+2 oy
107 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (7,112 puan) tarafından

Merhaba kızlar tuvalet eğitimine başladım normalde bugün başlayacaktım ama cuma günü başladım iyi gidiyoruz çişini yapıyor asla kakasını yapmıyor çünkü korkuyor tuvalet için de bazen gittiğimizde ağlıyor gitmek istemiyor ne yapmam gerekiyor tekrar başa mı döneyim bez mi bağlayayım yoksa böyle gittikçe alışacak mı eğitim veren hanım  bir akıl verin bacınızı 

5 Cevaplar

+3 oy
önce (23,869 puan) tarafından

Sakın bez bağlama kararından vazgeçersen olmaz 

önce (7,112 puan) tarafından

Hahah onunla beraber giriyom ayaklarım agriyo🤣artık oturmaktan 

Annelik böyle kuzu işte bende birinci sınıfa başlayacak şimdiden stres oldum 😅

Benimde büyük basliyacak küçük alışsın istedim buda çıksın arada okulada bişey kalmadı☺️

Hepsinin derdi farklı hee 🤭

Hahah Allah yardımcımız olsun🤣☺️

-Reklam-
+3 oy
önce (1,966 puan) tarafından

Benim oğlum tümden korkuyor tuvaletten 🥲

Ulaş 32 ylik fln galiba dimi☺️

önce (1,966 puan) tarafından

Evet 32 aylık ben 36 ay olmasını bekleyeceğim yani 3 yaşında başlamayı düşünüyorum doktorlarda 3 3.5 yaşın ideal olduğunu söylüyor bilmiyorum bana da geç gibi geliyor ama eve gidince bir deniycem yine de Eylül de baktım ayak uyduramıyor bekliycem ama inşallah uydurur ya

+3 oy
önce (1,811 puan) tarafından

Pes etme öyle böyle alışacak arada altinada yapacak sakın kal bide sende yapiyomus gibi yap arada oyuna çevir daha kolay alisirlar ozaman bez yok ama unut onu en fazla 1 hafta 10 gün alışır inş 

Ay hadi İnşallah mecbur bazen arabasını götürüyorum suyla yikiyo sonra yapiyo ama kaka yok korkuyo

Korkmuyo aslında bezleyken sal gitsin tutma refleksi yok şuan beze yaptığı içinde altına yapınca yanlış olduğunu biliyo yapmıyor ama alışacak 

İnşallah başardık postu açmakta nasip olur çok amin☺️

☺️☺️

+1 oy
önce (402 puan) tarafından

Çocuğun kaç aylık canım?  Bende bugün başladım benimki 3 yaşında ve biraz zorlanıyorum bende tam alışamadı 

30aylik cnm bende cuma başladım bende geç mi kaldım diye biraz tedirgindim şuan tam zamanı kaka korkusu var inşallah onu yeneriz🥴

+1 oy
önce (1,175 puan) tarafından

Benimde oğlum 38 aylık 3 yaşında tuvalete gidelim dediğim an cinnet geçiriyor gitmek istemiyor tuvalete defalarca denedik gitmek istemiyor bende ne yapacağımı şaşırdım iyice ne yapsam olmadı. Klozete yapsın diye bebek klozet kapağı aldım. Alaturka tuvalete girmiyor hiç. Klozete az hevesi var oda artık tuvalete gidelim dedikçe kalmadı. O kadar inat ediyor ki tuvalet konusunda sinir olmaya başladım yaz ayı tuvalleti çok kötü ağır kokuyor. Ustelik 2.5 aylık da bebegim var çok zorlanıyorum. Son çarem lazimlik onuda deneyeceğim zorbalık da yapmak istemiyorum. Ne kadar güzel cümleler varsa söyledim kukuli açtım tuvalet eğitimi için görüp heves etsin diye yok çocuk resmen cinnet geçiriyor tuvallet bahsi olunca. Hiç kendimi bu kadar çaresiz his etmemiştim 😔

önce (4,267 puan) tarafından

Bazı çocuklar çok aşırı inatçı oluyor. Onlarla her şey 10 kat daha zor . Benim kızım da öyle. İkizler burcu gerçekten çok zor. 

Bende cise gidelim diyorum çiş kaka yok diyo 🤣 Ama var biliyorum ....lazimlik al balkon fln varsa orda dene istersen belki dikatini dağıtır 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 225 göst.
+1 oy
4 cevap 101 göst.

Kategoriler

1,470,324 soru

24,084,563 cevap

331,403 kullanıcı

...