+1 oy
779 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

Merhabalar öncelikle aranızdan biri olduğumu belirtmek isterim . 2 ay önce aldatıldığımı öğrendim . Aldattığı kişi bana sosyal medya üzerinden ulaşım sağladı . Benim için iki şey boşanma sebebi birisi şiddet diğeri aldatılma insanın hayatında bazı çizgileri vardır benimki bu iki şeydi mesela ..  aldatıldığımı öğrendiğimin 8. Günü boşandık. Hala içim soğumuş değil neden diye sorguluyorum kendimi .. 6 yaşında kızım var çok zorlu süreçlerden geçiyoruz maddi olarak değil manevi olarak ... kendimi nasıl toparlayacağım bilmiyorum çevremdeki herkez bana çok acele karar verdin düşünmeden hareket ettin boşandın diyorlar tabiki ben çevreye göre yaşamıyorum hayatı benim için neyse doğru olan onu yaptım .. bu arada mesleğim var dijital reklamcıyım sosyal medya ile çalışıyorum sayfarın reklamlarını tasarlıyorum . Eski eşimle çok uzun yıllardır birlikteydik liseden beri yani 2003 yılından beri gençliğim yıllarım insanlara olan güvenim bir anda gitti . Hiç beklemezdim eski eşimden böyle birşey , herkezin örnek gösterdiği bir insandı , evlilikti bizimkisi .. ne zaman geçerki bu içimdeki acı 😔 benim ve kızım için dua edermisiniz 

Neden buraya hesap açıp yazdım onu bile bilmiyorum inanınki , çevremde içimi dökücek kimsem yok özür dilerim vaktinizi aldım 🥺

27 Cevaplar

+5 oy
(6,416 puan) tarafından

Bu yollardan geçen bir çok kadın var canım . Sen çok güçlü bir annesin evladınında seninde ayağıma taş değmesin inşallah . Boşanmak çok zorlu bir süreç kuzum çevremden gördüğüm kadarıyla . zor olucak ama atlatıcaksın inşallah dualarım seninle 🤲

(2 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim gözdecim..

-Reklam-
+4 oy
(3,364 puan) tarafından

Boşanmaya alışmak çok kolay bir durum değil bence. Benim annem babamda ayrı, o süreci hatırlıyorum. İkisininde bu duruma alışması zaman aldı. Sonuçta sizi aldatıp sevginizi bitirse bile ortada bir alışkanlık var. Yıllardır hayatınızda olan biri artık yok. Bu çok kolay değil. Bence destek alabilirsiniz, boşanma sonrası süreci atlatmak uzun ve yorucu bir yol

(2 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim destek alıyorum bir psikologa gidiyorum hala üstesinden gelmiş değilim canım çok yanıyor .. insallah üstesinden gelebilirim 

(3,364 puan) tarafından

Gelirsiniz korkmayın, en zorunu başarmışsınız ve boşanmışsınız. Kendinize biraz zaman verin

+4 oy
(3,461 puan) tarafından

Sen niye kendini üzüyorsun ki bırak o pislik üzülsün bende 8 senelik evliligimi bi aldatmayla bitirdim benim içinde aldatmanın affı olmaz ben yapsaydım inan daha kötüsünü yasatirdi o.yuzden bosver icin rahat olsun sen bir annesin evladin yanında bırak o yapayalnız kalsın hayat devam ediyor sen onunla dünyaya gelmedin onunlada gitmeyeceksin inan 

(2 puan) tarafından

Bende 11 senelik evliydim ... insanın çocukluğu gençliği gidiyor bir anda .. beni çok yaralayan şeyde beklemediğim birinden böylesine bir darbe yemek .. ben herkeze derdim asla eşim böyle birşey yapmaz ben yaparım ama o yapmaz dediğim bile olmuştur .. ama sonuç ortada güvendiğin birinin böyle ahlaksızca davranmasını hazmedemiyorum 

+3 oy
(4,460 puan) tarafından

Psikoloğa gitmeni öneririm düzenli şekilde ve olumsuz konuşan seni aşağıya çeken insanları kim olursa olsun hayatından çıkar.

