+2 oy
498 göst.
Diğer kategorisinde (28,081 puan) tarafından

Günaydınnn kızlar nasılsınız bugün herşey tam istediğiniz gbi olsun 🌸🌸🌸🌸

8 buçukta uyandım ben hemen poğaça hamuru yoğurdum mayalanıyor şuan kahvemi içtim zikirlerimi çektim duamı ettim dizimi izliyorum okullar açılcak yoğun tempo 2 ye katlanıcak ortanca oğlum 1.sınıf oluyor

Sizde ne var ne yok neler yapacaksınız bugün ?

image

20 Cevaplar

+1 oy
(3,237 puan) tarafından

Günaydın  afiyet olsun   bizde 8 e gelirken kalktık   cocukalr şimdi kahvaltı yaptı  bulaşıkları  var  oğlanı uyutunca   bulaşıkları yikicam  bnde kendime kahvaltı hazilicam kahvemi  içtim   bugün gün ne getirirse  qrtik 

(28,081 puan) tarafından

Kolay gelsin canımm

(3,237 puan) tarafından

Sağ  olasın canım 🤗

-Reklam-
+1 oy
(1,560 puan) tarafından

image

Erken kalkan yol alır demişler 😀😀😀 günaydın herkese . 2 poşet birsey aldık 2 bin lira tuttu. Paranın adı kaldı sadece 🤣🤣
(28,081 puan) tarafından

Aynen valla herşeye zam herşeye 

+1 oy
(1,524 puan) tarafından

Afiyet olsunnn. Bende poğaça hamuru yogurdum benimkide mayalaniyor. Bi halsizlik var üstümde ayyyyyy 5.5 ta kalktim biraz dinlenicem:)

(28,081 puan) tarafından

Ben fırına verdim şimdi çocuklarda uyandı yatakları toplucam 🤭

+1 oy
(7,146 puan) tarafından

Kolay gelsin canim kahvalti yaptik simdi cikicaz evden bulaşıkları  gelince yikicam oyun grubuna gidicez 1 saat sonra dersimiz basliyorda annem gelcek aksama bana bekci 🤣🤣 esim il disinda bir kac gun annem yanimda durcak o yuzden aslinda korkmamda canım sıkılmasin diye geliyor ikinci cocuga karar verdik kilo vermem lazim simdiki kilomla hamile kalirsam doguma yakin merdivenlerden yuvarlanirim plates topu gibi olurum 🤣🤣

(28,081 puan) tarafından

Başarılar şimdiden o zaman 😁😁😁😁😁😁

+1 oy
(23,913 puan) tarafından

Allah kabul etsin ❤️ afiyet olsun şekerim ❤️ 

(28,081 puan) tarafından
+1

Sağol teşekkür ederim fıstığım 🌺

+1 oy
(10,017 puan) tarafından

Günaydın 5 dk önce kargocu abinin araması ile uyandım meloşun uyanmasını bekliyorum bugün çok işim yok sipariş oyalar ütülenecek kazasız belasız inşallah 🥰 afiyet olsun ❤️

(28,081 puan) tarafından

Sağol canım teşekkürler 🤩

0 oy
(584 puan) tarafından

Günaydın canım afiyet olsun.. 7 de uyandım bahçede fidanlar vardı suladim sonra bahçeye dadandım domates biber patlıcan ne bulduysam kopardım onlardan güzel bir kızartma yaptım şimdi kahvaltı yapıyorum. 

(28,081 puan) tarafından

Offff bayılıyorum böyle doğal yaşamaya hayalimi yaşıyosun şuan 🤭

(584 puan) tarafından

Bazen çok zor geliyor ama sabah erken uyanıp bahçeyle uğraşmak o kadar iyi geliyor ki terapi gibi. Canım çok sıkkın olduğu zamanlarda hemen bahçeye çıkıyorum napabilirim diye rahatlıyorum.

0 oy
(1,205 puan) tarafından

Günaydın canım afiyet olsun.

Bebeğim gece yatırmadi yedi buçuktan sonra uyumusuz ve yataktayim birazdan kalkıp kahvaltı hazırlarım. 

Bende kızım dün ağlayan pasta istedi yarın doğum günü bugün mum yakarım üflemeyi çok seviyor. Babası yarın pasta alır kendi aramızda kutlarız tekrar.

Basım davul gibi.

Ellerine sağlık misafirin mi var canım.

Benim büyük kızım da 1. Sınıf ve ilk deneyimim olacak beni neler bekliyor hiç bilmiyorum 

(28,081 puan) tarafından

İyiki doğmuş minik prenses 💝🎂

Birinci sınıf zor canım şimdiden bil 🤭

(1,205 puan) tarafından

Tşk ederim canım. Gerçekten mi 

Bebeğimde var 18 aylık hiç durmuyor 

0 oy
(1,581 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

valiz hazırlığı yapıyorum yarın Allah'ın izni ile yola çıkacaz çay molası verdim kendime 

