Kızlar 11 haftalık hamileydim bir saat önce çok fazla kanamam oldu hem pıhtı hem kanama acildeyim sonuçları bekliyorum kürtaj yaparlarmi düşmüşmudur bebeğim 😔😢
Bebeğim yaşıyor kızlar elhamdülillah 😭😭 dua edin lütfen
Çok teşekkür ederim ablacım Allah razı olsun 🌺
Oh şükür. Dr söylediklerini yap inşAllah sağlıcakla kavuşursunuz
İnşallah canım sağol 💕
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bazı hamilelkler kanamalı geçiyor
İnşallah ondandır sağol canım
inşallah düşük değildir canım
inşallah önceden biriken kan akmıştır, şükür hiç düşüğüm olmadı bilmiyorum ama düşüncesi bile çok üzücü
Elhamdülillah düşük değilmiş 😭
Benimde 3 aylıkken yoğun kanamam oldu.dedim kesin bebek düştü.doktorum söyledi sonra.pıhtılaşmadan dolayı iğne kullsnıyordum.haraket halinde oluncada kanamam olmuştu.korkma bişey olmaz inşallah.çok geçmişnolsun
ay çok şükür
Çok sağolun kızlar ❤️💐
9 haftalık düşük yaptım bayağı kese ile düşmüştü düşse farkedersin sanki.. İnşallah düşmemiştir canım seninledir bebeğin🥹🥺
İnşallah ama sanmıyorum şarıl şaril aktı pihtida vardı :(
Çıktımı sonuçların iyimisin sen durumun nasıl🥺❤️
Sevk edildim yaşıyor bebeğim elhamdülillah 😭
Eğer dinlersen eğer düşük yapmissan kürtaj olma kanaman varsa temizlenir için ben öyle yaptım hemde ilk bebegimdi geçmiş olsun inşallah değildir
Bilmiyorum ya inşallah kürtaja gerek kalmaz içerde parça kalsada sıkıntı
Ben düşük yaptım 3 buçuk aylıktı Bebek düştü dk kürtaj lazım dedi ama ben olmadım bı hafta parça parça düştü temizlendim genede siz bilirsiniz kürtaj çok zararlı ama mecbur oluyo iste
Yaşıyor elhamdülillah inşallah gerek kalmaz kürtaja
Ooo maşallah sübhanallah gözün aydın canım dikkat et ozaman bı sure kendine🙂
Sağol ablacım inşallah 🌹
Dilerim güzel sonuçlar alırsınız ❤️ aşırı kanamaya rağmen belki de miniğiniz hala tutunuyordur, belli olmaz.
İnşallah canım inşallah dua edin 😢
Canım belki içinde ki kanın temizlenmistir
Dua edelim
İnşallah canım 💕
Canım Allah'ım korktuguna uğratmasin inşallah evladın senden gibi sımsıkı sarılmıştır
Allah razı olsun inşallah canım yaşıyor elhamdülillah 😭
Gebelikte benimde çokça kanamam olmuştu ama düşük yaşamadım risk vardı sadece inşallah bişey olmamıştır sonuç çıkınca haber bekliyoruz senden ❤️
Yaa nedenmis peki
Hastanede baktılar içeride kanama alanı yok dediler o zaman neden oluyor diye sordum düşük riski var diyorlardı hep başka hiç bişey demediler benimkide 11 haftalıkken mi ne olmuştu zaten
Yaşıyor bebeğim elhamdülillah 😭 😭
Elhamdülillah çok sevindim 🥹❤️❤️
Rabbim hayırla sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin ❤️
Amin Allah razı olsun 🌺 💕
İnşallah degildir ya arkadaşım da hep kanama olmuş sadece erken doğum yaptı düşük olmamıştı geçmiş olsun canım
İnşallah canım yaa ilk çocuğumda erken doğdu bunda ilk defa böyle kan aktı baya
İnşallah değildir canım çok geçmiş olsun :(
İnşallah canım dua edin 😢
Ultrasonla bakmadılar mı daha
Sevk edildim baktılar yaşıyor risk devam ediyor yatış verdiler
Geçmiş olsun benim de kanamam baya geldi ikinci gebeliğim den çok korkmuş tüm hemen hastaneye gitim düşük filan değil di düşük olsa beli olur bir tane düşüğüm var çünkü inşallah değil dir
Değilmiş elhamdülillah 😭 yaşıyor
Canım bende yaşadım kalkmamla kan aktı parçalı ama sonrasında ağrım coktu ayakta duramiyordum ağrıdan ağlıyordum düşük baya ağrılı oluyor diye biliyorum kişiden kişiye değişir mi bilemiyorum tabi de
Haklısın rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun inşallah zor bir süreç inşallah tutunur bana
Ay çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Vallahi çok sevindim yaaaa💃🏻🌸❤️Çok şükür çok şükür 🤲🏻 Bundan sonrasi çok dikkat et canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Ayy çok şükür aman bisi olmasin inşallah ❤️
Çok sağolun 🌹 🌺
Insallah birseyiniz yoktur güzel haberler alırsınız.Allah yavrunuzu size bağışlasın
Amin Allah razı olsun inşallah düşük değilmiş
Ayyy inşallah öyle değildir
Değilmiş elhamdülillah
Ya inşallah değildir inşallah bebeğin yerinde sağlıklı duruyordur inşallah 🙏 🙏 🙏
Sağol canım elhamdülillah düşük değilmiş
Sonuçlarınız çıktımı inşallah korktuğunuz gibi birşey yokturdur
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim
Allah razı olsun inşallah 🌹 🌺
İnşallah değildir canım
5 haftalık düşük yaptım, aynısını oldu lekelemeyle beraber kan aktı, kürtaj yaparlar sana haftanın büyük kendiliğinden dusmez
Düşük değilmiş elhamdülillah 😭
Çok şükür ❤️
İnşallah bişey olmamıştır canım 🤲🏻 son durumun ne
Yaşıyor bebeğim elhamdülillah
Çok sevindim canım Rabbim sana bağışlasın inşallah 🌸
Amin Allah razı olsun inşallah 🌹
1,470,871 soru
24,091,359 cevap
331,764 kullanıcı