Eşimin beni sevmediğini eskisi gibi olmadıgını anlayalı 5 yıl geçti ama kör topal hala birlikteyiz neden çocuk var dıye .Kendimi her geçen yıl hafta gün daha da değersiz hissediyorum.Boşanmak istiyorum ama beni o noktada bile yalnız bırakıyor konuşalım diyorum konuşmaya yaklasmıyor sevgisi sıfır bunu net biliyorum.bende onu sevmiyorum sanırım sadece evliyiz diye bir duygu yukluyrm cocugumun babası diye hamıleyım strese giriyorum diyorum asla umrunda değil bir kere bile yanımda olmadı hamılelıkte nazıma dönmedi her seyı kendım yapıyorum kendım yasıyorum resmen.ben tükeneli cok oldum ama çıkmazdayım.napcam bilmiyorum.anneme desem asla ne akıl verir ne destekler boşanma onlar için asla olmaz.kısacaı ıcimde bir kuş çırpınıp duruyor ve ben artık dert sahıbj olmak üzereym.stres sinir her sey onunla oldu.
Bildiğim tek şey var evde asla konusmadan cocugu etkılenemden nasıl yaparım dengeyi 2. De biz olmayız olamayız ayrılmak istiyorum.akıl fikir öneri lütfen
Hamileyim dedikten sonrasını okumaya devam etmedim. Yargılamak değil amacım ama, madem adam 5 yıldır böyle neden 2.çocuk?
Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor.
Üstelik karşılıklı sevgi bittiyse cinsel birliktelik de bitmiş olmalı mantıken.
Cinsellik de bitti zaten tüp Bebek ile hamılelık.ben yasım 40 a yajlastıgı ıcın doktor hemen tüp Bebek denemzsen o da ılerde olmaz dedıfı ıcın kızım yalnız kalmasın ıstedogım ıcın yaptım.yargılamak kolay ama yerimde olan bilir esımle sevgi yok ilgi yok .neyse ya ben anlatamıyorum dertlesmek istedim iyi hissetmiyorum
Canım benim inan ki yargılamak değil Amacım ama kızını düşünüp kendi geleceğini nasıl düşünmezsin. sırf çocuk kardeşsiz kalmasın diye çocuk yapılmaz ki böyle bir eşten. Bu evlilikte tek çocuk mutsuz olacağına iki çocuk birden mutsuz olacak şimdi
Diyeceğim tek şey Allah yardımcın olsun 2. Ye hamileyim dediğin yerde okumayı bıraktım vallahi yaşın kaç merak ettim
Ilk yorumda yazmış post sahibi 40 yaşındaymiş
Peki bu kadar sey varken neden ikinciyi yaptin.Sevgi olmadan aileden buyuyen cocuklarda travma kaliyor.
Ya düzeliyor yıne bozuluyor yasım ilerlediği için yaptım kızım bu hayatta tek olmasın istedim.Ama bitsin artık bu evlilik istiyorum.zaten herseye kendim yetısıyorjm hemde her şeye market temızlık ev iş cocuk dahası .benle asla konusmaz sohbet etmeyelı yıllar oldu.asla nasıl oldufumu sormaz.ilgi sıfır elimi tutmayalı yıllar oldu.ben evde nesne gibiyim kırılmısım ağlamısım umrunda olmaz.yani ayrılmak şart.ama once evde tamamen bagları koparacağım.aonra hemen kuzu olur o her zaman ama artık yeter .az once çocugun yanında bağırdı cagordı bende bagırdım.bişey istiyor cocuk sen yap diyor ya halsızım hamileyim diyorum asla o cumleyi duymuyor napcam Allah'ım yardım et
Sevmediğini anlayali 5 yıl olduysa neden tekrardan hamilesin?
Cünkü her gün hep aynı degıldı ılıskımkz duzeldı sandım seviyor sandım ama hep gel gitteydık.ben bebegım ıcın pısman degılım o olmadan da bakarım buyuturum sadece onunla her sey bitsin istiyorum ama nasıl olacak onu bilmiyorum
Herşeye kendim yetişmeye calismiyacaksin öncelikle yapamıyorum diyeceksin biraz naz yapacak din valla Instagram da çoğu psikolok bu şekilde tavsiye veriyor biz herşeye kostikca erkek bize çekici bulmuyor
Bitmiş bi evlilik canım ya konuşsanz düzeltme şansınız varmı acaba
1,470,801 soru
24,090,577 cevap
331,727 kullanıcı