+1 oy
198 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (278 puan) tarafından

Eşimin annesi rahatsız. Endoskopi değilde onun gibi bir şey olacak. Ve eşim ara annemi diyor. Büyüklere saygısızlık yapılmaz diyor. Evlendiğim günden beri bir ağzıma etmediği kaldı ailesinin. İzinler dışında hiçbiri ile görüşmüyorum. İstemediğim birçok şeye zorluyor eşim. Benim ara demem ağrına gidiyor falan diyor. Cidden aramak istemiyorum ayıp mı ediyorum ama kendi ailemde görmediğim ne kadar saygısızlık varsa eşimin ailesinde bizzat yaşayatak gördüm. Eşim hala ailem ailem derdinde

10 Cevaplar

+1 oy
önce (25,193 puan) tarafından

Bazen içinden gelmiyorsa vardır içinin bir bildiği

önce (278 puan) tarafından

Aynen öyle

-Reklam-
0 oy
önce (2,763 puan) tarafından

İstemiyorsanız yapmayın.... bunu kesin bir dille belirttim erkeklerin  yüzde 80 i böyle  istemiyorsan sende arama diyorum.... saygı bu degil....bence  ailesini dusunurken sizin istemediğiniz birseyi yapmanızı bekliyor buda kendimize olam oz saygımızı azaltır. İstemiyorsam yapmam...istemiyorsa yapmasın🌏

Sürekli bu konu hakkında beni darlıyor. Açıklıyorum sonra gene aynı. İçim almıyor

önce (2,763 puan) tarafından

Benimkide oyleydi kesin bir dille hayır deyin yapmıyor zamanla

0 oy
önce (3,472 puan) tarafından

Eşiniz size karşı çok iyi, aranız sorunuzsa, sadece onun hatrına arayabilirsiniz.

Eşim ailesi söz konusu değilse evet iyi biri bize karşı. 

0 oy
önce (3,751 puan) tarafından

Bi çiçek gönder güzel bi notla. Muhattap olmazsin

O çiçeği bile haketmiyor emin olabilirsin

0 oy
önce (598 puan) tarafından

Valla eğer bir evlilikte bir kadın kaynanasına düşmansa o evlilik bitmeye mahkum sevmiyorsan da saygı duyacaksın annesi yani sana laf sokarsa duymazdan gel ya da eşine söyle cevabını o versin 

Kaynanam bana düşman. Baktım olmuyor bende mesafe koydum. Eşim ailesine toz kondurmaz

0 oy
önce (999 puan) tarafından

Yani eşin ailesi yüzünden seni kırıp uzmuyorsa yada bir sorununuz yoksa onun hatri için arar geçmiş olsun der kapatirsin uzatmazsin. Onunda ailesi yani atsan atılmaz satsan satilmaz yapacak bir şey yok 

Eşim ailesi için beni yok bile sayar emin ol. Ağızlarına bakıyor ailesinin. Seslerini bile duymaya tahammülüm yok

0 oy
önce (18,511 puan) tarafından

Vallahi kimse kusura bakmasın büyük diye kimseye saygı göstermek zorunda değilim. Ha hakediyorsa eyvallah başımın üstünde taşırım. Ama haketmedigi saygıyı içimden gelmediği sürece gösteremem.

Bende böyle düşünüyorum ama anlatamıyorum ki kimseye

0 oy
önce (515 puan) tarafından

Hayır canım sadece büyüklere değil 

Ben benden küçüklere de saygı sevgi gösteririm 

Hiç kimse sana istemediğini yaptıramaz 

Kendi özgür iraden var 

Gitmek istemiyorum aramak istemiyorum de 

Eğer icin almıyorsa almıyordur metezori yapmaya Hiç kimsenin hakkı yok hukukuda yok 

Teşekkür ederim. Hemde hiç içimden gelmiyor

0 oy
önce (2,853 puan) tarafından

İstemiyorsanız zorunda değilsiniz eşinize açık açık söyleyin ama söylemezseniz ısrarı devam edecektir 

Ailesi ile ilgili sorunlarımı anlatıyorum ama yok onlar benim ailem olabilir diyor. 

önce (2,853 puan) tarafından

En nefret ettiğim erkek tipi😅  kimse kusura bakmasın kimsede beni üzemez de bacım

Ah anlasa keşke anlasa. Öncelik ailesinin

0 oy
önce (23,002 puan) tarafından

Yani küs değilseniz izinlerde gorusuyorsan konusuyorsan evet araman gerek bence de. Küssen bilemeyecegim. Küssen de barışmak için bir vesile olabilir. Küs olmamış olursunuz ama mesafeli olursun yine. 

Size sadece bir örnek vereceğim. Kış günü sobalı bir evde bizim kalacağımız odaya soba kurmamıştı elektrikli soba ile ısının diye. Ki sobasını saklamış küçücük çocukla donmuştuk. Eşim gitti sobayı buldu ve kurdu. 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,457 göst.
7 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 301 göst.
+1 oy
7 cevap 425 göst.
19 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,478 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde YAVRULARIMM (2,770 puan) tarafından soruldu