+3 oy
122 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (54 puan) tarafından

17 haftalık hamileyim az önce fark ettim basur olmuşum afedersiniz makatta fazlalık gibi şişlik var ve oturunca rahatsızlik veriyor. Kabız da değilim aslında hatta ishal var bı haftadır ama az önce şişliği fark ettim daha bugün doktordan geldim basur olmadığı için o zaman soramadım da ne yapabilirim acaba bilgisi olan var mı geçer mi yoksa daha mı kötü olur 

6 Cevaplar

+3 oy
önce (706 puan) tarafından

Basur olduğunu nasıl anladın ağrı sızı kanama varmi

önce (54 puan) tarafından

Oturunca Ağrı oluyor makatta şişlik var taneli böyle ele gelen  ufak da değil hani kanama kaşıntı başka bi şey yok. Netten bakınca basur çıktı bilemiyorum oturamiyorum üstüne yan oturunca da orda bı şey olduğu hissi var rahatsız ediyor 

İlerlemeden genel cerahine kesin görünün önünü keserler oylesyse

Valla gittim bugün baktı hani kremler falan ne kadar güvenli gebelikte belli değil dedi sıcak suya otur dedi en etkili yöntem bu kayısı kivi kefir bunları sık sık tuket üç güne geçmezse anestol diye krem yazdı en son çare onu surersin dedi. Bide sıcak su açılma yapar komple oturma dedi ön tarafını Koru suya girmesin dedi. Ayrıca netten buz uygulayin falan deniyor onu denedim rahatlattı doktora söyledim sakin buz koyma dedi 

Bir de sıcak su açılma yapar korkusuyla eskilerin yöntemini denedim sokaktan bir taş alip iyice yıkayıp ocakta ısıtıp havluya sarıp o şişliklerin üstüne koydum daha etkili gibi deneyenler olmuş etraftan 

Allah şifa versin inşallah ya

-Reklam-
+3 oy
önce (217 puan) tarafından

Geçmiyor canım ben sormuştum doktora hiç bişi yapamayız anca doğumdan sonra belki geçer bazen geçiyor bazen geçmiyor demişti geçmezse ameliyat olursun rahatsız etmeye başlarsa demişti

+3 oy
önce (1,886 puan) tarafından

Bezi iyice utule koy popona sıcaklık iyi gelir bı zaman sonra toplarlanir inş 

Neden iyi değil peki ben 4 hamileliğimde de yaptım bı sıkıntı yaşamadim 

önce (217 puan) tarafından

Valla çok aşırı sıcak iyi değil diye duydum ben o yüzden dedim doğumu başlatabiliyomuş 

Doğuma yakınsa olabilir benimki 5 6 aydi

Benimki de 17 haftalık daha doğumu baslatmaz herhalde yapsam mı ki

Sen genede dk Sor canım herkeste aynı olmayabilir

+1 oy
önce (1,888 puan) tarafından

İlk hamilelik mi? Hamileliğe bağlı oluyor. Doğumdan bı kaç ay sonra geçer. 

İkinci. İlkinde hiç olmadı bu kan ilacindan oldu diye düşünüyorum feri fer kullanıyorum çok karın ağrısı yaptı isgal yaptı günün çoğunu tuvalette geçirdim bu aralar 

+1 oy
önce (1,418 puan) tarafından

Bende de her doğumda oluyor maalesef. Dikiş acisiyla birlikte çok zorlanıyorum. 2 hafta önce doğum yaptım şuan da var. Progtolog diye Krem var. Sağlık ocağına sorup yazdirabilirsiniz. Yazdirmasaniz bile 130, TL tutuyor. Hamileyken kullanılabilir mi bilmiyorum ama 

0 oy
önce (24,842 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun kendi kendine geçermi bilmiyorumda ihmal etmemek lazım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 179 göst.
23 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Sirin__ (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 179 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Bencee (499 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.