Kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum şimdi benim görümcem sözleneli 1 hafta oldu sozlenmeden önce görümcem.bana anlattı böyle bı durum var belki olur diye benimle paylaştığı içinde kimseye söylemedim aile apartmanında yaşıyoruz ama kaynanamın da koy de evi var yazın ordalar söz köyde oldu yani sözlendiler hayırlısıyla yüzüğü taktılar eltimle konuşurken söyledim bende sozledi diye bı bozuldu bı kaç saat sonra bana mesaj attı senin herşeyden haberin oluyor ilk önce bana hiç söylemiyorlar bile sonradan öğreniyorum inşallah hiç mutlu olmaz inşallah hayırlısı olmaz eşi tarafından diye beddualar etmeye başladı konuşmak istemiyorum kendisi sonrasından görümceme yazmış seni çok seviyorum hayırlı olsun diye siz olsanız ne yapardınız bu durumu gorumcenize anlatirmiydiniz bende yeni sozledi belki ektim o şekilde beddua ettiği için etkilenir diye anlatmadim
bence laf tasima . o eltinlede bayramde seyranda meraba merhaba seklinde girus . ona sozlenilecek olmasi erken soylenmedi diye gorumcesine beddulalar eden sanada eder gorumcesinin kuyusunu kazmak isteyen iki yuzluluk yapan sanada yapar
Bana da yapıyor zaten ama bilmiyorum birşeyden haberim yok sanıyor sadece görümceme dicem eşinle aranda bı sıkıntı olursa bunun haberi olmasin.hosuna gitmesin gibisinden söylemeyi düşünüyorum
Bunu dersen görümcem seni sıkıştırır niye öyle dediğini anlamaya çalışır. Ve durumu anlatmış bulursun kendini. O zaman da kötü olan sen olursun.
Bu şekilde iki yuzluluk yapıyor ya hoşuma gitmiyor işte inşallah gerçek yüzünü görürler
Ne kıskanç ve gaddar eltiniz varmış. Allah böylelerinin şerrinden korusun
Evet çok kiskanctir kendisi sırf benim haberim olduğu için önceden bozuldu görümcem kendi ablasina bile söylemedi.gorumcemle aramızda yaş farkı yok sadece benden bi kaç yaş küçüktür o yüzden bana danışır eltim.duyanin.bedduasini etti resmen sonra da diyor seni kıskandığımdan değil ben burda büyük eltiyim benimde haberim olsaydı önceden senin nasıl oluyorsa bende dedim ablasının bile sozlendikten sonra haberi oldu dedim senin gibi tepkiler vermedi öz.ablasi birde dedim yine başladı yok sana söylüyor ablasına söylemiyor sanane dedim seni ne ilgilendirir bozuldugum.konu o kadar beddua edip iki yüzlü davranması gorumcemin yüzüne karşı
Eltinin tek amacı şuan senin görümcenle aranı bozmak iyi anlaştığını gayet görüyor ve belli kıskanmış sen şimdi onun dediklerini görümcene söylesen o inkar eder seni yalancı duruma düşürür o yüzden söylediği şeyi unut gitsin çok samimi olma onunla
Zaten samimi değilim onunla mecbur aynı apartmanda olduğum için yazarsa cevap veriyorum o kadar ne kadar inkar ederse etsin elimde yazişmalari var olmasa bile hepsi bana güvenip.inanir ondan benimle paylaşıyorlar
Demekki diğerleri de onun fesatlığının farkında çok ayıp ediyor ama birinin mutsuz olmasını dilemek ne kadar kötü bişey beddua dönüp dolaşıp kendini bulur
O sekilde beddua ettiği için ona da söyledim kalbin kararmış seninde kızın var ileride ne olacağı kimin başına ne geleceği belli olmaz diye ben ne kadar savunmaya gectiysem.o kadar beddua etmeye başladı sonra çatla diyor birde bana bende dedim ki çatlayan sensin etmedigin laf kalmadı çok sinirlenince ne diyeceğini ne yapacağını bilmiyor çok farklı biri uzak duruyorum düşünün o gün herşeyi söyledi ertesi gün güldü geçti bişey olmamış gibi
Yüzsüz demekki yaşı kaç bu arada bi insan nasıl bu kadar kinli olabilir
28 yaşında ama çok fena yeni yeni tanımaya başladım bende bu kadarını bilmiyordum ama fena olduğunu biliyordum önceden de bu kadar beklemiyordum
Bu nasıl bir iki yüzlülük Allah korusun böylesinden o genç kız yazık günah değil mi ettiği beddualara bak yaa
Bence sen karışma boşver uzak dur bu eltinden de çok fena vallahi
Bende öyle dedim zaten yeni sözlendi oda kızdır yazıktır Allah mutlu mesut etsin seninde kızın var kimin başına ne geleceği belli olmaz dedim ben savundukca o daha çok beddua etmeye başladı sırf ben bildiğim için kıskançlıktan içi içini yedi bana öyle geliyor bu sefer görümceme beddua etmeye başladı
Ona eden sana da ediyordur emin ol Rabbım korusun boylesinden fesat içi kapkara
Zaten kaynanama söylüyor benim hakkımda konuşuyor eşiyle arası güzel eşi değer veriyor seviyor hasetligi var eltim geçen ay eşiyle sıkıntı yaşadı baba evine gitti eltimin ablası geldi kapıma bana beddua etti gitti böyleler işte
Ciyan çok tehlikeli bir hayvandır zehrini içine atmaz
Çok haklısınız gerçekten içinde ne varsa söyler hayatta tutmaz içinde
Ben laf taşımam. Ama o iğrenç kötü niyetli eltiden de uzak dururum. Ama eşime söylerdim bu durumu. O bilmeli. Gorumcene söyleme bence.
Şimdi aile apartmanında otururyoruz eşime söylesem sürekli yüz yüze geliyorlar illaki bilmiyorum ne olur ama görümcem köyden geldikten sonra düğün kına yapılacak o yüzden direk burdan çıkıp gidecek kendi evine ondan dedim bu iki yüzlülüğünu soylesemmi ettiği beddualari söylemem etkilenmesin diye sadece derim ileride eşinle sıkıntı yaşarsan bilmesin hoşuna gitmesin derim bilemiyorum bende hep böyle çünkü çok iki yuzluluk yapıyor oynuyor görümcem ona söylemez neden söyledin diye ama tavır koyar
Eltin kirilmakta hakli. Ama o ettiği laflar çok kötü. Sozlenmek demek artık ailenin bilmesi demek. Sozlendikten sonra bilmez aile sozlenmeden önce öğrenir. Ama beddua etmek nedir. Ben eşimin bilmesini isterdim. Ama kimseye söylememesini kesinlikle söylerdim. Gorumcene de uyarı yapman gereksiz olur. Sozlenecegini söylemeyen insan eşiyle sorunlarını mi anlatacak sence eltine. Hiç karışma derim ama sen bilirsin
Görümcem zaten söylemez ama kaynanam duysa söyler. Neyse en iyisi susmak o zaman köyde oldukları için şebeke çekmiyor görümcem sadece bir kere konustu benimle böyle bişey var olacak galiba gibisinden ikinci defa konuştuğunda söz için yüzük almaua gidiyorlardı kayinbabam vermişti kızı yani coktan sonra kayinbabam aradı oğullarını verdik söz yapacaz diye tabi önceden sormaları lazım oğullarına ama şebeke sıkıntı olduğu için merkeze gitmeleri lazım arabayla ondan kaynaklı vermiş kayinbabamda tanıdık olduğu için ama bu onun beddua etmesini gerektirmiyor yine de
Seni cekemiyor olabilir o kadınla görüşme gorumcen hakkında konuşma gorumcenle iyi ol elti çok da lazım değil özelini anlatma mesajları da silme bence seni bile iftira atabilir yüzsüze hele
Mesajlarin hepsini kendinden sil yaptı da ama o yapmadan önce ben bir kaçını kendime atmıştım ne olur ne olmaz diye ne yazdıysa hepsini kendinden sil yapıyordu bı kaç dakka sonra öyle yapınca bende kıllandım sonradan yazdıklarını direk kendime attım
Çok tehlikeli görümcene edilen bedduaoarij resmini kenara köy bir şey yapacak olursa kozun olmuş olur onla da mesajlasma bence uzak dur
Ben zaten konuşmuyorum kendi yazıyor soğuk davranıyorum mesajlar elimde var zaten
Silme gorumcenle arani kimsenin bozmasına izin vrrme ben o yüzden bozdum pişman oldum sonra
Yok canım bozmam zaten ama içimde de kaldı soyelemedim diye iki yuzlulugunu keşke görseler ona göre hakaret etseler
Laf taşıma ama o mesajın ekran görüntüsünü al telefonunda dursun bu ettiği bedduaları sen etmişsin gibi görümcene anlatacak çünkü sen kötü olacaksın
Aldım ekran görüntüsünü zaten ben almicaktim aslında ama baktım ne yazarsa herkesten sıl yapmaya başlıyordu sonradan yazdıklarını silmeden aldım direk
elti olarak sen biliyorsun o bilmiyor ben olsam.bende kirilirdim ayni ailedeniz sonuçta söz bu bilinmesi soylenmesi gerekir
diger taraftan eltinde bedduaya bağlamış azicik kafadan heralde trip at konuşma geç beddua nedir
Söyle eltime söylememe nedenleri görümcem çocukla görüştü bir kaç gün eğer eltim.bilseydi ve sonradan bu iş olmasaydı gorumcemin arkasından konuşurdu işte görüşüyor konuşuyor olmuyor işi arakasindan atardı öyle bı insan olduğu için.anlatmadilar yoksa neden söylemesinler canım senin dediğin gibi kırılmak illaki olur ama beddua ne alaka.sonrasindan iki yüzlülüğe gerek varmı sizce
görüştüğünü saklayabilir de sözü saklamalari hos degil
Sözü saklamadi zaten sozlendigi gibi eltimin eşine söylediler ama kaynım hemen eltime soylememis
söz olduktan sonra soylenir mi diyorum bende el degil bu abisinin esi aileden yani abi icinde geçerli söz olmadan once soylenir boyle böyle isteyen var gorucu gelecek denir abiler yengeler de cagirilir yakinsa uzaksa gelemezlerde. söz olacak diye haber verilir didisinin didisi akraba degil ki abi yani söz olduktan sonra soylenmez
