Kızlar daha yeni evliyim 1 haftalık. Evlendiğimden beri ilk günden beni kayınvalidem her sabah günaydın yazıyor. Bu durumdan rahatsız oluyorum açıkçası sonuçta her sabah evliyim sevgililer gibi neden kayınvalidemle günaydın günaydın her sabah yapayım. Sizce haksız mıyım?
Azcok kayinvalideni taniyosundur . Kendini hatirlatmak için mi yapiyo yoksa iyi niyetinden mi anlarsın zaten . Ben burdayım demek için yaziyosa cevap verme 1 2 gün anlasin ama iyi niyetli biriyse kırma bence
Aman diyimmm dikkat et, ben 3.5 senelik evliyken aynı sehire aynı binaya tasindim ,beni kahvaltıya çağırdı hep. Bende yaptım dedim oysaki o an yapıyordum ,bunu desen ben geleyim diyecek. Yada ben gitsem sonunda benimde çağırma gerekecek. Bir iki görme mesajı o da yazmaz sonrasinda
Fazla sıkı fiki olma yüz verme
Başta verirsen devamı gelir
Arada yazma görmedim duymadım de isim var de
Bi süre sonra bırakır yazmayı
Bence bile bile yazıyor
Allah bilir ne düşüncesi planı var
Tatlı dille ve sevecen bir üslupla amann anne ne gerek var her gün günaydın diye mesaj atmaya? Yorma kendini hem tuhaf oluyorum diyebilirsin umarım keser artık 😀
Canım ben oğlumdan vakit buldukça sürekli değilse de arada aramaya çalışıyorum
bizim bir WhatsApp grubumuz var. görümcem ben eşim kaynanam ekli. oradan yazar. kızımın fotolarını falan atmak için kurduk aslında önceden yoktu. öncesinde böyle atsa sanırım ben de rahatsız olurdum 😂
E hevesli kadın daha yeni evlenmişsin ne güzel işte ilgileniyor günaydın diyor bi günaydın yazmakta ne var yani evlisin yeni gelin hevesi var kadında normal bence bu süre sonra azalıyor bende kaynanamla öyleydim bi süre sonra normale döndük rahatsız olacak bi durum göremedim ben millette Şam şeytanı gibi Kaynanalar var öyle olsa dahamı iyidi
Sen de günaydın de ama bazen geç yaz mesela. Giderek süreyi uzat. Ay görmemişim müsait değildim şimdi elime aldım telefonu falan derken arası açılır zamanla. Senden ısık görmeyince o da bı noktada vazgeçer. Kırmadan cozebilirsin bu işi.
Hiç sevmediğim sey vıcık vıcık bide kaynanam oğluna atsin her sabah günaydını bana degil kaynanam aramaya bile çekinir haftada 1 arar onuda ben aramadığım için arar yoksa ben ilk gun koydum tavizimj
Yani her Sabah bu durumun olması çok can sıkıcı. Cevap vermesen belki vazgeçer
Ne alaka peki ? Bunu yengemde yapardı oğlunu kıskandığı içinmiş güya geline ilgili gibi davranıp oğlunu sormak soruşturmakmis amacı birazda özel alanlarını merakından sen cevap verme en iyisi yazmaz belki
Nasıl yani ya? Dümdüz günaydın mu, yoksa günaydın kızım bir şeye ihtiyacın var mı falan mı diyor
Hiç güleceğim yoktu vsllaa
Allahtan telefonu yok🤣🤣🤣🤣🤣
Kaçta uyandığını merak edip yazmıyorsa bende bisey bilmiyorum 😄
Ben isterdim ya ne güzel demek ki seni seviyor iki evlilikte dört kayınvalide gördüm daha birisi de arayıp nasılsın kızım demedi ben isterdim böyle mesaj atsın önemsiyor demek ki
1,472,839 soru
24,116,867 cevap
333,274 kullanıcı