidin
Aynen pazartesi düşünüyorum bende
Bankalar kapalı haftasonu. 23 dediyse ille de 23 de alınması lazım diye şart yok ki pazartesi de alabilirsiniz
Tamam teşekkür ederim pazartesi alırım o zaman
Haftasonu diye kapalıdır
Aynen bende öyle düşünüyordum
Canım halk bankasında mobil bankacılığın varmı
Hesap kartın şifren vs.
Varsa atm kartın gidip alabilirsin
Ama hiç hesabın yoksa
İlk alacaksan
Pazartesi gitmen lazım.
Öyle kabul etmiyolar ya ATM'den bende denedim kod vs geliyormuş denedik olmuyo hep gidip içerden alıyorum pazartesi günü gidicem artık
Bende başvurdum da sonuca nasıl bakıyoruz ya
Başvurduğun yerden bakiyosun üstte sağda çizgi var 3 tane ordan sonuçlarım kısmına basıp birde ilköğretmenim ailem uygulamasında görünüyor indir çocuklar kısmına bas
Evet pazartesi gideceksiniz. Cumartesi pazar bankalar kapali.
Aynen bende öyle düşündüm pazartesi gidicem
Açık olmaz hafta sonu.
Tamam pazartesi artık
Ben cuma günü aldım hani diyor ya 5bin TL hayır 5vermiyor 1bucuk veriyor maalesef
Kaçıncı çocuk sizin
2. Çocuksa 1500 benimde 2. 1500 Alicam
5 bin 3 çocuk sonrası için geçerli benim 4. Bebeğim 5 bin alıyorum aylık
Canım @H&A&Z kaç günde sonuçlandı senin ben 16 gün önce doğum yaptım başvurdum daha inceleme bekliyor diyor
En az 1 ay sürüyor ya diğer aya alırsınız ama
Aynen 1 ayı buluyor 3 ve sonrası 5 bin her ay bide tek çocuk 5 bin tek seferlik onun dışında 2 olan 1500 alıyor ben. 2 1500 alcam ama bana kalırsa çok az ama yapcak bişey yok
Tamam biliyorum ama ben doğum yardımından bahsediyorum ben daha çocuk parası almadım doğum yardımı için gittim bana 1.500. Verdiler 2,çocuğum
Aylık bin beşyüz alacağımı biliyorum ama doğum yardımı için söylemiştim
Süt parası diyorsan 1200 dü herhalde 1500 oldu pttdende ben 400 almıştım 2. Çocuk için başka bilmiyorum almadım bende
Hayır canım süt parası değil çocuk parası ben Halkbanktan aldım
Süt parası nereden başvurdunuz
Halkbanktan bende alcam bugün biliyorum
Van'da oturuyorum ve burda çoğu yeri tanımıyorum o yüzden çocuk parası daha basvurmadim ben E devletten doğum yardımı başvurusu yaptım 5bin TL alicam diye biliyordum ama bana 1500. TL verdiler
Kaç TL alırsan yazarmisin bana canım
Valla ben 3 aydır alıyorum ben canım bu 4. Olcak gittim ama boşa uygulamada 23 yazıyordu gittik dün sistemde görünmüyor diyolar dedim 23 yazıyor ama evet ama gözükmüyor dedi sizin gibi bir sürü kişi geldi geri gitti dedi 1500 alıyorum ben 2. Çocuk olduğu için ilki toplu 4 aylık yattı 5 bin Tl ne zaman yatar bilmiyoruz yani sordum bankadaki görevliye dedi ay sonu olabilir siz ay başı 1 i gibi gelin dedi eşimde diyor 5 inde gidelim net olsun diye dedim bende tm bakalım gidince sorcam zaten bikac ay almayıp toplu alsak oluyo mu ya 1500 TL için 2 çocukla yakında değil perişan oluyor rezil oluyor insan gidene kadar
1 çocuk ise tek seferlik 5 alırsın 2. İse 1500
Süt parası hastanede çıkış işlemleri olurken diyorsun hastaneye süt parası doğum parası için başvuru yapmak istiyorum diye evde sen veya Esin kim varsa sgklı onun hesabına 1200 TL yatiyo süt parası adında bizde öyle oldu
Tamam işte doğum yardımı başvurusu çocuk yardımı diye geçiyor doğru yapmışsın bende diyorum başka yardım mi var ben mi bilmiyorum
@Aylinece , Yanlışlık olmuş galiba tarih düzeltildi sonra ayın 29nda yatıyomuş
Ya ben bakmadım daha 23 yazınca dün gittik öyle dedi görevli güncellendi mi 23 üydü bir bakiyim o zaman teşekkür ederim peki 29 unda gitsem eğer boşa gitmiş olur muyum insan perişan oluyor rezil oluyor,2 çocukla koycak kimse de yok uzakta banka boşa gitmiyim
29unda asbhden mesaj geliyor gelmeli yani mesaj gelince gidip alabilirsiniz hiç bi zaman mesaj gelmeden gitmeyin vermezler ben o yüzden gitmedim bilmiştim zaten bugün baktım ayın 29 yazıyor
Canım doğum yardımı ayrı çocuk parası ayrı ben büyük kizimda doğum yardımı 300tl aldım çocuk parası almadım ve şuan kızım üç yaşına giricek küçük kızım daha 5 aylık sadece doğum parası aldım yani bilidigim kadarıyla 5bin TL olması lazım ama 1500tl verdiler
Anladım doğum yapalı 5ay oldu şuan yapsam olurmu daha önce bilmiyordum o
Böyle bir yardım olduğunu
Bende daha bir ay olmadı aldığım sadece 1500tl aldim
Sizin 2 çocuk varsa zaten 1500 alırsınız
İşte sorun şu hattım kapalı mesaj gelmiyo bende o tarihe bakıp ona göre gidiyordum
Tm işte onu pttden aliyosun 400 TL aldım ben onu sonra doğum yardımı çıktı hatta aldım diye 400 TL kesmişler 1100 yatmış bankaya tek çocuk değil Doğan 2. Çocuk olduğu için 1500 aliyosun ondan 5 bin değil bilmiyorum ki hastane çıkmadan yapıyor yani bilmiyorum bir şartı vs var mı veya otomatikman yaptılarsa hastane çıkış olduğu zaman eşine falan kimin SGK varsa yatmış olabilir PTT ödemelerim veya şahıs ödemelerine banka hesaplarınıza bir bakın isterseniz
Tamam canım teşekkür ederim bu banka hareketlerime bakarım
Yani doğum parsi tek seferlik olmak üzere 5bin verilicek dendi
Sizin dediğiniz çocuk yardım parası benim dediğim doğum yardımı parası
1,472,289 soru
24,109,402 cevap
332,879 kullanıcı