+2 oy
331 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (403 puan) tarafından
önce tarafından kapalı

Ben Posta açmıştım eşim hamileysen aldır dedi diye hatırlayan olur belki çok şükür değilmişim yarın gidip sprial taktircam 10 yılık istemiyorum bidaha 

Şimdi çok özür diliyerek yazıyorum ben 2.5 ay önce doğum yaptım ve nasıl anlatsam bilemiyorum hava kaçıyor içerime vajinala ve saçma sabah sesler çıkıyor sürekli eşimin yanında böyle oluyor çok utanıyorum kendimden yarın doktora gidicem bunu nasıl anlatsam çekiniyorum biraz ve normal mi yeni doğum yapan insanlarda 

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

9 Cevaplar

+2 oy
önce (1,719 puan) tarafından

Sen 18 yasinda evlenen kiz degil misin?

Vajinana hava kaciyor o yüzden ses çıkıyor cok sık ve uzun süreli ilişki yaşayınca olmasi normal.

önce (403 puan) tarafından

Adımız çıkmış 9 inmiyor 8 gibi birşey bu ne kadar saçma bir tabir lütfen yaa gerçekten üzülüyorum evet kötü niyetle yazmamış olabilirsin ama böyle yazımda da beni kırdı 

Aslında hiç sık ilişki vs olmuyor çok fazla kestiler doğumda ebeler ondan kaynaklanıyor olabilirde bilmiyorum 

önce (1,719 puan) tarafından
+1

Neyine kirildin yalan bi sey demedim hakaret etmedim 18inde evlenmedin mi???

Burda kimse kimsenin adini bilmiyo haliyle açilan postlardan taniyoruz.

-Reklam-
+2 oy
önce (2,827 puan) tarafından

Canım spiral konusunu bilmiyorum hiç kullanmadım ama ses konusu genelde genişlemeden dolayı oluyor diyebiliyorum ve genelde herkeste olur olmayan da vardır ama yorumlarda okudum çok utanmışsın yerin dibine girmişsin ama bence buna gerek yok sal bacım sal kocanız bu kadarına bile gelemiyorsa boşayın gitsin ben ve eşim mi çok rahatız hnai gariplik bizde mi bilmiyorum ama biz insan olduğumuzu bir sürü kusurumuz olduğunu ve güzeliyle çirkiniyle yani herşeyiyle seviyoruz birbirimizi bugün bu olur yarın başka bişi olur böyle küçük şeylere takılmayın ha tedavisi var heralde yaptırma demiyorum öyle kalsın demiyorum ama bunun için yerin dibine girmeye gerek yok kasılma daha rahat ol emin ol hayat bu kadar değil 

O kadar yerinde bir yorum ki gerçekten öyle ama insan bir anda öyle olunca çok kötü oluyor hiç öyle biri duruma düşmedim tuhaf oldu biraz 

+1 oy
önce (1,857 puan) tarafından

Dk normal diyicek zaten bide 10 yıllık spiral koruyuculuğu 8 yıl ona göre taktir 

8 yıl sonra tekrar yenilesem oluyor mu 

Evet ben 10 yillikla hamile kaldım dk dedi koruyuculuğu 8 yıl sonra kaybediyor

8 yıl boyunca koruyor mu peki 

Beni on yıl korudu herkeste aynı olurmu bilmiyorum ama çıkarmaya gittim 11 yıla dayanmıştı artık iki haftalık gebeydim

Şey bide sprial nasıl takılıyor kaç dk saat sürüyor ve çok acıyor mu lütfen bunun hakkında bilgi verir misiniz 

Eğer adetli gidersen iki dk sürüyor çok acı olmuyor canin yaniyo ama sinek ısırığı gibi

Ama ben bu sefer korkudan kırkım çıktı adet olmadan taktım baya canım acıdı yani oda yumurtalar kanama olduğu zaman aşağıda oluyo kuru kuru takınca ağrım oldu ama rahat bence spiral 

Ben hemen taktırmak istiyorum eşim böyle davranınca çok kötü oldu ben isterim olsun ama böyle davranan birinede şimdilik çocuk vermek saçma olur 

+1 oy
önce (24,322 puan) tarafından

Konuyu çok anlayamadım ama doktor daha iyi biliyordur sebebini 

Anlatamadım kusura bakma doktora nasıl anlatacam yüz yüzeyken onu bilmiyorum

+1 oy
önce (182 puan) tarafından

İyide o dediğin herkeste oluyor bende de oluyor ki normal dedi doktor vajinam çok dar benimde sezaryen oldum ve vajinismus var bende 

Ama çok kötü bir durum bir iki kere cinselikte oldu yerin dibine girdim, 

+1 oy
önce (4,946 puan) tarafından

Doğum sonrası çok normal zamanla düzeliyor 

Deri altı implantı da bi araştır spiral kayabiliyor düzenli muayeneye gitmelisin 

Allah korusun kaydığınıda vs belli olmuyor mu fark etmiyor mu insan deri altı impatanti nedir ve nasıl oluyor 

önce (4,946 puan) tarafından

Bazen farkedilmiyor ete kaynıyor ben çok korkuyordum ondan kökten kapattım fabrikayı 

Derinin altına omzuna minicik bi implant koyuyorlar hamile kalmanı engelliyor araştır istersen kesinlikle tavsiye ederim yüzde 99 işe yarıyor 

+1 oy
önce (1,434 puan) tarafından

Ses çıkması normal 6 ay içinde geçecektir 

Çok uzun ama geçsinde beklerim 

0 oy
önce (24,468 puan) tarafından

Mümkünse hemen taktır ihmal etme

Yarın gidicem hemen umarım takarlar yaa

0 oy
önce (4,916 puan) tarafından

Doğumdan sonra normal, zamanla toparlar. Sen de kegel egzersizleri yaparsan daha çabuk toparlanır. İnternetten araştır. 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 410 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 488 göst.
20 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 129 göst.
5 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Nefesimm (177 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,842 soru

24,091,013 cevap

331,747 kullanıcı

...