0 oy
387 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından

Eşiniz arkadaşlarıyla görüşse pazar günleri size vakit fazla ayırmasa naparsınız tepki gösterir misiniz mesela benimle 1kere çıkıyosa arkadaşlarıyla  4 5kere çıkıyo buda zoruma gidiyo hamileyken sen hamilesin diyodu şimdi lohusasın diyo karışır mısınız eşinize benim eşim her defasında milletin karısı hiç karışmıyo bi sen böylesin diyo

15 Cevaplar

+2 oy
önce (2,130 puan) tarafından

İlk evlendiğimizde cok karısıyodum ama karıstıkca geri tepiyodu inadına daha cok cıkıyodu sonradan saldım 2 sene olcak şehir değiştirdik 1 saat mesafe var arkadaşlarıyla  ev kusu oldu şimdide ben cıksın istiyorum o cıkmıyo 🤣

-Reklam-
+2 oy
önce (5,162 puan) tarafından

Aman gitsin çenesi bari eksik oluyor başımdan 

önce (25,340 puan) tarafından

Hahahaha bu iyiyydi 😁😁😁😁😁

önce (24,758 puan) tarafından

😂😂 Bu yorumu annem yapmış gibi aynı 

O da babama öyle der 😂

+2 oy
önce (374 puan) tarafından

Ahhhh nerde gitse de kafa dinlesem ahhh ahhh bak yaramı destin yine🤣🤣🤣

önce (4,950 puan) tarafından

Aynı benimki 🤣 Konya'nın erkekleri karısına düşkün olur evcimen olur tabi istisnalar vardır

Perşembe gününden beri evdeydi bugün şükür işe gitti .dedim senin dükkânın olduğu aklına geldimi yaa . Hoş yardımıda olur Allah var nankörlük yapmayım şimdi 😁

önce (374 puan) tarafından

Yoo valla benimki de yardımcı şimdi kendi yok Allah i var🤣🤣🤣🤣🤣

önce (1,442 puan) tarafından

Benim eşim de Konyalı. O da öyle Arkadaş çevresi falan sevmez. Ya evde bizimle ya annesigilde vakit geçirir 😂

önce (4,950 puan) tarafından

Benim eniştem gecen teyzemi bana oturmaya getirdi emekli kendisi sonra gidecek yer bulamamış çevrede dolanmış dolanmış sonra kızının iş yerine gitmiş camiye gitmiş teyzemin aramasını beklemiş 😅 Konya'nın çoğu erkeiği aynı . Babamda aynıdır karısının dibinden ayrılmaz karısını güne bırakıyor sonra en yakın parkta oturuyor bekliyor çıkıncaya kadar 🤣

Hahah çok iyi ya. Evet benim eşim de öyledir 😂😂 yine amcasına, halasina falan gider en fazla beni beklicek olsa. Erkek dediğin öyle olcak ya 😂😂😂

+1 oy
önce (488 puan) tarafından

Ben karismam çünkü bir gün dışarı çıktıysa 3 4 gün bizi çıkarır o yüzden birşey diyemiyorum 

+1 oy

Çok sinir olurdum başkalarının karısıyla değil benimle evlisin beni ilgilendirmez onlar derdim emin ol hepsinin karısı söyleniyordurda onlarda böyle yapıp dinlemiyolardır benim eşimde tam tersi hiç çıkmaz arkadaşlarıyla  kırk yılda bir çıksa bile hemen gelir eve  ama işte işin kötüsü benimlede çıkmaz istiyoki koltukla yaşasın sadece zorla çıkarırım dışarı 

+1 oy
önce (25,340 puan) tarafından

Ben çok sıkma taraftarı değilim inan onlarda yoruluyo senide çıkarıyomuş işte

önce (4 puan) tarafından

Onlarla sürekli cıkıyo ama benimle 40yılda bir

+1 oy
önce (3,391 puan) tarafından

Yani sık, sık çıkmıyorsa karışmam ama her pazarda çıkmasına tepki gösteririm 

önce (4 puan) tarafından

Dimi insan eşiylede vakit geçirmek istiyor 

+1 oy
önce (14,508 puan) tarafından

Karişmam 

Ben ona uymam pazar dahil o bizden randevu alır iki uşak var ben evde durmayı sevmiyorum 

