+2 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (1,013 puan) tarafından

Hiç kimse hatırlamıyor galiba eşimde dâhil biraz önce kaynanam gille parka gittik piknik yeri gibi hiç kimse de hatırlamıyor çok kırıldım 🥺😢

8 Cevaplar

+1 oy
(28,655 puan) tarafından

Belki sürpriz yaparlar iyiki doğdun canım kutlu olsun günün 🌸

(1,013 puan) tarafından

Sanmıyorum Can'ım instagram da paylaşım yapmayı düşünmüyor ama bir tarafımda belki unutmuşlardı niye hatırlatmak isteyim diyorum

Teşekkür ederim balım😘

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Doğum günün kutlu olsun canım 

Burda biz bize kutlayalım 🎂🍰☕️🎂🍰☕️

Yeni yaşın kutlu olsun 

Dilerim sevdiklerin ile nice yeniden yine mutlu huzurlu yaşlara 

😘tuba y😘

(1,013 puan) tarafından

Çoookkk teşekkür ederim balımm😘😍🥰❤

+1 oy
(4,372 puan) tarafından

Size her gün özelmiş gibi hissettirmeleri, formalite icabı bir kutlamadan daha önemli🍀 nice mutlu yaşlara 

(1,013 puan) tarafından

Teşekkür ederim balım😘

+1 oy
(1,147 puan) tarafından

O zaman iyi'ki diyeceğin bir yaş olması dileğiyle ❤️♥️

(1,013 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim balım😘

+1 oy
(7,222 puan) tarafından

İyi ki doğdun iyi ki varsın önündeki yıllar sana herşeyin en iyisini güzelini getirsin mutlu yıllar 

(1,013 puan) tarafından

Âmin inşallah 🙏🏻

Çok teşekkür ederim balım😘😘

+1 oy
tarafından

Nice mutlu senelere 

(1,013 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🥰

+1 oy
(3,916 puan) tarafından

İyi ki doğdun mutlu yıllar dilerim canım ama bunu için kırılacak bişi yok bence bana göre tabiki çünkü hayat gayesi. Var herkeste yani böyle şeyler unutulabilir üzmek için demiyorum siz üzülmeyin diye diyorum 

(1,013 puan) tarafından

Biraz önce o kadinla konuştum da kaynanasıgıl fln kutlama hazırlığı yapıyorlarmış eşi söylemiş bilmiyormuş gibi yap diye eşi de sonra akşama yemeğe çıkartacakmış 

Benim eşimin daha ailesi geç kendi bile hatırlamıyor bazen değersiz hissediyorum kendimi ama bu kadar değildi tabi bugün daha çok anladım belki yarın daha da çok fazla anlarım 🥺

(3,916 puan) tarafından

Canım bak insan tabiki üzülür ama bence bu kadar kendini üzme genel olarak sana karşı tavırları güzelse bunlar gelip geçici şeyler yani takmaya değer mi bilmiyorum ve herkesin hayatı bir değil kıyas yapma evet insan bazen kıyas yapıyor ama bu kadar üzme kendini o kadının hayatı seninle aynı olmak zorunda değil ki burda neler neler görüyoruz herkesle yarış yaparsak ohoo ne olur kim bilir 

(1,013 puan) tarafından

Daha 2-3 gün oldu barışalı 1 hafta küs kalmıştık genel anlamda iyiyiz anlaşırız ama yani ben sadece doğum günümde kutlasın istiyorum tek bana ait gün sonuçta anneler gününde annesine ne aldıysa aynısından bana da aldı yapıyor ama sonuçta benim de senede 1 defa doğum günüm oluyor ister istemez üzülüyorum yani

(3,916 puan) tarafından

Bence büyük bir kutlama olmasada birşey yapar diye düşünüyorum çünkü normlde de yapıyormuş ya hiç yapmayan biri olsaydı yapmaz derdim ama anneler gününü düşünen doğum gününüde düşünür bence 

(1,013 puan) tarafından

Bilmiyorum ki bakacağız artık yarına kadar😂

0 oy
(1,013 puan) tarafından

image

bu paylaşımı yapmayı düşünüyorum instagram whatsapp tan yapıyım mı sizce

İlgili sorular

+3 oy
15 cevap 473 göst.
11 Mart 2025 Diğer kategorisinde UykusuzBirAnne (1,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.