+1 oy
116 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (25 puan) tarafından

Bildiğim kadarıyla 5 ayda oturtulur maksimum 6 doktorumuz destekli oturtabilirsinis dedi oturtup sorun yaşamayan var mı annem de oturtma şimdi diyo

7 Cevaplar

+3 oy
önce (3,330 puan) tarafından

Sana oturtma diyorlarsa oturtma işte doktor demiş daha neyi sorguluyorum 5 aylıktan yürütmeyi calisacaksiniz

önce (25 puan) tarafından
+1

🤭Yürümek isterse neden olmasın kızımın istekleri her şeyden önce gelir

+3

Sen devam et böyle canim zaten o anlayacak ayda 😂😂 onun isteklerine göre davran

Sonra bebeğim niye oturmuyor diye ağlamayın 6.ayda da oturtmasyanlar varmış doktor kafasını tutup tutmadığıni felan inceleyip oturtun diyor kimse bir bebeğin günahına girmeyeceği icin her şeye fazla evhamlisiniz espri yaptım ben orda yok tv izlenmesnis falan takip ettiğim bir çok ünlüler dans Eden meyveleri vs izletiyor sürekli videolarında temizlii yaparken vs videoya çekiyor hep oranın önünde çocukları büyümüş bir sorun yok abarmasaniz mi bazen genetik bazen doğuştan geliyor büyüdüğünde geliyor bazı kalıtsal hastalıklar her bebek bir değil 

Kusura bakma ben doktor değil doktora göre konusuyorum 3.5 aylik bebek oturtulmaz 5 aylıkken destekli baslatiyorlar 6 ayda oturuyor zaten acele etmenin manası varmi??? Affferin sizin çocuğunuz nasil süpermiş diyecekler 

benimki4 aylik oluyo ya belki ondan kimisi de 5 aylık oturtuyo cnm benim yanlış anlama kısa surleerle demiştir o da detaya girmemiştir o kadar çocuk sahibi olan anne olan biri zaten 2 saat boyunca oturtmamssi gerektiğini bilir

-Reklam-
+1 oy
önce (2,433 puan) tarafından

4 aylik kısa surelerle gün içinde kucagimda destekli oturuyor ilk kizmda da oyle yaptm şükür bişey olmadı 

+1 oy
önce (520 puan) tarafından

Kızım çok istekliydi 3.5 aylıkken doktor muayene edince kasları müsait kısa süreli destekli oturt demişti tam 6 aylıkken desteksiz oturuyordu. Oğlumda doktor 4 aylıkken destekli oturt demişti o da 6 aylıkken desteksiz oturmaya başlamıştı. Şimdi kızım 4 yaşında oğlum 11 aylık bi sorunları yok ikisini de doktor tavsiyesi üzerine oturttum sormadan oturtmamıştım fiziksel muayenelerini yaptırmıştım.

+1

zaten 6 aylik bebek desteksiz artık oturabilir normal yani 

önce (520 puan) tarafından
+1

Korkularından 6 aylıkken destekli oturtulmaya başlayan bebekler var ve 10 aylığa kadar oturamayan bebekler var. Benimkilerin normal olduğunu zaten biliyorum önde gittiler havasında yazmamıştım. Postlara biraz bakarsanız 9-10 aylıkken oturamayan bebekleri görürsünüz geç oturtulmaya başlandıkları için. 

önce tarafından düzenlendi

O kadar da abartmamak lazım oturamayinca benim bebeğim neden oturamadi doktorlar bilir zaten kafasını kendini dik tutabilmesine gore bakıp söylüyorlar kimse bir bebeğin hayatıyla oynamaz bence biz kuralsız büyüyoruz 🙏🤭 Akis nabbiraktik

+1 oy
önce (413 puan) tarafından

Osman gönülal oturma ile ilgili videosunu izle oğlum tam altı aylık oldu desteksiz oturmaya başladı.şuan 6,5 aylık gayet rahat oturuyor.4.ayın içinde canlı destekli.5.ayın içinde cansız destekli ve mama sandalyesinde ara ara oturabilir.ama başını tutması şartı ile.

0 oy
önce (1,007 puan) tarafından

4ayindan kucagimda basladi oturmaya yatmayi sevmiyor.6aylikken desdeksiz oturmaya bawladi

0 oy
önce (4,946 puan) tarafından

Boynunu tam tutabilince kafasını kaldırmaya çalışıyor zaten ama yine muayene olmadan oturtma ömürlük çekeceği kalıcı hasarlar olmasın diye 

Destekli oturtun dediya

0 oy
önce (3,005 puan) tarafından

4 aylıkken destekli kucağımda tuttum.

İlgili sorular

+2 oy
29 cevap 851 göst.
+1 oy
5 cevap 207 göst.
0 oy
2 cevap 71 göst.