18- 20 -22 -24 cm ölçülerinde 3 kişilik minnoş bir aileyiz günlük kullanımda yeterli olurmu
Olur canım standart böyle oluyor zaten tencere takımları
Ben evlenirken annem sağolsun kocaman set aldı şimdi alacağım tencereler gözüme çok küçük geliyor teşekkür ederim canım 🦋
Benimkiler bu şekilde canım granit ve döküm kullanıyorum aynı cm bunlarla . Bizde 3 kişiyiz çok çok yetiyor
Guzel bence ama granit kullaniyorum genelde celik nadir kullanirim
Bir Çelik bir granit büyük set evimde kullanmaya aldım nasip olursa açmadım onları bunları elimin altına istiyorum canım
Iyi yapmisin canım granit et yemekleri ve pilav daha güzel oluyor canim bunlarida gunluk kullanirsin
Bendede bu boyutlarda var tam yetiyor.
Birde emsan dış kararma yapıyormu.benin tencereler karaca dışı mahvoldu hep hiç sevmedim
Kullandıklarımda sıkıntı yaşamadım
Aynısını en de aldım geçen ay. Biz 2 kişiyiz. Küçük olanı anca artan yemekleri kaldırmak için bence baya küçük. Onda kızıma çorba yapıyorum. Diğerleri gayet idealdir.
Teşekkür ederim 🌼
bende bunun 1 küçük boyu var o bile yetiyor bu hayli hayli yeter
Benim eskiler kocamandı şimdi tüm tencereler gözüme küçük görünüyor 😅
Benim tencerelerin boyutunda. Bana yetiyor. Benimki 5 li set 5. olan. Büyük misafir gelince yetiyor yine.
Teşekkür ederim canım 🦋
Benimde aynı ebatlarda. Dört kişiyiz, gayet iyi yetiyor. Ama misafir gelince yetersiz oluyor. Büyük tencerelerim de var o yüzden.
Teşekkür ederim büyükler var gelen olursa
Evet yeterli olur bence çok bile 😀
1,470,729 soru
24,089,619 cevap
331,690 kullanıcı