+1 oy
461 göst.
önce Diğer kategorisinde (262 puan) tarafından

Kızlar arkadaşım arabayla 30 dk uzakta oturuyor 5 aydır filan arkadaşız her fat bazen haftada 2 defa çağırir giderim oraya gidelim bizim burda şu var oraya gidelim der gideriz tamam derim ama o daha hiç gelmedi benim oturduğum yerlere evime hep ben gittim sürekli onun evine ve oyunun mahallesine gitmek ne bileyim garip gelmeye başladı + onun oturduğum yerler ne bileyim güvenlik açısından pek iyi bir yer değil ona rağmen 2 çocukla gidiyorum onu da 2 çocuğu var bu arada bugün de çağırdı gidicem ama bu sefer. Siylemek istiyorum hep ben geliyorum artık seni de gelmen lazım bende araba var diye sürekli bana uzak olan yerlere geliyorum seni çağırdığımda bana bahaneler uyduruyorsun her seferinde desem ayıp etmiş olur muyum yani insanların kalbini pek kirmak istemem ama her seferinde olunca skmaya başladı 

10 Cevaplar

+8 oy
önce (587 puan) tarafından

Daha 5 aylık arkadaş olduğun insanla bu kadar sıkı fiki olman bence çok anormal kadın senin arabayla bedava gezip tozuyor aferim bravo akilli kadınmış üstüne de sana hesap odetiyorsa sakın arkadaşlığını bozma 

önce (262 puan) tarafından

Yok o kadar utanmıyor kahve felan ısmarlıyor 

Aynı çocuklarımız aynı yaşta ikiside o yüzden biliyorsunuz çocuklar arkadaşsız çevre olmadığı için asosyal olmasınlar diye 

-Reklam-
+3 oy
önce (1,120 puan) tarafından

Ben olsam öyle sık sık gitmem bir kere ben gittiysem ikinciye de onun gelmesini beklerim davet ederim gelmezse bende uzak dururum 

+3 oy
önce (2,519 puan) tarafından

Canım araban olduğu için seni kullanıyor gibi. Bence arana mesafe koy daha beş aydır arkadasmışsınız yanlış anlamadıysam bu kadar kısa sürede bu kadar sık görüşmek doğru değil bence. Aranızda sorun çıkabilir ki bak çıkmaya başlamış bile senin açından. Her çağırdığında gitme işim var de bir şey uydur gitme. 

+2 oy

Bu arada kahvaltı bile yapmamış hadi pizzacıya gidelim dedi tamam dedim ama sanki pizzacıya gidip onu götürmek için burdan taaaa oralara gitmek ne bileyim 

+2 oy
önce (15,622 puan) tarafından

Kadının arabası yoksa otobüse binmek 2 çocukla zor oluyordur 

Yani benim arabam yokken ben yine de taksiye binip gidiyodum arkadaşıma s

+1 oy
önce (20,161 puan) tarafından

Aşkım sanki seni taksi niyetine kullanıyor gibi hissettim genelde hislerim yanıltmaz ama sen daha iyi bilirsin tabi

Bugün bende onu hissettim ya baya baya ben yarım saatlik yol gidip onu evinden alıp arabayla 10 dakikalık pizzacıya götürdüm onun evinin orada sonra eve bıraktım yani sanki sadece o gitmek istediği yere götürüp sonra evime geri götürdüm kusura bakmasın valla uzak senin ev ben gelemem takside zor oluyo bebek arabasını bagaja koymak zor felan benim arabaya binerken bile bebek arabasını ben koyirum bagaja çocuğunu ben oturtuyorum özel şoför oldum resmen tamam seviyorum arkadaşımı ama bir yere kadar artık onu da elini cebine atıp taksiye atlayıp gelmesi gerekiyor ben mi yanlış düşünüyorum ama 

Kendimi kötü hissetmeye başladım ya 

önce (20,161 puan) tarafından

Karşılıklı olmalı bazı şeyler bana bir adım gelene ben 2 adım giderim sende kendini bir kaç adım geri çek hep ben geliyorum sıra sende de birde gaz benzin fiyatları malum maddi imkanın iyidir onu bilemem ama bu şekilde olmaz otobüs dolmuş diye bişey var araba var diye sürekli seni beklemesi bana göre yanlış bizimde arabamız var ama arkadaşlarım genelde bana gelir çocuğum küçük diye 

+1 oy
önce (6,175 puan) tarafından

Ben bir arkadaşa iki defa gittim o gelmeyince gitmedim daha 

+1 oy
önce (4,292 puan) tarafından

5 ayda nasıl bu kadar çok güvendin asıl garip olan tarafı o.

+1 oy
önce (4,967 puan) tarafından

Valla ben bu durumu fark ettiginde uzaklasirdim

+1 oy
önce (3,138 puan) tarafından

Sen mi arabayla gezdiriyorsun yani benim arkadaşlarımın da arabası var ama daha hiç gelde şuraya gidelim demedim hele biri otuz senelik arkadaşım idi ..yani değişik bir insanmış 

+1 oy
önce (1,285 puan) tarafından

Arkadaşın ev gezmesi sevmiyordur.ve rahat hissetmiyordur. Bazen bende de öyle oluyor. Birseyde 2 dk fazla oturunca kalk git diyecekler diye düşünüyorum 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 98 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde ecalased41 (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 305 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ceren Durgun (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 256 göst.
23 Haziran 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 414 göst.