0 oy
52 göst.
önce Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından

Kızlar kızım 3 yaşında konuşma geriliği olduğu için tuvalet eğitimi vermemiştim 2 gündür başladık inatlaşıyor asla yapmıyor altına işeyip öyle haber veriyor yıldım artık her yer çiş kaka nasıl yapcam yaa taktiği falan var mı 

3 Cevaplar

0 oy
önce (30 puan) tarafından

Ay bişey yazın lütfen 

-Reklam-
0 oy
önce (3,455 puan) tarafından

Daha 2 gün olmuş... İlk 1 hafta, 10 gün (belki de daha uzun) hep altlarına yapıyorlar. İki günde öğrenip, altına hiç yapmayan çocuk hiç duymadım. Önce sakin olup, bu sürecin uzayabilceğini unutmayın. İlk hafta kaç makine elbise yıkadım... İdrar olsa neyse, kaç defa kakasını üzerine yaptı... Ve emin olun çoğu kişi aynı süreçlerden geçiyor. Sabırlı olmanız lazım, diğer türlü kızınız korkudan da altına yapmaya devam edebilir. 

0 oy
önce (7,116 puan) tarafından

Bende cumadan beri basladim asla söylemiyor 10 15 dk arayla götürüyorum ilk defa bugün kaka yaptı tuvelete ister istemez kaçıracak sabir işi sabret sırf yapsın diye vanadan suyu kapatır azıcık akiyo arabasini yikiyacaz diye giriyoruz az kaldıktan sonra yapiyo istersen sevdiği bir oyuncağını alsın yanına alışana kadar ben böyle yapıyorum 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 490 göst.
8 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,675 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 314 göst.
29 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kafanereyebizoraya (131 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 267 göst.

Kategoriler

1,470,509 soru

24,086,785 cevap

331,546 kullanıcı

...