+3 oy
498 göst.
Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından

Evet kızlar sonunda psikiyatriye gidiyorum. Evlendik evleneli afedersiniz cinsel konuda hiç aktif olamadım, hep kendimi kastım rahat yaşayamadım eşim anlayışlı olmasa cidden boşasa hakkıydı. Yeni doğum yaptım ve sanki ilk gece gibi oldu, aynı ağrı hissi kasma vs. Bugün kadın doğuma gittim, dedim heralde rahmim de sıkıntı var hastalık var. Baltı herşeyle alttan vs. Herşey temiz beni psikiyatriye sevketti bende doktorun tatlılıgından güç bulup gidip o an randevu aldım, yarın gidicem ama nasıl dicem bilemiyorum, düzelir mi? onu da bilmiyorum. Açık konuştum hakkınızı helal edin, kardeşime böyle açamazdım😣

7 Cevaplar

+3 oy
(3,949 puan) tarafından

Sizin için çok sevindim. Çoğu kadın bu yaşananları kendine bile itiraf edemiyor. Tabiki psikoloğa gitmek iyi gelir. Nasıl doğru ilaçla iyileşebiliyorsak, doğru bir psikolog ile de bu durumun üstesinden gelebilirsiniz. 

(28 puan) tarafından

İnşallah canım inan evlilik sevgi saygı ile de devam ediyor ama ilişki de önemli ben sadece kabul edemedim kendime herkes öyledir diyip üstünü kapattım senelerce hata etmişim şuan vajinusmus oldum zannedersem 

(3,949 puan) tarafından

Cinsellik bizim toplumda bir tabu. Ülkenin yarısı(kadın-erkek) bu sorunu yaşıyordur ama kimse dile getirmediği için doğrusunu öğrenmek için de çabalamıyorlar.

Vajinusmus tanısını doktor koysa daha iyi. Belki de sizde ki sadece 'korku' dur.

Gerçekten doğru bir cinsel birliktelik yaşadığınız da, ben şimdiye kadar neler kaçırmışım diyeceksiniz. 

(28 puan) tarafından

Evet tanıyı koyar haklısın ama yok yani birleşmek olmuyor kesinlikle

(3,949 puan) tarafından

Bunun için gerekirse fanteziler kurun. Eşiniz ile aranızda utanma olmamalı. 

Psîkolog ile hallolur inşallah. 

-Reklam-
+2 oy
(28,300 puan) tarafından

İnşallah bi çözüm bulursun inşallah herşey yolunda gider 

(28 puan) tarafından

Amin inşallah çok teşekkür ederim 

+2 oy
(778 puan) tarafından

soyle dusun mis gibi baklava var sen parmagini surup serbetinin tadina bile bakmiosun uzakdan kokluosun sadece. yani o derece fark var tadina vara vara yemekle uzaktan koklamak nasilki farkli bisey. cinselligide hakkiyla tadina vara vara yemek yani yasamak icin her yolu denemelisin. bence cck yaomadan daha ilk evlendiginde bu sorurnun oldugunu farkeder farketmez tedavi olsan vik daha iyi olrudu.

(28 puan) tarafından

İnan haklısın o kadar haklısın ki kabul edemedim diyorum ya eşim boşasa hakkıydı o kadar isteksizlik var kasma rahat olamama aman ses yapma hep kısıtladım kendimi de eşimi de iyi dayanmış 

(7,265 puan) tarafından

Hahaha kıyaslamaya gel ya baklava hemde🤣🤣

tarafından

Canan senin şu betimlemelerij beni öldürüyor.d

(3,949 puan) tarafından

Yalnız demet akalın 1,casperiye 2😅 hızlı hızlı okuyunca her kelime anlaşılıyor ama 🙃

(778 puan) tarafından

😬😬😬 katlederim Türkçeyi😃 

+2 oy
tarafından

Bu başta kendin sonrada evliliğin için yapman gereken en doğru şey lütfen tedavi ol kendine de esinede eziyet etme Allah şifa versin 

(28 puan) tarafından

İnşallah İnan artık istiyorum gerçekten 

+2 oy
(11 puan) tarafından

Aynı şeyleri yaşamışız ama bazı farklılıklar ile. Bende istek olmuyordu. Küçüklük tramvasi yüzünden. Cinsel terapi merkezine yönlendiriyorlar. Olduğum şehirde yok diye gidemedim. Umarım sizin için çok faydalı olur görüşmeleriniz :)

(28 puan) tarafından

Bende de hem isteksizlik hep kasma hem kısıtlama kendimi de eşimi de hep kısıtladım

(11 puan) tarafından

Kasma sorunu olmadı bende ama diğer ikisi var. İnşallah fayda görürsün. Ben 3 yıllık evliyim. Eşimle hani sonumuz iyiye gitmiyor yolundaydı. Artık fayda bulamadim kendi kendini psikolojik olarak iyilestirmey çalışıyorum 

0 oy
(1,409 puan) tarafından

Kuzum olabilir tabiki belki senin hatırlamadığın yaşlarda bile bişey yaşamış olabilirsin vücut hatırlar bende de var malesef her seferinde kendimi kasarım 3 çocuğum var hâla aynı

0 oy
(23,406 puan) tarafından

Düzelir Allah'ın izniyle. Arkadaşım yeni evlendikleri zMan yasamisti bu konuyu. Cinsel konularda uzman bir uzmana gittiler. Onun verdiği gorevler egzersizlerle bu sorunu çözdüler. Artık sorun olmaktan çıktı bu durum. Bakış açın değişir senin de. O zMan rahatlarsın. İyi bir uzmana gidin isterseniz. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 354 göst.
0 oy
1 cevap 82 göst.
10 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Lilyum06 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.

Kategoriler

1,476,088 soru

24,164,275 cevap

335,524 kullanıcı