Bebeğim uyuyor çamaşır şeysi beni bekliyor karnım agriyo çay icmem lazım dedim işleri görmezden geliyorum şuan siz nasilsiniz 🤗
..isa
Yemek yapıyordum sigara kahve molası verdim ☺️
Afiyet olsun sana da 🤩
Sizede valla ev işi kadar nankör iş yok
Afiyet olsun Sabah 6 da evden çıkıp hastaneye gittik.Az evel gelip çocuklara duş aldırdım bı ton iş beni bekliyor
Geçmiş olsun
Ev işi nankör canım yap yarın gene aynı Allah kolaylık versin
Allah razı olsun canım maalesef ah ah
Afiyet olsun 🍀 Çok şükür iyiyim, çocuklarla olduğu kadar 🫠 Kahvemi içip, işlerimi yetiştirmem lazım.
Afiyet olsun benim şu bardagj yanında senin fincanın favorilik😂
😅Teşekkür ederim,senin bardaktan içilen çay da güzeldir. Ortam olunca bardağın önemi kalmıyor.
Valla ben biraz yabaniyim o konuda fincan ince belli bardak no su bardağı olmadimi doymuyorum 😂
Havuzdan geldik duşumuzu aldık ogluşumu uyuttum annemle anne saati yapıyoruz tatilin son 4 günü
Oh mis afiyetle için ☺️ hayaller tatil hayatlar kalkan bebeği emzirme😂
Çok teşekkür ederim bizimde bitiyo son günler. Afiyet şeker olsun bebişe annesi
Afiyet olsun
Sahilde çoçuk etkinlik festivali var inecez birazdan. Çoçukları doyurdum bklm
Ooo supermis çok severim festival felan çocuklada eğlence işte
Afiyet şifa olsun bugün buralar sessiz 😁 yemek hazırlıyorum bende
Saol canım evde olanlar ve gezenler o yüzden sessiz
Afiyet olsun nohutlu nasıl acaba ilk kez görüyorum
guzel diyetisyen verio nohutlu salata. normal onceden islatip haşliyorum
duduklude . sonra buzluga atiyorum. salatama katacagim kadar cikariyorum buzluktan . airfreyde baharatli sekilde iki dk dönduduyorum bi hem isinio hem kavruluo . seviyorum ben lezzetini busefer baharatsiz iki dk airfreyde kavurdum sadece erittim yani
Bizdede yemeği yenmez ama bende haslar buzluğa atarım pilava çorbaya felan koyarım bunuda denemek lazım
Biri karnimda biri dizimde uyutma çabası ☺️🌸🩵
Canımsın kız benimde ilk iki böyleydi aklıma geldi benimki çok küçüktü 11 aylıktı ikinci doğdu düşün ay ne günlerdi ya Allah kolaylık versin
Tadını çıkar gerçekten zaman nasıl geciyo anlamiyorsun🥺
Oyle yorgunum ki oğlanın futbolu vardı oraya gittik ordan geldik çarşıya okul alış verişine gittik okul kıyafeti canta ayakkabı vs eve geni geldik yemek yedik uzanıyorum yemek yok akşama yemek yapcam ama mutfak kalktı göcuyo biraz dinlenip işe girişcem
Nasıldı fiyatlar okulda az kaldı benimde çanta ayakkabı kıyafet almam lazım
İzmitteyim ben civilden 850 TL ye 2 ayakkabı aldım indirim var şuan
Canım bizde parka gittik hava çok sıcak
Evet abla geyvede sıcak gene yangin çıktı ya
Ya bu yangın çıkaranları allah bildiği gibi yapsın ya
Onca uyarılara rağmen yine mi ya
Ormanı nasıl bulmak istersen öyle bırak yazısını hiç kaeleye alınmamış çok yazık o canlılara
Dilsiz sabilere
Yazıklar olsun o insanlara
Valla yol kenarı hep ağaç sigara atıyorlar.ondan bence biraz uzak bize sakaryaya gelirken varmış inş söndürülür
İnşallah canım ya çok zor
İnsan olmak harbi bu kadar zor olmamalı ya
Allah devletime zeval vermesin rabbim
İtfaiye olmak ayrıca cok zor
Bende uzandım bebekle uyumsuz şimdi uyandım Allah bağışlasın kaç aylık seninki benimki 11
13 ay 20 günlük canım seninkini de öyle ❤️❤️
Maşallah sağlıkla büyüsün
1,470,920 soru
24,092,143 cevap
331,819 kullanıcı