Hiç kimse hatırlamıyor galiba eşimde dâhil biraz önce kaynanam gille parka gittik piknik yeri gibi hiç kimse de hatırlamıyor çok kırıldım 🥺😢
Belki sürpriz yaparlar iyiki doğdun canım kutlu olsun günün 🌸
Sanmıyorum Can'ım instagram da paylaşım yapmayı düşünmüyor ama bir tarafımda belki unutmuşlardı niye hatırlatmak isteyim diyorum
Teşekkür ederim balım😘
Doğum günün kutlu olsun canım
Burda biz bize kutlayalım 🎂🍰☕️🎂🍰☕️
Yeni yaşın kutlu olsun
Dilerim sevdiklerin ile nice yeniden yine mutlu huzurlu yaşlara
😘tuba y😘
Çoookkk teşekkür ederim balımm😘😍🥰❤
Size her gün özelmiş gibi hissettirmeleri, formalite icabı bir kutlamadan daha önemli🍀 nice mutlu yaşlara
O zaman iyi'ki diyeceğin bir yaş olması dileğiyle ❤️♥️
Çok teşekkür ederim balım😘
İyi ki doğdun iyi ki varsın önündeki yıllar sana herşeyin en iyisini güzelini getirsin mutlu yıllar
Âmin inşallah 🙏🏻
Çok teşekkür ederim balım😘😘
Nice mutlu senelere
Teşekkür ederim 🥰
İyi ki doğdun mutlu yıllar dilerim canım ama bunu için kırılacak bişi yok bence bana göre tabiki çünkü hayat gayesi. Var herkeste yani böyle şeyler unutulabilir üzmek için demiyorum siz üzülmeyin diye diyorum
Biraz önce o kadinla konuştum da kaynanasıgıl fln kutlama hazırlığı yapıyorlarmış eşi söylemiş bilmiyormuş gibi yap diye eşi de sonra akşama yemeğe çıkartacakmış
Benim eşimin daha ailesi geç kendi bile hatırlamıyor bazen değersiz hissediyorum kendimi ama bu kadar değildi tabi bugün daha çok anladım belki yarın daha da çok fazla anlarım 🥺
Canım bak insan tabiki üzülür ama bence bu kadar kendini üzme genel olarak sana karşı tavırları güzelse bunlar gelip geçici şeyler yani takmaya değer mi bilmiyorum ve herkesin hayatı bir değil kıyas yapma evet insan bazen kıyas yapıyor ama bu kadar üzme kendini o kadının hayatı seninle aynı olmak zorunda değil ki burda neler neler görüyoruz herkesle yarış yaparsak ohoo ne olur kim bilir
Daha 2-3 gün oldu barışalı 1 hafta küs kalmıştık genel anlamda iyiyiz anlaşırız ama yani ben sadece doğum günümde kutlasın istiyorum tek bana ait gün sonuçta anneler gününde annesine ne aldıysa aynısından bana da aldı yapıyor ama sonuçta benim de senede 1 defa doğum günüm oluyor ister istemez üzülüyorum yani
Bence büyük bir kutlama olmasada birşey yapar diye düşünüyorum çünkü normlde de yapıyormuş ya hiç yapmayan biri olsaydı yapmaz derdim ama anneler gününü düşünen doğum gününüde düşünür bence
Bilmiyorum ki bakacağız artık yarına kadar😂
1,494,364 soru
24,413,791 cevap
351,127 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın