0 oy
895 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından

Kızlar burda herkes üni mezunumu hadi bakalım kim ne mezunu yazsın ben ortaokul mezunu 😏lise zorunlu olduğu halde gidemedim köyde lise olmadığı için 

36 Cevaplar

+1 oy
(2,786 puan) tarafından

Ordu Üniversitesi  Kadın giyim modalistliği

-Reklam-
+1 oy
(2,878 puan) tarafından

Lise mezunuyum açıktan sivil hava ulaştırma işletmeciliği okuyordum 2.sınıfın son dönemi kalmıştı yazılmadım birkaç dönem üst üste kaydım silindi maalesef 

+1 oy
(1,557 puan) tarafından

Eskişehir osmangazi üniversitesi tıbbı sekreterlik ve dökumantasyon mezunuyum. Hayatımın en güzel 2 yılıydı

(163,444 puan) tarafından

Eskişehir dünyanın en güzel sehri

(1,557 puan) tarafından

Bence de. O kadar güzel bir şehir ki aşık olmamak elde değil. 

(163,444 puan) tarafından

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

0 oy
(748 puan) tarafından

Ağrı ibrahim Çeçen üniversitesi sağlık yüksek okulu mezunuyum laboratuvar bölümü iki çocukla atanamayan ev hanımı oldum 

0 oy
(1,915 puan) tarafından

Gaziosmanpaşa üniversitesi İngiliz Dili ve edebiyatı 4. Sınıf pasif öğrenciyim.  Pedagojik formasyonum var aynı zamanda. Bu sene de acikogretime tercih verdim o da İstanbul üniversitesi iş sağlığı ve güvenliği. Muhtemelen gelir bir de onu okurum. Hâlâ her sene sınavlara girmeye devam

0 oy
(2,503 puan) tarafından

Matematik bölümünü bitirdim bir de pedagojik formasyonum var 

(381 puan) tarafından

Merhaba hangi üniversite mezunusunuz ve atandiniz mi?

(2,503 puan) tarafından

Merhaba makü de bitirdim ama atanamadım henüz. Yoksa siz de mi matematik bitirdiniz 

(381 puan) tarafından

Evet ben de Deu da bitirdim 2 kez sınava girdim baktım atanamıyorum bıraktım 

(2,503 puan) tarafından

Hakkımızda hayırlısı 

0 oy
(5,781 puan) tarafından

Ben de makine mühendisliği mezunuyum. Üstüne bir sürü bir şey daha okudum hobi olarak; Sosyal Hizmetler, Fotoğrafçılık, İngilizce Öğretmenliği falan ama sadece birini bitirebildim 😄

Daha da dramatik olanı hâlâ hangi mesleği ya da işi yapmayı isterim bilmiyorum 🤷‍♂️ 

(2,786 puan) tarafından

Biliyordum uni okuduğunu yani sezmisdim.... radikal cümlelerinden  merakım  gecdi  teşekkürler 

(5,781 puan) tarafından
+1

Estağfurullah. Benim başka çarem yoktu. Kıtlık diyebileceğim bir fakirlikle büyüdüm. Ailemin imkanları daha iyi olsa ne yapardım bilmiyorum. Yine okurdum belki ama en iyisi için çabalamazdım sanırım. 

(2,786 puan) tarafından

Rahatça olunca cok gayret etmiyor insan kendimden biliyorum🍂😌

0 oy
(2,101 puan) tarafından

Sosyal hizmetler 1. Sınıfı bitirdim. 2.sınıfı doğuma denk geldiği için dondurmuştum. 

0 oy
(864 puan) tarafından

Dışarıdan bitirdim liseyi 2026 da kpss ye girecegim oglum girerken girmedim denicem puan ne alıcam bklm

0 oy
(618 puan) tarafından

KMÜ İslâmî İlimler Fakültesi mezunuyum. Şu an çalışmıyorum. 

0 oy
(381 puan) tarafından

Dokuz Eylül üniversitesi İngilizce matematik bölümü mezunuyum. Üzerine pedagojik formasyon aldım ancak evde oturdum doğumumu bekliyorum (atanamadim : )

0 oy
(164 puan) tarafından

Açık ögretimden lise 3ten devam ediyorum kesinlikle yazılın çalışmasanoz bile sallasanız tutuyor bazen ve gelemediğim derslere sonraki dönem tekrar girebiliyorsun 

0 oy
(14,531 puan) tarafından

Fergana devlet üniversitesi ilkokul öğretmenliği bölümü mezunuyum 

0 oy
(7,024 puan) tarafından

Lisans çocuk gelişim mezunuyum kadrolu çalışıyorum şuan ücretsiz izindeyim 

0 oy
(4,718 puan) tarafından

Giresun Üniversitesi pedagojik formasyonlu tarih bölümü mezunuyum , oğluma hamileydim o zaman da 2 yıllık çocuk gelişimi bitirdim açıktan  . Şimdi ne yapıyorsun diye sor evde çocuk bakıyorum.  😊 

Söyleyeceklerim bu kadar teşekkürler ☺️

0 oy
(3,456 puan) tarafından

Ondokuzmayıs üniversitesi Biyoloji mezunuyum. Bir dönem ilaç fabrikasında laboratuvar sorumlusu olarak, bir dönemde hastanede kemoterapi ilaç hazırlama bölümünde çalıştım biyolog olarak. Şuan tam zamanlı ev hanımıyım😅

İlgili sorular

+1 oy
56 cevap 2,998 göst.
20 Mayıs 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 241 göst.
16 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 2,877 göst.
23 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 434 göst.