(28,081 puan) tarafından

Afiyet olsun nereye kııız 😁

(1,581 puan) tarafından

Memlekete erkek kardeşim haftaya evlenecek düğün var 

0 oy
(5,443 puan) tarafından

Bana gun aymadi canim zehir gibi bi gun aksamdan beri de basim agriyo zaten yetmemis gibi cocuk 2 gundur cisini tasiriyo sabah cocuga kahvaltisini zor verdim bi kahve ictim gelip gidip kafama buz koyuyorum bu sene hic basim kesil.oyo surkeli agri apranax ictim bi de hic orali degil evin isinden de sikildim tum sorumluluklarimdan da daha ne is yaparim bilmiyorum aksama bi makarna yaparsam yeter geri kalanini bilmiyorum 

(15,953 puan) tarafından

Arveles iç oda iyi geliyor 

(5,443 puan) tarafından

O hic etki etmiyo 2 sefer kaynim verdi yok 

0 oy
(1,620 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun gün çoktan aydi işlerim yoktu çok evi falan toparladım kahvaltı yaptık mutfağı topladım temizledim yemek koydum ocağa oturdum bir kahve de ben içerim birazdan minik kuşum da etkinlik istiyor onu yaparız artık 

0 oy
(911 puan) tarafından

Günaydınn maşallah erkencisiniz Allah kabul etsin biz daha yeni kahvaltı yapıyoruz bende bugun çocukların dolabını yerleştiriyim diyorum markete gittik çok doşap olmadıgından kalan kokmuyacak şeyleri dolabın kenarına koyuyorum temizlik yapılacak bu saatten sonra zor gibi valla

(28,081 puan) tarafından
+1

Bende yeni uyandım 🤭

0 oy
(1,107 puan) tarafından

Günaydın bacikom 

Ben sabah 9 da kalktım 

Eşim simit aldı geldi 

Hadi dedi bugün cay yapma meyve suyu aldım dedi 

Oturduk onu yedik 

Simdi onu arkadaşlarının yanına cemate gönderdim 

Oğlum yanımda oynuyor 

Bende onu izliyorum 

Birazdan cöpleri toplayıp parka doğru çıkacağım 

Bugün burası serin 

Bulutlu 

Aksam yemeğini düşünmedim daha allah kerim 

Ev temiz yapacak işim yok

Belki birazdan kahve yapar icerim 

Bugünüme cok şükür elhamdülillah 

(28,081 puan) tarafından

Oh ne güzel 💝💝

0 oy
(1,580 puan) tarafından

8 de kalktık. 

Temizlikti, kızıma yemekti falan bu saate anca oturdum. 

Akşama da tavuk şiş, mercimek çorbası, pilav, salata yapıcam inşallah

Kızıma da sebzeli tavuk suyu çorbası yapıcam

(28,081 puan) tarafından

Afiyet olsun ellerine sağlık canım

0 oy
(247 puan) tarafından

Günaydın canım afiyet olsun Allah kabul etsin ben 2 günlük sıvı detox yapıyorum suan tek kahve ictim yarın yatılı misafirim var onlar gelince rahatca yiyim diye bu çabam :dd

0 oy
(6,067 puan) tarafından

Günaydın afiyet olsun 

Bizim hastane işimiz çok bugün biraz sonra 4. Ay aşısı yaptiracagiz

(28,081 puan) tarafından

Kolayy gelsin bakalımm

0 oy
tarafından

Günaydın canım burda akşama kadar elektrik yok bebem dursaydi kalmazdim yataktan cocuklar kazıya kazıya kaldırdılar☺️Yalandan dolanıyorum evde elektrik olmayınca bı işte olmuyo

(28,081 puan) tarafından

Bende erkenden kalkmıştım kahvaltıdan sonra ilaç içtim saatlerdir uyuyordum yeni kalktım yemek düşünüyorum

tarafından

Valla elektrik saat 5 te gelcek bende toz aldım kapı sildim ev yıkadım şimdide sebzeli bulgur pilavı yaptım yanına cacık yapicam inşallah yeter

0 oy
(2,742 puan) tarafından

Kahvaltıya gittik.

Havuz kursuna gidiyor gidend kadar dönüşte parka getirdim vakit öldürüyorum.

Yalniz ve tek maddi manevi kendimi kötü hissediyorum 

(28,081 puan) tarafından

Neden canım niye

(2,742 puan) tarafından

Sanki yetemiyor hissim var çocuğuma karşı vicdan azabi çekiyorum baba evindeyiz çalışıyorum onlada pek ilgilenemiyorum fırsat buldukça bi parka getiriyorum ne bileyim sanki oda benim kaderimi yaşıyor mutsuz gibi

Aileler yanında babası olan çocukları görünce şanslılar yani 

Sanki dünyada tek kalmış gibiyim işte 

0 oy
(18,650 puan) tarafından

Erken uyandım uyanır uyanmaz makineyi çalıştırdım..2 makine çamaşır astım. Bulaşık yıkadım evi topladım süpürdüm. Pazara gittim eşimle az önce geldim. Biraz dinlenip aldıklarımi yerleştirecem. Sonra akşam yemeğimi yapacam.

(28,081 puan) tarafından

Bende uyuyorum deminden beri ay ilaç içtim hastayım biraz

0 oy
(91 puan) tarafından

Allah kabul etsin inşallah 

Hangi zikirleri cekiyorsunuz yazar mısınız 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 165 göst.
8 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde eLYemCe (1,107 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 593 göst.