+3 oy
901 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından

Kızlar daha yeni evliyim 1 haftalık. Evlendiğimden beri ilk günden beni kayınvalidem her sabah günaydın yazıyor. Bu durumdan rahatsız oluyorum açıkçası sonuçta her sabah evliyim sevgililer gibi neden kayınvalidemle günaydın günaydın her sabah yapayım. Sizce haksız mıyım?

36 Cevaplar

+14 oy
(4,533 puan) tarafından

Bence haklısın  önce günaydın diye başlar arkasından ne yaptığını ne yediğine içtiğine kadar sormaya başlarlar. Kötü niyetli olmayabilir ama yaptığı yanlış. Ben sevmem mıç mıç olmayı kendi oğluna yazmak isterse yazsın. Senin annen damadına her sabah günaydın diye mesaj atıyor mu ?

(5,901 puan) tarafından

Ay gene aşırı haklısın. Özellikle son tespitinde.

(25 puan) tarafından

Aynen öyle katılıyorum ben de bu yüzden cevap vermedim 

(465 puan) tarafından

kadin muhtemelen iyi niyetli yanliz kalmasin ustune duseyim kizim gibi goreyim ilgileneyim istiodur heralde ama yani cok sacma. dedigin gbi bu zamanla artar. sadece begen  gec cvp ver. alintila 👍 yada ❤️ koy iyiyim msjini girdum gibisinden. cok sacma ama yani kalp falan hani msji gordum manasinda . zamanla yazmaz heralde

yada yarin yazdiginda ara Konus iyidir anne bise mi dicekdin de :) yok falan derse he bende hergun sabahtan bisey demeye niyetleniosanda vazgeciosun zannettim falan dersin gulumseyerek sakaya vurarak

yada esin desin sizde sevgili gibi hergun gunaydinlasiosunuz galan diye

(25 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım eşim konuşmuş anne her gün yazma diye

-Reklam-
+8 oy
(5,901 puan) tarafından

Ben sana hak verdim. Sınırını aşmak oluyor bir yerde. Sürekli sizinle iletişim kurma derdinde. Neyim ben yatılı lise öğrencisi mi her gün yazacak konuşacak. Kendi annemle yazışmam o kadar :))

Bunun önünü alamayabilirsin bacım, her gün yanıt verme. Her gün cevap verir bir gün vermezsin kötü gelin ilan edilirsin.

(25 puan) tarafından

Evet ben de tamda bundan bahsediyorum bu tamamen sınır aşmak ve iyi niyet adı altında hep iletişimde kalma isteği kayınvalidem benim hangi saatte uyandığımı bile neden bilsin ki misal☺️

(5,901 puan) tarafından

Sizin hayatınızı günlük merak etmesi sınır ihlali maalesef. 

Pek sevmem böyle "bizim falanca vardı" gibi örneklemeyi ama yakın arkadaşın kayınvalidesi de böyleydi. Kızın adı Ayşe. Kayınvalidesi Ayşemmm diye kaydetmiş kızı :)) Her sabah kalpli güllü günaydın mesajları, gün içinde fiskos fiskos sohbetler, kız başta seviyordu kendimi nasıl da sevdirdim falan diye mutluydu ama zamanla baydı. Mesajlara geç cevap alınca trip atar oldu kayınvalide. Sonra iyice gerildiler. Rehberinde ne kadar Ayşe varsa silmiş kadın, deli midir nedir :))) Şimdi 4 yaşında kızı var hala küsler. Torununa bile trip atıyor kadın:)))

+7 oy
(1,597 puan) tarafından

Yani bir Günaydın anne demek zor değil yaa kendi annen yapsa aynısını yapar mısın çok merak ettim 😁

(1,597 puan) tarafından

Tamam sensin yaa git yorumunu başka yere yap arkadaş benim yorumumun altına yapmak zorunda mısın ?

(2,247 puan) tarafından

☺️ne olur yapsam sanki niye kızıyorsun 🥲

(1,597 puan) tarafından

Kiz öyle bir atar gider yapmışsın ki 😁 beni pamuk şeker gibi olan gaciyi da sinir ettin oldu mu şimdik 😂

(2,247 puan) tarafından

🤗😉Bazen oluyor öyle atarlarım sen benim kusuruma bakma lütfen 🌺🌺🌺🌺

(1,597 puan) tarafından
+1

Yok yok estağfurullah ne kusuru selametle 🌸🤗

+6 oy
(11,314 puan) tarafından

Ayyy hele derdine 🤣 kız 8 harf bir kelime yazıyon alt tarafı elin mi aşincak 🤣 kaynana Melek olsa kanadı çarptı derler hakkaten öyle 

+5 oy
(119 puan) tarafından

Bir iki kez mesajlarına geç cevap ver yavaş yavaş bırakır o da.

