+1 oy
798 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

Merhabalar öncelikle aranızdan biri olduğumu belirtmek isterim . 2 ay önce aldatıldığımı öğrendim . Aldattığı kişi bana sosyal medya üzerinden ulaşım sağladı . Benim için iki şey boşanma sebebi birisi şiddet diğeri aldatılma insanın hayatında bazı çizgileri vardır benimki bu iki şeydi mesela ..  aldatıldığımı öğrendiğimin 8. Günü boşandık. Hala içim soğumuş değil neden diye sorguluyorum kendimi .. 6 yaşında kızım var çok zorlu süreçlerden geçiyoruz maddi olarak değil manevi olarak ... kendimi nasıl toparlayacağım bilmiyorum çevremdeki herkez bana çok acele karar verdin düşünmeden hareket ettin boşandın diyorlar tabiki ben çevreye göre yaşamıyorum hayatı benim için neyse doğru olan onu yaptım .. bu arada mesleğim var dijital reklamcıyım sosyal medya ile çalışıyorum sayfarın reklamlarını tasarlıyorum . Eski eşimle çok uzun yıllardır birlikteydik liseden beri yani 2003 yılından beri gençliğim yıllarım insanlara olan güvenim bir anda gitti . Hiç beklemezdim eski eşimden böyle birşey , herkezin örnek gösterdiği bir insandı , evlilikti bizimkisi .. ne zaman geçerki bu içimdeki acı 😔 benim ve kızım için dua edermisiniz 

Neden buraya hesap açıp yazdım onu bile bilmiyorum inanınki , çevremde içimi dökücek kimsem yok özür dilerim vaktinizi aldım 🥺

27 Cevaplar

+1 oy
(919 puan) tarafından

Canım gerçekten sen cok güçlü bir kadınsın ve cok güçlü de bir annesin 

Seni gururun onurun serefin için ve güçlü duruşun için Seni tebrik ederim.

Bosanma sürecini cok iyi biliyorum 

Çok zor bir süreçtir 

Ne ilk boşanan sen

Nede en son sen olacaksın boşanan 

Bak ne kadar güzel mesleğin varmış 

Hickimseye muhtaç degilsin 

Kendi ayaklarının ustundesın

Çocuğun da var 

Benim fikrim hiç de erken verilmiş bir karar değil 

Senin hayatın 

Senin kararın 

Senin geleceğin 

Hiç kimse karışamaz

Karışan olursada bir zahmet hadsizlere hadlerini bildir 

Susma içine de atma 

Psikolok yardımı alabilirsin 

Sadece Çocuğuna sarıl !

(2 puan) tarafından

Psikolog desteği alıyorm 3 seyans oldu gidiyorm inşallah atlatabilirim

(919 puan) tarafından

İnşallah canım dualarım seninle 

-Reklam-
+1 oy
(5,015 puan) tarafından

Seni kutluyorum bu yolunda da Rabbim yardımcın olsun alışılmışın dışına çıkmak kolay değil yeni bir yol çiziyorsun kendine ama eninde sonunda unutur yeni hayatına alışırsın . Benimde en affedilmezim aldatmaktır. 

Benim bir tanıdık da aldatıldı hemde tek gecelik kadın ertesi gün bütün valize kıyafetlerini koymuş iş yerinin önüne dökmüş yakmış iş yeride fabrika gibi bir yer herkes izlemiş camdan .ertesi günde boşanmış.

Ohhh demiştim ozamn nasıl güzel yapmışın 

(2 puan) tarafından

İnsan öğrendiğinde kendisini kaybediyor maalesef bende bütün kıyafetlerini parçaladım çöpe attım

+1 oy
(8,302 puan) tarafından

Kadın size ne diye yazdı acaba merak ettim mahsuru yoksa 

(2 puan) tarafından

Sosyal medya üzerinden eski eşimin isim ve soy ismini yazarak tanıyormusunuz bu kişiyi diye yazmış bana .. devamıda belli işte yazıpta kendimi daha çok üzmek istemiyorum kusura bakmayın lütfen . Sevda01 yorumuna yazdım herşeyi az önce oradan bakabilirsiniz isterseniz 

+1 oy
(3,217 puan) tarafından

Aynı senin gibi öğrenip bende boşandım on yılı geçti ama içim hiç soğumadi  hayata adepte ol bosver

(2 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim 

+1 oy
(23,176 puan) tarafından

Aldatılma acısı fiziksel acıyla esdegermis. Yani kolay bişey değil . Allah kolaylık versin. Herşey zamanla olur. Şuan bu üzüntüleri yasaman çok doğal. Yeni Bir hayat duzeni kuruyorsun kendine. Çocuğun var. Onun için de çok zor. Ama yapacak bişey yok. Hakkınızda hayırlısı. Zamanla alışırsın iz. Eski acılar kalmaz diye düşünüyorum. 

(2 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim çok sağolun 

0 oy
(3,469 puan) tarafından

Üzüldüm senin için yaşadıklarından dolayı ama bir okadarda taktir ediyorum mesleğin var kızın bazı şeyleri anlayacak yaşta kimseye muhtaç olmadan ezilmeden hayatini madddi yönden ilerleticeksin .. yılların geçmiş o insanla tabi bir anda o acıyı azaltamazsin Allah kolaylık versin ailesine 

0 oy
(4,055 puan) tarafından

Bır süreç acisini sen yasayacaksin bittiğinde ne kadar güçlü olduğu göreceksin. Kimse seni sorgulamayaz neden bosadin diye öyle karar verdin bitti .

Kendi asla suclama .

Çocuğun için ayakda dur mesleğin varmış çok şükür mutlu ol mutlu ol.. mutlu ol.. 

Herşey geçici ..

İlgili sorular

+4 oy
15 cevap 897 göst.
+1 oy
9 cevap 396 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.
0 oy
1 cevap 116 göst.

Kategoriler