Daha neler boşver hiç anlatma karışma sen suçu senin üzerine bile atar eltin
Atsana bile kimse inanmazki. Ona elimde mesajları duruyor artı birde bana güvenleri tam o yüzden paylaşıyorlar bana iftira atacak gibi bi durumu olamaz eltimin
Kanıtın varsa Süper. Sen yinede kimseye seslenme bı sorun çıkarsa kanıtını gosterirsin
Benımde benzeri başima geldi herseyı ona söylüyorsunuz ben bu ailenin neresindeyim diye kızmısşti eltim sonra devamlı senı çok ayrı sevıyorlar dıyodu kaynanan bısey yapcak ona yap bn ıstemem dıye trıplenıypdu laflar edıyodu suan mesafelendık herseyde yanında olmustum ıyı kotu en önde anne babası kayıpları ama 6 yaşındaki oğlu 2 yasındakı kızımı ağzından öpmeye calişiyofu engellemeye çalştö en son uyardm bak popsuna falan ellıyor telımde YouTube’da opusme vıdeosu özlemiş uyardm dıye ne yapmamı bekliyorsun bn herseyı öğretiyorum dedı ondan gıbı konuşkan bırlıkte hareket edelem yaptığını yanlış dıyelm dedim öyle dıyınce delırdım al pedagoga götür dedım aylardır gıdıp gelmıyorum soğudum üste çıkıyor ya dıkkat edelim bunlar çocuk bilmez öğretim duyecegıne
Aynısı kız aynısı eltimin sürekli kaynanama lafımı yapar beni ayağınızın altında paspas ettiniz onu ise basınız da altın onu daha çok seviyorsunuz daha çok değer veriyorsunuz sürekli söylenirdi duymuyorum etmiyorum sanıyor.ama ben sadece onun üstüne gitmiyorum bu konuda çok değişik ya bende mesafe koyuyorum ama sürekli konuşmaya çalışıyor ve herşeyi inkar ediyor yalanları da çoktur bugün bi konuda bişey söyler 1 hafta sonra aynı konuyu anlatırken farklı anlatır öyle bı insan işte şimdi de bu şekilde iki yuzluluk yaptığı için zoruma gitti açıkcasi o yüzden söylemekle söylememek arasında kaldım ama gerçek yüzünü de görsünler istiyorum çok Kandırıyor insanın arkasından konusur yüzüne karşıda ölüp biter sonra da der siz onu daha çok seviyorsunuz neden sevdikleri belli aslinda rabbim herkesin içini bikiyor ona göre veriyor çok sukur
En tehlıkelı tıp uvey annemde öyle bugün dedıgını yarın başka anlatır kolla kendını koru mesafeli saygsızlılta yap demek degıl bu ınsanın kendı koruması ıcın gereklı barız kıskançlık bu bu arada telefonum ramırde yenı degılm elali idi adım
Canım zaten uzak durmaya çalışıyorum konuşmuyorum ama yuzssuzluk diz boyu yine kendi öyle böyle muhattap olmaya çalışıyor
Mesajlari silme ama dogru konusmasi hakkinda uyar. Boyle devam ederse gorusmeyecegini de yaz. Arana da mesafeni koy.
Attığı mesajların hepsini herkesten sıl yaptı zaten kendini uyanık sanıyor.o silmeden ben es-es almıştım çok değişik anca tanıyan bilir mesafe de koysan yine konuşmaya çalışıyor
Super. Sen yine de mesafeni koru.
Laf taşıma ama eltine de güzel bir ders ver bu yazışmaları görümceme göstereceğim de bir tutuşur zaten ayrıca kötü kalbinin de ekmeğini hemen dileğiyle yaz muhattap olma fesat kadın sozlere bak ne kadar ayıp
Hem bu kadında saf mi ne üslubu bozuk bunla nasıl konuşmuş tepesine hemen çıkarmış ben olsam tehdit ederdim benimle konuşurken üslubuna dikkat et diye yumuşak birisi sanırım bu da git ona sor dimi ona sitem et boyleleri öne geçmek ister amacı ortaligi karistrimak birbirine düşürmek
Yani canım şöyle.dusun ona karşı bişey desem bütün sulaleye yayar bana bu şekilde laf söyledi diye ama kendi yaptıklarını söylemez kendini yazık gösterir bende onun derecesine düşmek istemedim ona söyledim zaten düzgün konuş diye ama sinirlendimi sadece yazdıklarıni gözü görür başka hiç birseyi
1,470,854 soru
24,091,111 cevap
331,754 kullanıcı