+1 oy
önce (2 puan) tarafından

Çocuğuna bakması gerektiğini anlasın sen hamilesin, lohusasın ama insansın seninde dışarı çıkma hakkın var hatta hamile lohusa olman 2 katı dışarı çıkman gerektiğini gösterir. Arkadaşlarından çok seninle ilgilenmeli çocuğunuzu taşıyorsun. Babasıda çocuğa bakabilmeli. 

+1 oy
önce (1,214 puan) tarafından

Ben izin veriyorum hiç karışmıyorum ama eşimde ayda yılda bir çıkıyor çocuklar olduğundan beri önceden bekar bi arkadaşı vardı onunla kahveye giderlerdi tavla oynamaya çok eve sokmak istemezdi ilk çocuğumuz olunca da gitti biraz düzenli akşam yemekten sonra gider çocuk uyumadan gelirdi çocuğu o uyuturdu şimdi 2. Olunca hiç gitmiyor gidicem dese sesimi çıkarmam git derim ama eskisi kadar sık gitmek isterse de engellerim o bi gerçek. Ben eşim markete giderken bile yanına kızımı veriyorum al elin boş durmasın diye 😂 

+1 oy
önce (2,560 puan) tarafından

Benim eşim de hep bir gezmede hep bir tatilde. Ben karışmıyorum. Bende 5 çocuk var. 

Çok gezemiyorum  ona da karışmak istemiyorum. Arada bazı yerlere gittim. 

Bu sene kısa da olsa seni bir tatile götüreyümm dedi Antalya gidecektik  iptal ettim.  Seneye olsun dedim. 

Bence erkekler çok karışınca ters tepiyor. Daha da kıymetli oluyor. Eskiden eşim benimle bu kadar çok gezmek istemezdi. Şimdi hep peşimden koşuyor. Ben gitmiyorum. 

Çocuklar büyümeden ne hayaller kuruyor. Şunu da yaparız bunu da.buraya gidelim diye.

+1 oy
önce (303 puan) tarafından

Benim zorlamamla gidiyor arkadaşlarıyla 2 saat sonra koştura koştura geliyor her eş arada ayrı takılmalı sürekli beraber olmak ilişkiyi yıpratıyor

+1 oy
önce (23,016 puan) tarafından

Ben de kızarım. Bizle 4 5 arkadaşlarla 1 2 kez çıkarsa olur. Diğer türlü sıkıntı. 

0 oy
önce (551 puan) tarafından

Ben eşimi hiç sıkmam arkadaşları ile gider gelir 

Çoğunlukla cemate gider orda dini sohbetler dinler 

Kahvehane maç alışkanlığı hiç yok 

Pazar günü bizimle oluyor orası kapalı oluyor 

Pazar günü kahvaltıyı eşim hazırlar 

Ben temizlik yapcaksam çocuğu alır dışarı çıkarır

Benim işim bitincede beni çıkarır yemeğe falan 

Yemeği yer alısveris yaparız geliriz eve 

Ben tatil yerlerini sevmiyorum 

İzmir antalya gitmişliğim var ama 

Tesetturluyum o yüzden rahat edemiyecegimi bile bile gitmiyorum 

Eşim gidelim diyor 

Cok şükür paramızda var

Ben gitmek istemiyorum.

Evimde daha rahatım ve daha mutluyum 

önce (4 puan) tarafından

Neden bu kadar konuyla alakasız detaylar verdiniz anlamadım banane sizin paranızdan yada kocanızın hazırladıpı kahvaltıdan antalyaya izmire gittiğinizden sanki hava atmaya yer arıyomuşsunuz gibi

0 oy

Allah'tan eşimin arkadaşı yok 😂 ben kavga çıkarırım valla öyle yapsa 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,528 göst.
14 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Mormenekse (1,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 438 göst.
+1 oy
8 cevap 182 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu