+3 oy
112 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (433 puan) tarafından

Kızlar oğlum 24 aylık boy kilo kontrolü yapıldı. Boy 85cm, kilo 11 kilo 300gr. Çok mu zayıf? Gören herkes zayıf diyor.yemesi içmesi de çok güzel. Günlük yemeğini yer meyvesini yer. Doğum kilosu 2800 boyu 49cm di. Bana normal geliyor ama gorumcemin bebeği kilolu doğdu 18 aylık oğlumla aynı belki daha fazla. Hep onunla kiyasliyorlar. Onu gören oğluma bişey yemiyor zayıf diyorlar.

7 Cevaplar

+3 oy
önce (4,678 puan) tarafından

Dogum kilosuna göre iyi bence 

önce (433 puan) tarafından

Bana da normal geliyor ama 3bucuktan fazla doğan bebekle kiyasliyor sonra da zayıf diyorlar

-Reklam-
+3 oy
önce (1,903 puan) tarafından

Senınkine zayıf diyorlarsa... Normal gayet de normal benimki 10 kg 24 aylık. 

3bucuk kilodan fazla doğan bebekle kiyasladiklari için zayıf diyorlar

+3 oy
önce (1,119 puan) tarafından

Persentile göre sınırda. 

Önemli olan sağlıklı olması tabi

Duzenli olarak boy kilo artışı var hareketli bir bebek hiç yerinde durmuyor

+2 oy
önce (4,758 puan) tarafından

persentilde iyiyse iyidir. kimseyle kıyaslama 

Ortalamada görünüyor 

önce (4,758 puan) tarafından

o zaman gayet normal

+1 oy
önce (3,316 puan) tarafından

Persentil tablosuna göre kilosu ortalama, boyunda alt sınırda. Ama doğum kilosu ve boyuda ortalama olarak doğmuş. Ayrıca başkasıyla neden kıyaslıyorsunuz ki

Ben kiyaslamiyorum ama insanlar görümcemin bebeğiyle kiyasliyorlar onun bebeği kilolu doğdu öyle devam etti benm oğlum zayıf doğdu normal gidiyor ama karşı karşıya gelince herkes zayıf deyip duruyor

önce (3,316 puan) tarafından

Cidden görümcenizde sorun var bence. Her çocuk bir olmaz 

+1 oy
önce (23,002 puan) tarafından

25 aylık kızım 9.5 kg 85 cm . Bu kiloya getirene kadar göbeğim çatladı. Senin bebisin kilosunda olsa göbek atarım. Bizimki tescilli zayıf. Seninki normal. İyi güzel bence. Ortalamanın çok da altında değildir sanırım. Persentil e göre. 

Normal görünüyor ama insanlara anlayamıyorum maalesef 

önce (23,002 puan) tarafından

Oğlum ortalamadaydi. Ona da herkes zayıf derdi. Yok tam ortalamada der geçerdim. Kızım hakikaten zayıf. Herkes yine çok zayıf diyor. Ben de evet çok zayıf deyip geçiyorum. Ben neyin ne olduğunu biliyorum. Doktor sorun yok diyorsa sorun etme. Milleti salla

0 oy
önce (20,634 puan) tarafından

Kilosuna bişey diyemem de boyu kısa geldi erkek bebeğe göre benim kız 1.5 yaş erken doğum prematüre Bebek 86 cm kilo çok önemli değil benim için de boyuna normal dediler mi peki 

Evet boy kilo normal bir problem yok düzenli artıyor ikiside. Zaten doğarken de 48 49 cm doğdu 39 haftalık. Normalde de minyondu. Bende minyonum. Eşimde çok uzun değil 1,72cm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 133 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 420 göst.
15 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Denizulgr (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 319 göst.
0 oy
7 cevap 3,069 göst.
20 Ağustos 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde GizemAsel (492 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,112 soru

24,094,291 cevap

331,970 kullanıcı

...