(2 puan) tarafından

Teşekkür ederim ... psikologa gidiyorum destek alıyorum 

+3 oy
(3,532 puan) tarafından

Oncelikle sizi tebrik ediyorum hayatınızdan gereksiz birini gondermissinizin..

2.tebrigimde eliniz ekmek tutup çocuğunuza herturlu destek yapıyorsunuz.. 

Zaman varya herseyin ilacı diyorlar ya gerçekten öyle oluyor suan içindeki acıyı 3 sene sonra hatiirlamayacaksin bile daha güzel günlerin seni beklediğinden suan haberin yok o günler gelincede iyikide yapmışım bosamisim diyeceksin..

(2 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim abla bana moral verdiğim için 

+3 oy
tarafından

İmkanı olsa da alnından opebilsem seni . Helal olsun insnalara aldırma niye biliyor musun buraya aldaltildim yazsaydın bu kez de niye bosanmadin , ben olsamam dakika durmam , yine yapar cümleleri dizilirdi . İkinci bir şans isteyen eş çabalar sen ona hayatının tokatini atmışsın ellerine sağlık seviyorsa zaten çabalar , cabalardi dediğin gibi uzatirdi vs vs. .şöyle güçlü kadın görünce gurur duyuyorum yolun , hayatın aydınlık olsun evladinla 

(2 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim ... 

+2 oy
(4 puan) tarafından

Merhaba adınıza çok üzüldüm çok üzücü bir durum şuan evli misiniz ? 

(2 puan) tarafından
+1

Hayır değilim boşandık diye belirttim 

(4 puan) tarafından
+1

Eski eşim yazmissiniz ya ondan dolayı sordum

(2 puan) tarafından
+3

Boşandığım için yazdım . Doğal olarak eski eşim oluyor 

(26,236 puan) tarafından
+1

Boşandım demiş ya kadın

+2 oy
(26,751 puan) tarafından

Evine eşine sadık kalamamış bir insan için kendini lütfen üzme biliyorum yıllar geçmiş çok zor bir şey hiç bir kadının kabulleneceği bi durum değil nasip demekki bu kadarmış yollarınız bir yerde ayrılması gerekiyormuş Rabbimin dilemesi neyseki aldatan ve şiddet gösteren biriyle devam etmemişsin onuda düşün daha çok yıpranabilirdin çevrenin dediğine bakma kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez bu durumu yaşayan bilir ancak onların tuzu kuru olduğu için dışarıdan gördükleri kadar yorum yaparlar şuan tek yapman gereken evladına odaklanmak ona güzel bi gelecek hazırlamak ve en önemlisi de kendini değersiz hissetme sen çok değerli ve güçlü bir annesin pozitif düşün her zaman Allah gönlüne ferahlık versin ❤️

(2 puan) tarafından
+1

Çok teşekkür ederim 

+2 oy
(4 puan) tarafından

Evet bence de çok hızlı bir hareket de bulunmussunuz herkes bir kez affedilmeyi hak eder

(5,606 puan) tarafından
+1

Ama 1 kez yapan tekrar yapmaz mı hem adam çok sevseydi çekişmeliye dönerdi 1 sonraki duruşma gününe kadar kendini affettirmeye çalışırdı en azından denerdi ben mi yanlış düşünüyorum acaba 

(4,460 puan) tarafından
+2

Neyi hakkediyor pardon. Aynı şeyi kadın yapsa oros.pu diye taşa tutarlardı. Gerçekten sizin gibi düşününen kadınların yetiştirdiği erkek çocukları yapıyor zaten hep bunu. Kadın sizin gözünüzde 2. Sınıf insan. Bir insan kocasını paylaşmayı nasıl kabul eder Pes yani.

(5,606 puan) tarafından
+1

Dur canım fake hesap çıktı bu attığı posta baksana bıyıklı Ayşe bende sonradan gördüm yeni hesap+18 post 

(4,460 puan) tarafından

Hangisi sahte hesap. İkisi de yeni açmış hesabını. 

