+2 oy
190 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (181 puan) tarafından

Selam aleyküm arkadaşlar birşey sormak istiyorum size hani evde bütün görevlerini yaparsın kadın olarak ya neden en ufak bir hatanda eşin seni hiç birşey yapmamışsın gibi nankörce konuşur birde arkadaşlar eşim her tartışmada senden nefret ediyorum diyor sonra ertesi gün hiç birşey olmamış gibi davranır artık eskisi gibi ilgili olmaz ve bunu sorduğumda elini kuranın üstüne koyar ben seni aldatmıyorum diyor napayım bana akıl verin lütfen napabilirim adamın bize karşı ne merhameti var nede sevgisi

4 Cevaplar

+2 oy
önce (5,063 puan) tarafından

Seven insan kolay kolay senden nefret ediyorum demez 

Aldatmaması sevdiği anlamına gelmez 

önce (410 puan) tarafından

Aynı durumdayız ama eşim senden nefret ediyorum demez ama diğerleri hepsi var 

önce (487 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Zaten bir erkeğin durduk yere Kur'an'a el basıp aldatmıyorum diye yemin etmesi de çok saçma yapar yapmaz kimseye kefil değilim bu hayatta kendimden başka kimseye de güvenmiyorum ama eşim mesela durup dururken bir kavgadan sonra nefret ediyorum diye  bir kelime ağzından çıkmaz ben istesem de gidip Kur'an'a basıp böyle yemin etmez durup dururken yemin edilir mi 

önce (181 puan) tarafından

İşte kuranı kerime el basınca ben artık napacağımı bilmiyorum 

önce (5,063 puan) tarafından

Allah affetsin oyuncak mı bu 

Benim bi tanıdığım ateist olduğu halde dedesi üzülmesin diye bayram namazına gidiyordu boş boş yatıp kalkıyorum demişti sizin ki ona benzemiş 

önce (487 puan) tarafından

Ben de öyle düşünüyorum yani bu kadar kolay olmamalı zaten aklı başında olan bir insan durup dururken Kur'an'a el basmaz 

-Reklam-
0 oy
önce (23,645 puan) tarafından

Ay bende senden nefret ediyorum napsak ki demek istedim 

0 oy
önce (3,751 puan) tarafından

Sana nasıl davranıyorsa aynısını yap. Beni kırıyorsun üzüyorsun derse ben hiç kırılmamışdım oysa dersin. 

0 oy
önce (15,677 puan) tarafından

Senden nefret ediyorum diyen birine sanıyor musun ki ben sana aşığım bende senden nefret ediyorum derdim 

önce (181 puan) tarafından

Çocuklarım olmasa bir dakka bile durmam😞

önce (15,677 puan) tarafından

Türkiye’deki çoğu kadının durumu çocuklar olunca mecbur kalıyorlar kocaya

İlgili sorular

+4 oy
17 cevap 411 göst.
+1 oy
10 cevap 325 göst.
28 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sekerparemm (763 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 160 göst.