Selamlar,
Bu sefer boş beleş bir soru postu olsun.
Ya bu siteye dadanan sapıklar nedir böyle ya!
Her gece mutlaka 1-2 post pörtlüyor.
Havalar da sıcak, malum yazın sonu, millet yanıyor sanırım.
Bu gecenin kamberi nerede acaba 🤔😅
Geldiler geldiler yine 😃😃😃 gulyabani gibiler , her gece geliyorlar 🤣🤣🤣
Ahahah çok iyi benzetme 😂
😂😂ya ben hiç görmüyorum.sabah bi kalkıyorun herkes bu konudan bahsediyor.ne soruyorlar merakta ediyorum😂
Planlanmış gibi gece saatlerinde açılıyor postlar 😊 ben gündüz müsait olmuyorum diye gece giriyorum daha çok. Sayfaya bir giriyorum şak diye çıkıyor😅
İti an çomağı hazırla demişler 😀😀😀
Sanırım 1-2 saate damlayan olur 😅
Konudan alakasız bi anımı paylaşmak istiyorum. Bir kere babaanneme kambersiz düğün olmaz demiştim. Babaannem bana kızmıştı. Güya kamber köpek demekmiş ne alakaysa. Gerçekten kamber ne demek anlamını bilen var mı?
Başlığı görünce bu saçma anımı paylaşayım dedim 😀
😊 Cümle anlamı genelde alaycı olduğu için hoş karşılanmaz. Ama kelime anlamının köpek olduğunu hiç duymamıştım. İnternette de farklı kelime tanımları var. Bilen varsa alta yazsın 😌
Kiz kamber koyun delisine denir
Kız ne bileyim babaannemin zihniyeti biraz geri olduğu için garip bi tepki vermişti 😄
Yaslilara ne desen beni kopek yerine koyuyonuz diyo zaten 🤭 ben vok kullanirim bu konuyu bi yere falan gidince kamberiniz geldi cumbusu baslatin ya da samimi biri gelince kamberimizde geldigine gore cumbusumuzu baslatabilir diyorum 😂
😁😁😁 aman alış burda olur böyle şeyler
😅 Alışamadım valla, her seferinde aha yine ne yazmışlar acaba diyorum.
Niyeyse hep saat 2 3 gibi dadanıyolar 3 gecedir kızım uyumuyodu denk geldim buranın sapıgıda yalancısıda bitmez alıştık artık 🤣
Ben de telefonu elimden bırakıyorum. Dur bir son defa bakayım deyince hemen o postlara denk geliyorum 🙃
Ne anlıyolar burada soru sorunca bide onu soyleseler keşke
Yine sessiz sakin anlara denk geldin😁🤭🙈Bu gözler neler gördü 🤣😁
Ahh bı bilebilsekk😁🤭Budami olurmuş diyorduk her defasında 🙄🥴
Oldu vallahi hatta hiç unutmam o kadının yüzü gözü de hala gözümün önünde kendini de çok atardı buraya en son şeyini de attı 😁😁😁
Ay yok artık, iyiki denk gelmemişiö 🫨
Iyiki denk gelmedin yoksa felaketti mağara kapkara hemde 🤣🤣🤣
İğrenç abi ya insan kardeşine annesine açmaya utanıyor hadi kuaförde de bir kişi goruyor internete atılır mı boşanma sebebi eşi gormeliymis
Belli bi saatten sonra buraya girmeyecen bacım onlarla karşılaşmamak için 😂😂😂
Görmekten korkuyorum artık öyle postları
Onlar, sapıklık lobisi 😅 doğru gerçekten, belli bir saatten sonra hazırlıklı olmak lazım.
Ben ne kaçırdım yine 🙄
Bir şey kaçırmadın daha. Bu gecenin misafiri henüz ortalarda yok 😅 En son dün gece vardı 1 tane.
Günaydın kızlar
Ben yeni uyandım
Ben ne gündüz nede gece öyle sapık supuk şeyler görmüyorum
Görmekte istemem migdem bulanır
Sizler ne yapıyorsunuz iyimisiniz?
Ben uzanıyorum daha
Birazdan cay demler kahvaltı hazırlarım
Yapar gelirim
Afiyet olsun şimdiden 😌 Valla gündüz değil ama gece çok aktif oluyorlar. Ve bence sürekli yeni hesap açıp açıp geliyorlar.
Sağol canım
Sabah geldim buradaydı yine görmedin mi :)
Aa tüh kaçırmışım 😅 denk gelmedim bu sefer.
Dün gece iki yeni kullanıcı vardı biri belli zaten sapık diğeri şüpheli
Şüpheli olan da kendini belli eder 😊
biride buraya geçenlerde sevgilisin fotosunu atmıştı 🤣
Onu gördüm, bence o kendisiydi de ama bilemedim 😀
1,471,118 soru
24,094,442 cevap
331,977 kullanıcı