(5,606 puan) tarafından
+3

Kum saati kesin erkek orası belli 

Post sahibi samimi geldi ama bilemedim tabi

(2 puan) tarafından

Ben post sahibiyim aranızdan biriyim puanımda yüksek beni tanıyorsunuz . Kendi hesabımdan post açmamamın sebebi buradaki bir grup insan postu akıllarında tutup seni oradan vurmaya çalışıyor bu yüzdende darbe yememek için yeni açtım hesabı içimi dökmek istedim . Buradaki bir çok kişiyi tanıyorum sevda , canan , ikbal , hülya gibi .. hepinizle konuşmuşluğum bile var beni yakından tanıyorsunuz . Ben fake değilim 

(23,083 puan) tarafından

Aman sus sen konusma ya 

(23,815 puan) tarafından

Kendi başına gelirse öyle yapsın kum saati hanımefendi ya da beyefendi mı deseydin :)

(12,078 puan) tarafından

Senin başına gelirse affedersin o zaman. Bir kere yapan hep yapar, post sahibine helal olsun. Kim olduğunu da az çok tahmin ettim.

(2 puan) tarafından

Yağmurcum özgecim boşverin kim ne derse desin boşanmışsın iyi yapmışsın diyen kadar , boşanmasaydında bir şans verseydinde diyenler olucak hayatımda . Benim farklı bir hesaptan derdimi anlatmamın sebebinin ne olduğunu az çok anlamışsınızdır diye düşünüyorum . Allah kalbi katı olanlara merhamet versin başkasa birşey demiyorum . Ben sorumda zaten boşandım sizce boşanmaya acelemi ettim diye sormadım cevap yazan arkadaş 2. Bir şanstan bile bahsetmiş neyin kafasını yaşıyor anlamış değilim

(5,606 puan) tarafından

Bunları söyleyenler aldatmayı markete gitmek gibi görüyorlar istediklerini aldıktan sonra eve dönüyorlar midesiz insancıklar 

(12,078 puan) tarafından

Seni biliyorum kuzum tanıdım kim olduğunu. Ayakta alkışlıyorum seni helal olsun. Allah yolunu bahtını açık etsin

(23,815 puan) tarafından

Benim adım Yağmur değil :) muhtemelen başkası ile karıştırıyorsunuz. Bunu söyleyen ya erkek ya da evliyim ama aklım başkasına kaydı diyenlerden çünkü mantıklı biri acele etmişsin demez zor bir karar ama sen doğrusunu yapmışsın 

+2 oy
(26,236 puan) tarafından

Zor bi süreç kabul edilmesi zor bi olay o kadar haklısınki senin için sadece dua edebilirim inşallah kolay toparlanırsın 

(2 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim

+2 oy
(1,811 puan) tarafından

İnsan geçen yıllarına uzuluyor en çokta  belki bi nebze affederdinz ama şu da var hep şüphe ile yasAycaktiniz hep içinizde bir savaş olacakdi karşındaki insan affedildim deyip keyfine bakacakti insanlar öyle diyorsa eski eşiniz bosanmayi.hemen kabul ettimi affedilmek istendimi onu merak ettim kadın sana ulasmissa ciddi ilişkisi vardı demekki sende ayrıl diye belki eşinin ayrılalım demeyecegink bildiği için  ruh sagligin için iyi oldu belki ama insanlara olan güven gidiyor 

