+1 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (2,970 puan) tarafından

Hayırlı akşamlar bacılar yine bri soruyla geldim ☺️ 

2.5 aylık bir kzıım var 35 haftalık doğdu gebelikte tiroidim vardı ama yüksek değildi ilaç kullanıyordum gebelik şekerim vardı insülin kullanıyordum 2 aylık kontrolüne gittiğimde oda biraz serindi sedyede soğuktu bebeğimin cildi mermer görünüöündeydi doktor bu herzman mı böyle yoksa soğuk diyeöi oldu dedi o sırada fazla belirgin olduğu için şuan oldu dedim dikkatimi çekmemişti. Ve doktor normalde de böylese sorun olur dedi telaşlı bir şekilde aklımda kaldı korktum ve evde de kontrol ettim hep bu şekilde cildi 3 aylık kontrolde soracağım ama böyle olupta sorun olan oldu mu ya da bilgisi olan var mı endişelenecek birşey mi

image

image

6 Cevaplar

+1 oy
(5,563 puan) tarafından

benim kzımda da oluyordu, genelde üşüdüğünde oluyordu 

(2,970 puan) tarafından

Evet üşüdüğünde de daha belirgin oluyor ben yenidoğan bütün bebeklerde olduğunu bildiğim için düşünmüyordum ama doktor herzamn varsa sorun değilye o sırada hep yok diye düşünüp yok dedim ama yaklaşık 2 haftadır bakıyorum nadiren yok hep var ve bu havada ayaklarına çorap giydiriyorum yüksek kesimde olduğum için geceleri serin oluyır uzun giydiriyorum ona rağmen var 

-Reklam-
+1 oy
(2,547 puan) tarafından

Bende kilo alıp büyürken oluyor sanıyordum bunu yani çocuklarım bebekken oluyodu böyle

(2,970 puan) tarafından

Bende her bebekte olduğunu düşünütordum yani her bebekte oluyor muş ama sürekli olması sıkıntıymış

+1 oy
(756 puan) tarafından

Benim oğlumda bebekken böyle olurdu ağladığında veya üşüdüğünde zamanla düzeldi ne gibi bi sıkıntısı varmış ki böyle olmasının 

(2,970 puan) tarafından

Ağladığında yada üşüdüğünde normalmiş sürekli olması sorunmuş benim kızımda sürekli var hipertirodli doğan bebekte uzuyormuş hani bende vardı ama bebekte varmıydı birşey demediler onun haricinde Allah korusun kötü hastalıklar yazıyor İnternette tabiki kafamı İnternette yazanlara yormuyorum ama aklıma da takılıyor 

(756 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım o zaman aylık kontrolde mutlaka doktora söyle 

(2,970 puan) tarafından

Tamam canım sorcam inşallah 🤲

+1 oy
(1,614 puan) tarafından

Benim arkadaşımin bebeğinde de böyleydi dolaşımla alakalı demiş doktor çok önemli görmemişti. 17 günlük kızım var onun da banyodan sonra falan oluyor ikinirken oluyor vs. Sürekli yok sanırım 

(2,970 puan) tarafından

Evet yenidoğan da normal ama benim kzıım 3 aylık olacak ve genelde hep var soğuk olmasa ağlamasa ıkınmasa bile ve İnternettw çok kötü şeyler yazıyor insan korkuyor Allah esirgesin hepimizin yavrularını inşallah 🤲

(1,614 puan) tarafından

Arkadaşımın kızı da öyleydi kan dolaşımı ile ilgili dedi doktor büyüyünce geçer demişti. Kız şimdi 3 yaşında falan. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin ama ihmal de etmeyin

(2,970 puan) tarafından

Ay inşallah canım içim rahatladı biraz ilk kontrolde soracağım zaten Allah razı olsun 🤲

(1,614 puan) tarafından

Hepimizden inşallah canım. İnşallah sıkıntı olmaz 

(2,970 puan) tarafından

İnşallah canım 🤲❤️

0 oy
(3,797 puan) tarafından

Oliyor ya. Anne, baba, çoçuk kan uyuşmazlığıydı galiba. Önemli bişey değil. Benimkindede vardı. Dr takma boş ver dedi. 

(2,970 puan) tarafından

Kan uyuşmazlığı yok ama önemli bir şey değildir inşallah soracağım zaten kontrolünde 

0 oy
(69 puan) tarafından

Benim bebeğimde de oluyordu üşüdüğü zaman hala oluyor

(2,970 puan) tarafından

Hala üşüdüğünde oluyor mu yoksa hep mi var

(69 puan) tarafından

Evet hala oluyor çok üşüdüğü zaman bazen ordan anlıyorum 

(2,970 puan) tarafından

Benim kızımda hep var işte 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 221 göst.
21 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeyneppp4646 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 404 göst.
0 oy
11 cevap 452 göst.
25 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ceylanin annesi ❤❤ (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 232 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,534 soru

24,156,308 cevap

335,123 kullanıcı

...