0 oy
181 göst.
önce Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından

Hastanenin organizisoynu var 3bn ve 9bin arası neyse ben yapamicam şuan kendim biseyler getirsem.elime olan imkanlarla dedim kabul etmiyorlar yasakmış 

10 Cevaplar

+1 oy
önce (23,016 puan) tarafından

Çok saçma . Ben iki dogumumda ds hiç ne evde ne hastanede süsleme yapmadım. Ben garibim galiba. Ama en azından odayı kendinizin süslemenize izin vermeliler. Sırf milleti yolmak için başka bir yontem

-Reklam-
0 oy
önce (24,758 puan) tarafından

Hiç süsleme vs yapmadım hastanenin organizasyonu nasıl oluyormuş ki sırf kendiniz bişi yapmayın para yatırın diye yaptıkları şey çok saçma herkes ister güzel anısı olsun değişik bi hastaneymiş

önce (11 puan) tarafından

Evet çok şaşırdım yasakmış doğum için 35bn para oducez resmen ama mesela kapıya tül bile takmak yasakmş imza attrcaklarmş

önce (24,758 puan) tarafından

Başka hastaneye gitseniz olmaz mı o kadar da para vereceksiniz istediğiniz şey olmayınca ne anlamı var 

0 oy
önce (1,629 puan) tarafından

Hayir boyle bir sey olamaz bende ozel hastanede dogum yaptim oraninda organizasyonu vardi ama ben kendim susledim.Siz o odayi kiraliyorsunuz istediginizi yapabilirsiniz karisamazlar.

0 oy
önce (3,796 puan) tarafından

2 evladım var ikisiç içinde evde de hastane de de süsleme yapmadım bana saçma geliyor. Normal doğum yaptım 1 gün kaldığım oda için o kadar masraf bana israf geliyor. Kızım da hastane de ücretsizdi yine istemedim. Ben sancı çekerken onlar oda da süslerle uğraşacak falan gereksiz  bi kalabalık hengame. Evini süslersin sen de 

0 oy
önce (5,834 puan) tarafından

Ben buyuk ogluma kendim yaptim. Yasak masak yoktu. Hastanenin kendi proseduruyse bilemicem.

0 oy
önce (3,398 puan) tarafından

Oyle birsey yok yasak maşallah neymiş valla bizde kendimiz kapıyı hemen süsledim içeride hemen masalari yerleştirdik falan 

0 oy
önce (380 puan) tarafından

sacmaliginda daniskasi. belki ben iki tane bas ucuma sadece balon istiyorum. odayi dayayip disemek istemiyorum. sadece kapima bi kapi sisu istiyorum belki. hastane direk abuk subuk bahaneler uretmis almaya mecbur kalmaniz icin. iki balindan bi kapi susunden kimene. ki dkkada foto cekilirken hazirlarsin . oyle bi savmalikmi olur izin vermiyoruzun gerekcesi ne . ozaman 200 lira verim odayi komple suslemeyin iki tane balon koyun yeter derdim madem siz illa uapmak istiosunuz. 

0 oy
önce (1,942 puan) tarafından

Bu hastane odası süsleme olayı zaten çok saçma bir şey de... Süslemeye izin var ama kendilerine para yatırırsanız var. Ben mecbur muyum kardeşim sizin anlaştıgınız insanlara yaptırmaya der kendim süslerdim. Sonuçta süslemek yasak değil niye onlara var bana yok? Hastaları müsteri olarak grödğkleirn bu kadar da bağırmasalarmış. Yerinde olsam hastaneyi bile değiştirmeyi gözden geçirirdim

0 oy
önce (5,765 puan) tarafından

Bizde de pandemi yüzünden yasaktı. Canıma minnet dedim 😄 Çer çöp gibi geliyor bana o işler ya hiç ruhumda yok 😔 Bu tarz detaylara odaklanmaktan doğumun heyecanına, evladımın güzelliğine odaklanamıyorum gibi hissediyorum.

Ama eve geldiğimizde ablamlar ıncık cıncık ne varsa masmavi süslemişler evi, ben şok 😂😂😂

Süsleri atmaya kıyamadım da Letgo'dan ücretsiz verdim eşi hamile birine 😂

0 oy
önce (1,090 puan) tarafından

Aileden bi kaç kişi organizasyoncu gibi gelip süsleyemez mi

önce (11 puan) tarafından

Yasak dediler imza atilcak dediler

önce (1,090 puan) tarafından

Haa çok saçmaymış gerçekten 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 416 göst.
24 Mart 2022 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,376 puan) tarafından soruldu