(2 puan) tarafından

Kadının bana sosyal medya üzerinden ulaşmasındaki sebep eski eşimi tehtit ederek bnden para istemesi oldu . Eski eşimden sürekli hastaneye gidicem , ihtiyaçlarım vs diye para istemiş kendisi eski eşim göndermemiş göndermeyincede eğerki sen bana para göndermiyorsan bende başka bir yol izlicem yazmış ve bana sosyal medya üzerinden yazdı . Eski eşim mücadele etmeye çalıştı hatalı olduğunu kabul etti ama nafile . Yüz yüze konuşmayı teklif ettim bir yerde oturduk konuştuk tek gecelik bir şey olduğunu söyledi zaten aldattığı kadında şu tarihte şu saatte şurada oldu vs diye bilgi verdi zaten bana . Eşimle konuşup uzlaştık bir kız çocuğumuz var en minimum seviyede atlatması için evde sürekli tatsızlık çıkmasın huzurlu bir ortamda büyümesi için anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdik . Protokol düzenlendi ev bana verildi arabamız onda kaldı kızımın bütün okul ve kıyafet ve ihtiyaçlarını masraflarını karşılayacağını her ay kızının hesabına para göndereceğini vs yazdırdı bunları ben talep etmedim böyle bir ihtiyacımda yok eski eşim yazdırdı .. çok iyi bir babadır kızım 6 yaşını geçti 1 kere bağırmışlığı yoktur her istediğini elinden geldiğince yapar 2 ay olucak boşanalı hala aynıdır hiçbirley değişmedi sadece biz ayrıyız ... eski eşim çok pişman her halinden belli oluyor zaten çok kilolu biriydi 2 ayda çöktü saçları beyazlamış dün akşam size post açtığımda onunla görüşmüştük kızım sinemaya gitmek istedi ve babamda gelsin dedi ister istemez hayır diyemiyorz birliktede aradada olsa birşeyler yapılıyor bağ kopmuyor maalesef . Kızımın boşanmayı en minimum seviyede atlatması için , etkilenmemesi için pedagog hanım birlikte görüşmenizde gerekiyır dedi arada çocuk olunva bağlar kopamıyor maalesef

+2 oy
(96 puan) tarafından

Erken bi karar değil doğru bi karar vermişsiniz aldatilmanin affı olmaz bir kere affetsen yine tekrarlardı kararini verip en azından belirsizlikle bitirmemssiniz kendinizi. Bende aynı süreçteyim üstelik hamileyim yaşatılanlari yapılanları düşününce en doğrusu olması gereken bu diyorum böyle hayat devam etmezdi ama neden ben bunları yaşadım nasıl böyle bı insana dönüştü diye sürekli sorguluyorum acım hiç gecmeyecekmis gibi geliyo Allah yardımcımız olsun 

(2 puan) tarafından

Adınıza çok üzüldüm inanınki .. elimden gelse hiçbir kadının böyle bir olayı yaşamamasını isterim . Çok üzgünüm sizin hamileyim üstelik dediğiniz yerde göz yaşlarımı tutamadım 

(96 puan) tarafından

Çok çok zor bişey Rabbim hiç kimseye yaşatmasın. Bir ömür yanında olmasını istediğin insandan  vazgeçmek zorunda kalmak çok zor

+1 oy
(23,815 puan) tarafından

Böyle bir insanın benim evimde olmaya yatağıma girmeye bana dokunmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum o yüzden boşanman en doğrusu. Çevren kendi çaresizliğini veya midesizliğini sana da dayatamaz evet bir yuva kolay kurulmuyor bir çocuğunuz var ama bunu düşünmeden ihanet edende bir eşiniz var kaldı ki içinde ihanet olan bir evlilik yuva olmaktan çoktan çıkmıştır 

(2 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim yağmurcum 

+1 oy
(373 puan) tarafından

Boşanma kararı alıp yolunuza devam etmişsiniz aslında acele olduğunu şöyle olabilir mesela bende eşimden ayrdıldım ama öyle bir anda oldu bittiye gelmedi zaten evlilik içerisinde çok problem vardı boşanacagımız aşikardı ne kadar bagırıp cagırsam da eşimin onca zülmüne rağmen boşanmak bana da çok zordu davayı kendim açmama rağmen boşanmak istemiyordum için için ama bir yandan da ailesi kendisi asla tutulacak bir dalı yoktu velhasılı 3yıldır davamız sürüyor ve hala bazı zamanlar elimin ayagımın titrediği zamanlar oluyor ha bu arada biri 1.5 yaşında diğeri 3aylık kızımla boşanma kararı aldım arkama baktığımda çok zorlu yollardan geçtim maddiyat desen oda yoktu ama Rabbim bir yerden sonra öyle yardım ediyor ki.. Üzülme sabırlı ol senin hayatın bir anda değişmiş alısman zaman alır ama emin ol sonunda iyileşeceksin cünkü tek boşanan sen yada ben değiliz dısarda bunun mücadelesini veren yüzlerce kadın var herkes bi şekilde atlatıyor sende atlatacaksn üzülme canım inşallah en yakın zamanda kalbindeki kırıklık ruhundaki boşluk geçecek, geçecek, geçecek .. Zaman ver kendine

