Bebem hala yatmadı aşiri karnım ve midem agriyor ne oluyo anlamadım .siz nasilsiniz Hanımlar
Neden uyumadiniz bakamm☺️
Oğlum yattı ama tam olarak uyuduğundan emin olmaya çalışıyorum sonra bende yatcam inşallah emin olmadan yatarsam birden ağlama sesiyle geri kalkabilirim 😅
İyi uykuları olsun inşallah 🌚biz anneler hacı yatmaz gibiyiz
5 günlük bebem var gündüz az da olsa uyuyo gece uyunuyor sürekli emmek istiyor :(
Allah kolaylık versin benimki 11 aylık hala düzen yok
2.5 yaş oğlum bile ara ara uyanıyor sen düşün
Biz hacıyatmaz anneleriz canları sağolsun
Akşam 7 den sonra ışık yakma mümkünse karart odayı uyanırsa konuşma sadece besle ve yatağına yatır rutin oluşturmaya başlayabilirsin doğduğu gün başladım ben geceyi gündüzü çabuk kavrıyor bu şekilde
Geceyi biliyo gündüz şuan yarım saatlik iki uyku yapıyor ev sıcak hava almiyo ben yatamıyorum bebem ne yapsın 🤭
Benim eve getir nerdeyse yorganları çıkaracağım öyle serin
Ben geldim bebemle he ya karnım midem ağrıyor yorgan bana lazım
Konum atıyorum hemen gel 😂 📌
Geldim geldim
Gazı mı var acaba
Benim sıkıntım var bebem uyudu 🤭
Geçmiş olsun canım
Eşimi bekliyorum gelsin hemen uyuyacağım
Vur kafayı yat kız boşver 😱
Anahtarı yok kapıya vurmamali kızların uykusu bölününce gündüz hırçın oluyorlar yoksa beklemem ama maalesef
Şaka kız bekle tabi ☺️
👍👍🏾👍👍🏾
Benm oglan yeni yatti sayilir. Bugun geçe kaldi. Bende dip boyamı yapiyorum. Sonra dus alip uyurum.
Senin güzelliğin sana yeter dip boya halt etmiş valla🤔
Teşekkür ederim aşkim 🥰❤️❤️
Yada yap gitsin fazla güzellik en fazla bela olur😂
Açım ….
Kilo almamak için cacık yedim ama döner söyleyip söylememek arasında çok kaldım şeytana mı uysam aç mı yatsam 😂
Yapma bende 2 koca bardak su içtim şimdi karnimdan lıkır lıkır sesler geliyor ama sistim genel olarak
Yat sabah kavalti keyfi yaparsın saat geç.
Kızlar dedi nick erkek ismi degistir ..İsa tamm
@Koala annesi yapmadım az önce de eşim sinirlerimi bozdu zaten açlık falan kalmadı sağolsun iyi ki bozdu 1000 km uzaktan bile sinirlerimi bozabiliyor öyle bir adam 😂
Yaparlar anacım yaparlar varlıkları bile stres sebebi
Kavga kıyamet çocukları uyutmaya çalışıyorum kocam dayanamadı odayı terk etti 🤦🏻♀️ bide daha içli köfte yapacağım güya
Uuu onları uyut yat bacım yarın yaparsın canına yazik
Mümkün değil gün içinde asla paçamdan ayrılmıyorlar canları sağ olsun
En önemlisi o canım sağlıklı olsunlar da gerisi bı sekilde yapılıyor
Kızımı sütten kesmeye çalışıyorum ve uyumuyor hiç vermedim. Bakalım kaç gün de unutacak 🥴🥴
1 hafta maksimum ama sakın pes etme karnını iyice doyur bide
Aynen canım valla doyuruyorum artık sütün ona bir faydası yok ikimizede eziyet oluyor sürekli ağzında olsun istiyor.
Emzik görevi istiyo bırakır bı haftaya inşallah
Amin inşallah canım Allah razı olsun
Uyku düzenim çok bozuldu yaa 😑
Neden valla bence sıcaktan insan uyuyamıyor benimde sıkıntılı gece ölüyorum ama gözlerim acik
50 santimlik cüüce ne uyuyo ne uyutuyor perişan haldeyim dua et benimkide uyusun derman kalmadı kollarımda boynumda
Evi temizledim yeni bitti şimdi uyuycam 🤦♀️
Allah kolaylık versin uyumadimi zor
O 50 santimlik cüceler insanı yiyip bitiriyor valla. Allah sana kolaylık bebişe de uyku rahatlık versin inşallah
Canları sağolsun hepsinin olmamalarini düşünüyorum bazen elhamdülillah Allah vermiş bize Hanımlar hadi Allah rahatlık versin ❤️
Parktaydık geldik çocukları duşa soktum yemek yedik mutfagı vs toparladım kızım uyudu oğlum hala TV basında bende nefis yemek tariflerinden bişeyler bakıyorum haftaya kızımın doğum günü ufak bi kutlama yapıcaz ne yapsam diye bakınıyorum kalabalık olmicaz pogaca yapıcam pasta olcak kurabiye bide börek makarna salatası yapmayı düşünüyorum ama bakalım
Burda arada paylaşıyorlar bakabilirsiniz bide çok kalabalık olmadimi 5 çeşit yeter valla israfa giriyo cogu
Bakalım kardeşim pogaca mı özlemiş kesin yapıcam pogaca ama diğerlerinde karar vermedim daha
Aparat kolay yenilecek şeyler yaparsın mis gibi
Sıcakta da fazla bişey yenmiyo zaten o yuzden çeşitli az yapcam
Güzel geçer şimdiden inşallah
Gecmis olsun esimi bekliyorum ama uyucam sanirim simdi 5-6 gun yok bu hafta cok yalniz gecicek benim icin
Saol canım olsun yanlız kaldinmi yaz sıkıntın gider belki
Yaticam artk kiz gozumden uyku akiyor asmali konagi izledim biraz biraz cin dizisi izledim gozlerim agridi
Allah rahatlık versin
Çok geçmiş olsun ❤️🩹
Uyumuş olmali bebiş senin ağrın geçti mi
Sahildeydık piknik yapmaya gittik 1.5 gibi döndul yatacam şimdı
Saol canım
1,474,991 soru
24,147,838 cevap
334,736 kullanıcı