erken doğum yapınca yada baya ara verince derlerya anneliği bunda anlayacaksın diye gerçekten öyle ilk çocuğum gibi ama değil ve her anı doya doya kokluyorum geçmeyecek sandığınız zaman çabuk geçiyor Hanımlar
Sizler noruyonuz teyjeleerrr🤗🌚🌚
Ben bugün savaştan çıkmış gibiyim 😅 dün gece oğlum gündüz uykusu yapmadı sonra bir baktım akşam 6da yatmış kanepede uyandıramadım sonra gece 3 ü geçiyordu yattı 2 aylık kızım var o zaten sürekli ayakta sabahta oğlum 8.30da kalktı yatmadı daha gün içinde çok yaramazlık yaptı kızımda sürekli ağladı kucak istedi en sonu 8 de oğlum uyudu eşim gece nöbetine gidecekti ona bişiler hazırladım yedi gitti kızı uyuttum bende zorla bi sigara çay yaptım yatağa geçip dinleneceğim inşallah ☺️☺️☺️ çok yoruldum
Get yat ozaman Allah rahatlık versin ❤️
Allah razı olsun canım ❤️
Halamı ziyarete gitmistim yeni geldim. Gelir gelmez oğlumu iki pışpış yaptım uyudu. Bende uyuyacam.
İyi bari arada uyuyanlar var
Ara mı verdin yoksa erkenmi dogum yaptın hangisi bklm bizde oturuyoruz yatar oglum birazdan
11 yıldan sonra geldi 36da doğurdum🤗
Maşallah benimde aynı 1 oglum 2005 de öürü 16 yıl sonra oldu 2021 de
Sağlıklı uzun ömürleri olsun.
Benimki 2009 2011 2014 ve son 2024☺️
Maşallah rabbim size bagışlasın herşey gönüllerince olsun
Amin saolun
Sağ saglim varin inş
Tatildeyim bu gece son gecemiz nasipse yarın öğlen eve doğru yolculuk var hemen de bitti ama Şükür güzel geçti
Yeter bari gidemeyenleri düşün bide bizim gibi eve tikilanlari😂
Rabbim gidemeyenlere de nasip etsin inşallah bizde geçen senede evdeydik bu sene aynı hiç bir yere gidemedik oğlum çok hareketli yerinde durmuyor çünkü eşimde ani bir karar verdi haftaya gidiyoruz dedi ve geldik iyi oldu
İyi yapmışsıniz iyi gelmistir
Offf ben poğaça yapacaktım kaldı bugün sabah hala kuzusu gelecek telefonda özellikle istemişti halaaaa poçuuu diye 😞
Misafir geldi aslında misafir sayılmaz haberim yoktu eve müşteri geldi çay demlemiştim eşim kalın deyince kaldılar
Şimdide miniko uyandı uyusunda bi tart yapayım bari buzluğa da bakıyım inşallah poğaça vardır
Hadi inşallah vardır bende hala olucam nasipse
Bende yatırmaya çalışıyorum yoruldular yatmıyolar ayyy
😂😂o bitmez nankör iş
🤭🤭🤭 vallaki ya
Bide okadar iş hepsi beleş 🥴
Maaşa bağlanmamız lazım dimi 😁
Hemde en üst sınırdan valla gece yatıyorum kemiklerim agriyo kaça para gecirirki
1,489,745 soru
24,348,313 cevap
346,365 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın