+1 oy
87 göst.
önce Diğer kategorisinde (389 puan) tarafından

Hanımlar merhaba benim kızım 2 .5 yaşında ve hala gece kalkıyor ağlıyor uyumuyor pışpışliyorum olmuyor sallıyorum olmuyor, ayağımda sallıyorum, yanına uzanıyorum ama olmuyor uykulu haliyle ağlıyor bağırıyor, şaşırdım kaldım ben artık deliricem.emzjrmeyi yaklaşık bir senedir bırakmïşım ama gece hala en az 3-4 defa uyanıyor bir defa uyansa şükrediyorum bu ne zamana kadar böyle olucak lütfen tavsiye fikir verin 

Bu arada sabah 8:30 da uyanıyor öğle uykusuna zorla da olsa 14:00 de geçiyor yaklaşık bir buçuk saat uyuyor nadiren 2 saat uyuyor gece de en erken 12 de uyuyor ama gene gece kalkıyor hani desem ki öğle uykusunu kesim ama öyle de olmadı kaç gün denedim gene aynı devam etti ağlamaya bağırarak ağlıyor bütün ev uyanıyor çok yoruldum çok 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (389 puan) tarafından

.............................,.......,.,..

-Reklam-
+1 oy
önce (8,739 puan) tarafından

Korktuğu bir şeyler olabilir mi gün içerisinde neler izliyor veya evde yüksek sesler oluyor mu bir de sallamayı bırakın 

+1 oy
önce (4,913 puan) tarafından

Tablet TV telefon varmı hayatında. Ondan etkileniyorsa uyumuyorlar. Bide gündüzleri birazdaha fazla yorulsun bahce Park yada balkonda suyla oynarsa çok yoruluyorlar. Benimkide 26 aylık tablette bişey izlerse gece çok sık uyanır. Günlük 20 dk veriyorum sadece ondada başında duruyorum korkacak bişi çıkmasın YouTube kids izliyor yinede canavar kıyafeti giymiş kişiler çıkıyor anlamıyorum 🙄

0 oy
önce (24,468 puan) tarafından

Bişeydenmi korkuyor acaba canım

Bilmiyorum ki telefon elinde sürekli 

0 oy
önce (3,994 puan) tarafından

Sivrisinek olabilir mi acaba

Değişik gelebilir ama 

Kızımda bi ara öyle oldu

Meğer odada sivrisinek varmış ısırmış 

Sprey losyon derken 

Gece 4 kez kalkan kızım bir kez oda süt için uyanır 

Ne bilim denemek lazım 

0 oy
önce (217 puan) tarafından

Gün içinde uyaranlara maruz kalıyor mu

Anlamadım 

Yani telefon tablet izliyor mu çocugunuz

Evet izliyor maalesef 

Cevap bu işte orda izlrdikleri yada anlık reklamlar korku veya uyaran fazlasına sebep oldugu için

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 118 göst.
0 oy
7 cevap 364 göst.
6 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 166 göst.

Kategoriler

1,470,764 soru

24,090,114 cevap

331,706 kullanıcı