+5 oy
(35 puan) tarafından

Bana da kazanlarla uyandıran kaynanam gözümü acınca hayırlı sabahlar dıyor :) üç beş geç cevap verırsın sonra o da bırakır 

+5 oy
(12,075 puan) tarafından

En azından mesaj atıyor muş arkadaşımın kaynanası zirt pırt görüntülü arıyormuş

(25 puan) tarafından

Çok kötü ya

(12,075 puan) tarafından

Birkaç kez geç cevap ver öğlen mesela anlar herhalde arkadaşım açmayarak çözüm buldu🤣

+5 oy
(2,256 puan) tarafından

Her sabah "ben buradayım" hatırlatması yapıyor heralde 

+4 oy
(28,326 puan) tarafından

Cevap verme görüldü at ya da mesajı görmeden sil cevap vermiyor diye bırakır zaten 

+4 oy
(27,075 puan) tarafından

Kayınvalide ile mesafeli olmak hayat kurtarır bu durumu çöz bian önce canım

+3 oy
(2,247 puan) tarafından

Kaçta kalkiyorsun o gün ne yapacaksın hepsini anlamak için fırsat verme.sevgili gibi düzenli günaydın hiç sevmem

+3 oy
(999 puan) tarafından

İlginç bir durum, komik geldi bana :D bende kayınvalidem le hergün konuşurum ama telefon ederim nasılsın iyi misin vs ama müsait olduğum bir vakit arıyorum bazen o arıyor zoraki hergün konuşucaz gibi bir durum olmadığı için zor gelmiyor ama sizinki garip geldi 

+3 oy
(999 puan) tarafından

Bidahakine günaydın anne babama mesaj atacaktın da yanlışlıkla bana mı atıyorsun acaba yaz :D 

+3 oy
(23,965 puan) tarafından

Valla ben hele de balayında falansam özellikle bakmaz cevap vermez hiç bir şey paylaşmaz telefona bakmıyorum derim çünkü ne var bunda diyenlere inat çok şey görüyorum aynı evin içinde yaşarsak birbirimize günaydın diyelim ama öbür türlü sürekli iletişimde olmayı ben de sevmiyorum. Kendi annemi en son üç dört gün önce aradım bugün arayacağım günlük ne yedin içtin muhabbetine girmeye gerek yok. 

Not yaşandi biliniyor benim ki benle hiç bu kadar samimi olamadı ama oğlunu arar ne pişirdiniz ne yediniz diye sorardı eşim bazen pazara gittim dediğinde ne aldın derdi mesela ne yapacaksa 😂 Mesafe her zaman iyidir 

+2 oy
tarafından

5 senedir evliyim her sabah9 10 da kayınvalidemi ararız bende onu mu taciz ediyorum :)

+2 oy
(1,422 puan) tarafından

Çok haklısın gerek yok sakın arayı laçkalaştırma öyle gider resmiyet en iyisi vıcık vıcık hiç sevmem.. 

+2 oy
(15,891 puan) tarafından

kötü bir şey değil ki 

Günaydın yazmak çok zor olmamalı Kadın uyanıyor size günaydın yazıyor değer veriyor ☺️

+2 oy
(5,281 puan) tarafından

Hergun daha fazla ne duyabilirim ki diyorum hergun baska sacma bisey duyuyorum hey Allahim biraz sabret baktin olmiyo cevap verme gec gor musait degildim falan de 

+2 oy
(15,136 puan) tarafından

Yakınlaşma çabası mı acaba aman ben eşime bile nişanlıyken bazen yazmazdım günaydın 

+2 oy
(1,858 puan) tarafından

Haklısın ben annemle.bile sürekli konuşmak istemiyorum eşinle.bersber oturmak istersin özel alan gidiyor annen yapsa denizlerde bu sınırı biraz koymak gerekiyor benm eşim annemi.arar hatta ben kayınvalidemi aramam o işine yanında yaradginda samimi olur zaten annemle bile daha çok konuşulabilyo 3 oğlum olacak insan sever sahiplenir gerçekten bazen düşman gibi oluyolar onuda sevmiyorum ama yeni evlisin ve size saygı duyması gerekiyor biraZ 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 336 göst.
6 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 304 göst.
0 oy
3 cevap 110 göst.
4 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Papatya3535 (529 puan) tarafından soruldu
+2 oy
49 cevap 949 göst.

Kategoriler