+1 oy
92 göst.
önce Diğer kategorisinde (165 puan) tarafından

Arkadaşlar geçen ay kimyasal geçirdim bu ay da kendimi o kadar çok hamile gibi hissettim ki inanılmaz. Erken gebelik testini meğer yanlış yapmışım. Benim merak ettiğim sizler direk alıp az mikar yapıyor musunuz. Yoksa bardağa koyup orda 10 saniye bekliyomusunuz. Bn direk üstüne şey ettim 😄😅 bana yardımcı olursanız sevinirim 

Bu arada adetime iki gün vardı. Hangi gün yapilmali

3 Cevaplar

0 oy
önce (165 puan) tarafından

Arkadaşlar cevap yok mu 😢

önce (156 puan) tarafından

Plastik bardağa yap. Sonra onun pompası var ona çek iki yada üç damla damla bekle hayırlı olsun :) 

-Reklam-
0 oy
önce (633 puan) tarafından

Adetin gecmesini bekle canım daha doğru bir cevap alırsınız. Allah gönlüne göre versin inşallah 🥰 

0 oy
önce (2,782 puan) tarafından

Direk üstüne yaptım 2 hamileliğimde de doğru sonuç verdi😅ilki 1 gün geçti öyle yaptım 2.de 8 gün mü ne vardı yaptım ama çooookk az çizgi oldu göz yanılsaması gibiydi 😅 2 gün varsa çıkar bence geç döllenme vs değilse yada test fekan bozuk değilse

önce (19 puan) tarafından

2 gün var adetime bugünü saymazsak 1 gün, sorum şu ben sente erken gebelik testi yaptım çok gözle bile görülemicek kadar silik çizgi çıktı acaba neden bukadar silik ama görülüyor yani daha net olması gerekmezmi

önce (2,782 puan) tarafından

Her testin hassasiyeti farklıdır canım o yüzden az çıkmış olabilir 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 118 göst.
12 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esraa45 (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 313 göst.
0 oy
6 cevap 172 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
2 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,543 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,262 soru

24,083,738 cevap

331,339 kullanıcı

...