+2 oy
122 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (439 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kizlar 2 gün arayla 2 erken gebelik testi yaptım tek çizgi 8 gün bugünle 9 gün olacak hasta olmadım ama her ay zamanında hasta olan biri değilim hep 3-4 gün ileri Ata ata her ay hasta oluyorum bir de 16 aylık bebeğim var emziriyorum bu da gelmesini geciktiriyor olabilir mi sizce adet olmak için ne yapabilirim içebileceğim çaylar yöntemler var mı teşekkürler

Güncelleme: Kan verdim kanda gebelik çıkmadı hap yazdı adet olmam icin

4 Cevaplar

+3 oy
önce (7,367 puan) tarafından

Benim adetim hep düzenli olurdu geçen ay tam 14 gün gecikme ile adet oldum 2 defa test yaptım çıkmadı stres yaptım dedim niye olmuyor filan sonra stresi bıraktım kafama takmayı bıraktım unuttum bir baktım ki adet olmuşum normalde de çok düzenli olurdum ama geçen ay dediğim gibi tam 14 gün gecikti sen de stres yapma canım kafana takma test yapmışsın zaten çıkmamış olsa çıkardı

önce (439 puan) tarafından

Teşekkür ederim gerçekten neye stres yapıyorum bilmiyorum gelmedi diye strese girdim sanırım 2 tane oğlum var daha küçükler biri 3.5 yaşında biri 16 aylık düşünmüyorum çünkü hamilelik vs gibi birsey sanırım ondan papatya çayı falan içiyorum rahatlamak için bir de adet e iyi gelir diyorlar bilmiyorum 

-Reklam-
+3 oy
önce (6,811 puan) tarafından

O testlere asla güvenme en garanti kan ver bir kadın doğuma görün kafana göre bı şey içme 

önce (439 puan) tarafından

Valla 3 gün arayla 2 kere test yaptım negatif hamile olabileceğimi düşünmüyorum ha diyorlar yok papatya yok soğan suyu iyi gelir hemen gelir adetin diye benimde kafam karıştı dediğiniz doğru en güzeli stresi bırakıp bir 2-3 gün daha beklemek sonra kan vermek belkide 16 aylık oğlum var hala emziriyorum adetimin gelme zamanina emzirme de etki etkiyor süresine diye düşünüyorum 

önce (6,811 puan) tarafından

Ben hamile olmadığım halde o testlerde net pozitif gördüm 4 tane yaptım 3 tanesi pozitif gösteriyordu kan verdim yok . O yüzden en güzeli kan ver onlara güvenip de bi şey içme 

+1 oy
önce (24,842 puan) tarafından

Evet canım geciktirir

0 oy
önce (260 puan) tarafından

Stres kaynaklı olabilir veya yer değişikliği yaptıysanız hava değişimi etkili olabilir gebelikten mi şüpheleniyorsunuz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 102 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
29 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sgb (2,011 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 215 göst.
0 oy
8 cevap 460 göst.
27 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Simayyy (1,878 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,033 soru

24,093,337 cevap

331,901 kullanıcı

...