0 oy
151 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,117 puan) tarafından

Kızlar yarın ilk defa uçağa bineceğim çocuklarla nasıl olur bilmiyorum biri 4 biri 1 yaşında şunu al şunu yap dediğiniz bişey var mı bide küçük diş çıkarıyor ateşi falan çıkıyor yanıma ateş düşürücü alsam sorun olur mu 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (598 puan) tarafından

Diş cikarmakla ateş düşürücü ne alaka diş ateşi 38 dereceyi geçmez zaten doktorlar 38 dereceyi gecmediginde ateş düşürücü önermiyor geçiyorsa başka bir hastaliktir 

önce (2,117 puan) tarafından

Ateşi çıkıyor gideceğim yerde veririm diye alıyım dedim hafif soğuk algınlığıda var kalacağım yere gidene kadar eczaneler kapanır araba yok nöbetçi arıyamam yani sorgulamak yerine alırlar yada almazlar deseniz daha iyi olur du

önce (598 puan) tarafından

İlaçlar serbest 

Teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
önce (1,629 puan) tarafından

Kac saatlik uçuş?

2 saat 

0 oy
önce (279 puan) tarafından

Uçuşunuz kaç saatlik ekonomi sınıfında mısınız yoksa businenes sınıfında misiniz birde saat kaç ile kaç arasında uçağınız kalkıyor

2 saat sınıfı bilmiyorum ya eşim alcak bileti daha artık hangisine alabilirse 

2 saat için ateş düşürcü almanıza gerek yok ama isterseniz alabilirsiniz eşinize söyleyin cam kenarı alsın mutlaka 2 saat için cam kenarında oyalayabilirsiniz ekonomi sınıfındaki uçaklar çocuklarınız için hafif serin olabilir çok kalın olmayan uzun kollu kıyafet yanınızdaki çantada bulunsun damak kaşıyıcı alabilirsiniz yanınıza iyi yolculuklar

Yanıma derken valize demek istedim biz gidene kadar kapanır eczane hafif soğuk algınlığıda var koymak istedim teşekkür ederim 

Yanınızda taşıdıgınız kendi çantanıza demek istedim

Tamam teşekkür ederim 

0 oy
önce (3,476 puan) tarafından

Çocukların bütün ilaçlarını rahatlıkla kabin içi ya da uçak altına alabilirsiniz. Sadece kabin içi olunca sıvı ilaçlar için reçete olması daha iyi. Reçete de varsa hiç sorun çıkmaz. 

Reçete yok valize koymak istiyorum valizdeyken reçeteye gerek yok demi 

önce (3,476 puan) tarafından

Hayır gerek yok. İstediğiniz ilacı alabilirsiniz. Ateş düşürücü, boğaz için şurup, burun spreyi, kremler VS.. Hepsini alabilirsiniz. 

Tamam teşekkür ederim 

0 oy
önce (523 puan) tarafından

Canım hayırlı yolculuklar dilerim 

Tabi yanına alabilirsin canım 

Ateş ölçeri de al unutma sürekli kontrol edersin 

Tm cnm teşekkür ederim 

0 oy
önce (1,506 puan) tarafından

Tetagil diş granülü var onu al yanına eğer izin veriliyorsa o ateş düşürücüden daha çok işe yarar 

Tm teşekkür ederim 

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 602 göst.
+2 oy
4 cevap 301 göst.
+1 oy
7 cevap 472 göst.
0 oy
13 cevap 388 göst.

Kategoriler