Kızlar burda herkes üni mezunumu hadi bakalım kim ne mezunu yazsın ben ortaokul mezunu 😏lise zorunlu olduğu halde gidemedim köyde lise olmadığı için
Türk Dili ve Edebiyatı bölümü lisans üzerine pedagojik formasyon. Teee seneler ne hızlı geçtiniz be ya.
Çukurova, bilgisayar mühendisliği mezunu
ve yine Çukurovada iç mimarlık öğrencisiyim.
okumanın yaşı yoktur istersen açıktan okuyabilirsin
kariyerli kankim benim ☺️ halam aciktan ortaokul lise okudu suan 54yasinda üniversite okuyor
okusun ne güzel vallahi 🤗 bilgisayarda okurken de bardı benden yaşça büyükler, hayallerine gerçekleştirmek isteyenler.
iç mimarlıkta da ben öyleyim 😅 gerçi birlikte girdiğim bebeler mezun oldu, ben bebemden dolayı ara verdim 😂
Selçuk Üniversitesi hemşirelik okudum. Kadrolu hemşireyim tıp fakültesinde (şu an ücretsiz izindeyim)
34 yaşında eşimin ısrarı üzerine Girne Amerikan üniversitesi psikoloji okudum. Türkiye üzerinde denkliği yok. Dolaylı yönden denklik oluşturmaya çalışıyorum üniversitede danışman hocamın yanındayım.
Bence kurs daha mantıklı ama diploma istiyorum dersen okul. Kurs hafta 3 gün ve birçok tarif öğrenebilirsin. Gastronomi daha çok bilim üzerine.
Nagis ya birlikte okusak ya gastronomi. Ben de keşke ben üni tercihi yapmadan once de olsaydı okurdum diyorum şimdi 😁 birlikte okuyalım yoldaş olalım birbirimize 🤣
Şu taşınma işi bitsin seneye bakıcam çiçeğim valla olur yani severim ben mutfağı, mutfağın matematiğini öğrenmiş oluruz hem🫠
Ben seneye kendi meslegime dönüyorum inşallah. Gastronomiyi belki emekliliğe bırakırım. Orta yaşta bir bölüm daha okuma hayalim vardı örgün olarak. Psikoloji istiyodum ama onu kaldiramam diyorum artık. Empati manyagiyim çünkü 😃Gastronomi okurum artık. Sen oku da ben senden bilgileri alırım 😃
Benimde kardeşim Girne Amerikan da havacılık bitirdi bu yıl. Şuan iş için görüşmeler yapıyor hayırlısı.
Sakarya üniversitesi sosyal hizmetler bölümü
Kocaeli üniversitesi sosyal hizmetler yüksek lisans
Şimdi ne iş yapıyorsunuz
Sancaktepe sosyal hizmetlerde çalışıyorum ama şuan doğum iznindeyim
Sosyal hizmetler 2 yıllık mezunum. Sence iş bulma imkanım var mı, illa 4 yıla mı tamamlamak gerekiyor
Biraz zor canım onun kontenjan düşük oluyor ve sürekli takip etmek zorundasın alım var mı diye. İmkanın varsa 4 yıla tamamla canım, çok çalışman gerek
sakarya univ . felsefe mezunuyum
Dicle üniversitesi ilahiyat mezunuyum evli iken okudum evdeyim su anda atanamadim çocukla kpss çok zor
Bitmeyen Boşluk hissii
Lise mezunuyum üniversiteyi açıktan okuyordum. Yarım bıraktım.
İmam Hatip lisesi mezunuyum . Benim zamanımda puan kırılması olduğu için bir üniversite ye yerleşemedim 2 sene çabaladım olmadı kısmet böyleymiş.
Lise son sınıf terk
Büyükçekmece Anadolu'dan
Tarih ogr sağ olsun onun yüzünden birazda ama kismet
Ne yaptı öğretmen
Yaptı işte yapacağını ozaman benle iki arkadaşa sebep oldu
Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunuyum
Üniversite mezunuyum
Hangi üniversite?
Bende Orta okul mezunuyum liseyi disardan okudum ama kazanamadim bayan kuaförü sertifika alicatim o da olmadı nasip değilmiş diyip hayata devam ediyorum
Lise mezunuyum bu yıl üniversite sınavına girdim ama istediğim puanı alamadığım için tercih vermedim
Kto karatay üniversitesi odyoloji mezunuyum ama odyolog olarak atanamadım 90 üstü almam gerekiyordu. Ben de milli eğitime büro memuru olarak atandım. Eğer istiyorsanız ve imkanınız varsa bence devam edin eğitime
Maalesef isterim ama imkanım yok 😔
İnşallah en yakın zamanda nasip olsun o zaman
Ankara üniversitesi ilahiyat fakültesi
Ortaokuldan sonrası lise açıktan okudum bitti üni kaldı öyle halada içimde var keşke okutulsaydim
Lisans ilköğretim matematik öğretmenliği mezunuyum. Geçen sene de matematik eğitimi alanında yüksek lisansımı tamamladım.
Erzurum Atatürk üniversitesi ilahiyat mezunuyum canım
Balikesir Türk Dili Ve Edebiyatı Bölümü 1 sene okuyup bıraktım.
4 sene sonra Yalova Üniversite İlk ve acil yardımı kazanıp bitirdim canım.
dpü muhasebe mezunuyum ama suan calismiyorum
1,472,608 soru
24,113,294 cevap
333,084 kullanıcı