(2 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim inşallah geçicek . Allah yardımcınız olsun sizinde canm çok üzüldüm

+1 oy
(15,775 puan) tarafından

Boşanmak büyük karar

Eşinle uzun zamandır birlikte olduğunuz için bir yandan da ona alışmıştın kolay değil her şeyi geri bırakıyorsun güzel günleriniz aklına gelir 

Ama unutma o seni ve kızını düşünmeyip başka bir kadına gidiyor sevginiz güzel günlerinizi hiçe saymış

Boşanmasaydın sürekli avanslarla yaşayacaktın tel eline alsa birine mi yazıyor tel meşgul olsa biriyle mi konuşuyor diye sürekli beynini kemirecektin bu seni daha çok yıpratacaktı

+1 oy
(4,732 puan) tarafından

Sen karakterli bir durus sergilemissin. Cesurca bir davranis, herkesin harci degil cocuk varken, gururla hareket etmek. Yillarin emegi, aliskanligi, duzeni var. Daha tam acini yasayamadan bosanmissin, o ofke yas donemini tam anlamıyla yasayamamissin, ve bu bir zaman sonra insanin yasantisina yansiyor. O aciyi ofkeyi yasayacak, bir sure mutsuz olacak ama sonra hersey sifirdan baslayacak emin ol. Allah a sigin, ibadete sigin, ben baska bir acili donemimde turkce mealli Kuran alip okumaya başlamıştım. Nasil bir sabir yukleniyor insana o zaman... sonra noldu? Yillar gecti, acım icimde kaldı ama sadece bir ani olarak artık. Cok daha hayırlı bir hayat sundu Rabbim, cok şükür. Allah sana ve evladina daha hayırlı, mutlu, huzurlu bir hayat sunsun. Bu dönemler, imtihanlar geçici  ❤️

+1 oy
(863 puan) tarafından

Bak canim senle aynı şeyleri yaşamışız bende yaşadım aynı şeyleri benim ikinci evliligim şu an ilk evliliğinde bende başka kızlarla mesajlarını ve fotoğraflarını yakaladım ve boşandı ama nasıl zor bir süreç oldu anlatamam 3vden ayrıldım eşyalarımı almak icin döndüm koltuk açılmış üzerinde iki yastık banyoda iki bornoz yerde iki bardak salonun orta yerinde benin geceliklerim yine orta yerlerde daha neler neler o evden kriz geçirip öyle çıktım ve 3 kere kalp spazmı sayılamayacak kadar da panik atak krizleri ama zaman geçtikçe unutuyorsun alışıyorsun çok zor oluyor ama alışılıyor canim tek şey sabretmek gerekiyr

(23,083 puan) tarafından

O ne adi bir insan musveddesiymis öyle. Allah bildiği gibi yapsın. Sen kurtulmussun ondan. 

(863 puan) tarafından

Aynen oyke canim kendinde kurtuldum diceksin hayatına devam edeceksin o daha bosanmadan benim evime yatağıma birini almışsa ben niye daha üzüleyim kii bosandim ikinci evliligimi yaptım 2 tane çocuğum var hayatıma devam ettim öyle yapmasaydım şimdi hayatta olamazdım ailem le yaşamaya başlamıştım ama ailem çok fazla üstüme gelmislerdi

+1 oy
(3,410 puan) tarafından

Tek birşey diyebilirim onurum ve gururum için ayrılırım ben tabi kendi adıma yazayım ihanetin affı olmaz 

+1 oy
(54,019 puan) tarafından

hakkinizda hayirlisi olsun kabullenme süreci zor destek alin 

+1 oy
(7,036 puan) tarafından

Zor bir surec rabbim yardimcin olsun ben olsam isten izin alip kizimla tatile cikardim kafami bosaltip toplamak icin simdi herkes sorucak neden oldu neden ayrildiniz diye en azindan biraz uzaklasmak sana iyi gelir

İlgili sorular

+4 oy
15 cevap 892 göst.
+1 oy
9 cevap 395 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.
0 oy
1 cevap 113 göst.

Kategoriler

1,472,608 soru