Kızlar yarın ilk defa uçağa bineceğim çocuklarla nasıl olur bilmiyorum biri 4 biri 1 yaşında şunu al şunu yap dediğiniz bişey var mı bide küçük diş çıkarıyor ateşi falan çıkıyor yanıma ateş düşürücü alsam sorun olur mu
Diş cikarmakla ateş düşürücü ne alaka diş ateşi 38 dereceyi geçmez zaten doktorlar 38 dereceyi gecmediginde ateş düşürücü önermiyor geçiyorsa başka bir hastaliktir
Ateşi çıkıyor gideceğim yerde veririm diye alıyım dedim hafif soğuk algınlığıda var kalacağım yere gidene kadar eczaneler kapanır araba yok nöbetçi arıyamam yani sorgulamak yerine alırlar yada almazlar deseniz daha iyi olur du
İlaçlar serbest
Teşekkür ederim
Kac saatlik uçuş?
2 saat
Uçuşunuz kaç saatlik ekonomi sınıfında mısınız yoksa businenes sınıfında misiniz birde saat kaç ile kaç arasında uçağınız kalkıyor
2 saat sınıfı bilmiyorum ya eşim alcak bileti daha artık hangisine alabilirse
2 saat için ateş düşürcü almanıza gerek yok ama isterseniz alabilirsiniz eşinize söyleyin cam kenarı alsın mutlaka 2 saat için cam kenarında oyalayabilirsiniz ekonomi sınıfındaki uçaklar çocuklarınız için hafif serin olabilir çok kalın olmayan uzun kollu kıyafet yanınızdaki çantada bulunsun damak kaşıyıcı alabilirsiniz yanınıza iyi yolculuklar
Yanıma derken valize demek istedim biz gidene kadar kapanır eczane hafif soğuk algınlığıda var koymak istedim teşekkür ederim
Yanınızda taşıdıgınız kendi çantanıza demek istedim
Tamam teşekkür ederim
Çocukların bütün ilaçlarını rahatlıkla kabin içi ya da uçak altına alabilirsiniz. Sadece kabin içi olunca sıvı ilaçlar için reçete olması daha iyi. Reçete de varsa hiç sorun çıkmaz.
Reçete yok valize koymak istiyorum valizdeyken reçeteye gerek yok demi
Hayır gerek yok. İstediğiniz ilacı alabilirsiniz. Ateş düşürücü, boğaz için şurup, burun spreyi, kremler VS.. Hepsini alabilirsiniz.
Canım hayırlı yolculuklar dilerim
Tabi yanına alabilirsin canım
Ateş ölçeri de al unutma sürekli kontrol edersin
Tm cnm teşekkür ederim
Tetagil diş granülü var onu al yanına eğer izin veriliyorsa o ateş düşürücüden daha çok işe yarar
Tm teşekkür ederim
1,471,285 soru
24,096,577 cevap
332,113 kullanıcı