+1 oy
128 göst.
önce İnternet & Teknoloji kategorisinde (13 puan) tarafından

Aralığın ilk haftası gibi dogum bekleniyor. Bir oğlum var. Onun herşeyi vardı. Beşik, battaniye, zibin atletler, çoraplar, bebek arabası, bebek bakım çantası gibi. 

Bu sefer kız olacakmış. Ne alayım, nekadar alayım. En çok neyi almadigma pişman olurum. Örneğin isimli takım yaptirmalimiyim.  Şuanda bildiğim en onemli eksik beşik için nevresim carsaf iki yastık kılıfı. Bunlar eksik. Başka ne oneririsniz. Ne hazırlık yaptiniz.

Örneğin kaç kıyafet kaç aylık kıyafet alayim

6 Cevaplar

+3 oy
önce (1,892 puan) tarafından

Yani zaten bir çocuğunuz oldugu için tecrübe edinmiş olmanız lazım neye ne kadar ihtiyaç olduğunu az çok kestirirsiniz oğlunuzun neyini kullanabileceğinizi bılıyorsunuz. Kim ne derse boş yorum olur o yuzden bence

önce (13 puan) tarafından

Oğlum büyüdü unuttum herşeyi ya

-Reklam-
+1 oy
önce (2,614 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Aralık da bnm de dogum olcak bnde beklıyim surda

Seninde kız mı. İlk Bebek mi

önce (2,614 puan) tarafından

2. Canm cok sukur bı kızım var 17 haftalık ken gttm de kıza benzettım dedı ama detaylı ya gırcem bklm;)

+1 oy
önce (3,357 puan) tarafından

Ocak dogurmustum ben 1 tane hastane çıkışı aldim 3  4 tane 5li takım aldim  alt üst takımlar vardi hemde onlardan almistim valla ilk ay alma deselerde esas o ay  bence çok gidiyor 

Kalın kiyfaetmi bakmak lazım. İç anadoludayim.  Bu ay alışveriş için erken mi acaba

+1 oy
önce (1,421 puan) tarafından

Yaa hayırlı olsun benimde Aralık'ta ilk bebeğim olduğu için herşeyi alıyorum ben ama senin baya birşeyin varmış hastane çıkışı alabilirsin hoşuna giden heveslendiğin kız bebek eşyalarını alabilirsin aslında mesela çarşaf takımını kız için alırsın bebek puset örtüsünü kız için alabilirsin belki bu iki tane battaniye alırsın Pembe falan senin için baya yeterli olur bide mevsim farkı olduğu için oğlundan kalan ama mevsimi uymayan eşyaları alabilirsin

Öyle yapicam artık güzel dediklerimi alcam

+1 oy
önce (2,677 puan) tarafından

Ne alacağını senin bilme kaxım csnım oğlana aldıklsrının kızlar için olanı alacaksın.ha tavsiyem büyük al yada aldıklarından az al çok çabuk küçülüyor.

Kalın tüylü battaniye alma mesela bronşit sebebi.

Valla yıllar oldu unuttum artik

0 oy
önce (1,824 puan) tarafından

Benim de doğumum Aralık da kızımdan kalan beşik bebek arabası var zaten kızıma isimli hastane çıkışı yaptırmıştim bu bebeğim erkek hatıra amaçlı yine yaptıracağım kıyafet çok almayın diyorlar ama bence alınmalı evet hızlı büyüyorlar ama yetmiyor benim kızım çok kusan bebekti günlük 3 4 takım değişiyorduk o yüzden kıyafeti çok almayı düşünüyorum bez stoğu kızımda da yapmadım bunda da yapmam kış bebeği olacağı için de kıyafetler uzun kollu olur zaten evin çok sıcaksa aşırı kalın alma 

Peki şimdi ilk 6 ayı kış olacak. Oldukça atlet olarak çıtçıtlı zibinlarim var. Almayacağım.  Ve eskilerden kalma kiza da olabilecek 5-6 takımım var. Hastane çıkışı olanlardan. 

Bu ilk 6 ay için başka nekadar takım almalıyım?. Buna cevap verebilir misin. Çok param da yok valla. Kaç tane akşam kurtarır. İlk 6 ayı için. 

önce (1,824 puan) tarafından

Canım maddi durumuna göre değişir kızım da Aralık da doğmuştu 5 6 takım almıştım yetmemisti yavaş yavaş aldım sağdan soldan da getiren oldu 5 6 takım varmış zaten yine 5 6 takım sende alırsın yeterli olur LCW indirimlerini takip et çok uygun takımlar oluyor ya da trendyola bak 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,247 göst.
+1 oy
5 cevap 143 göst.
27 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ggyk (14,198 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 89 göst.
0 oy
8 cevap 227 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,068 soru

24,093,723 cevap

331,925 kullanıcı

...