+3 oy
1,374 göst.
Diğer kategorisinde (2,777 puan) tarafından

İyi geceler canımlar💞💞

Benim bi dönem benlerimle ilgili takıntım vardı.aslında kendinle barışık biriyim.ama bir ara çalışırken yanımdaki abla çok manipule ediyordu.yüzündeki benler olamasq çok güzelsin şöyle olsan daha iyi olur filan diyordu ben o dönem daha 15 yaşındaydım.

Artık o kadar sıkılmıştım benlerimle ilgili birgün internetten benlerle ilgili araştırma yaptım ve sarımsak geçirir diye bi yazı okudum.aldım bende sarımsqkları yüzüme koydum yansada kaldırmadım etki ediyor diye.sonra sqbah bi uyandım yüzüm kırmızı lekelerle dolu hep tahriş olmuştu.ondan sonra bana ders oldu tqbi bir daha ellemedim yüzümü.sizinde varmı takıntınız yada çevrenin yüzünüze vurduğu bi durumunuz

44 Cevaplar

+2 oy
(212 puan) tarafından

Zayifim cok ya maalesef cocuk kolu gibi kollarim iki cocuk annnesi yemem de iyi diyetisyen de denedim yok 

(2,777 puan) tarafından

Sağlık sorunun yoksa çokta takılma.hepimiz bir şeylere takılıyoruz ama öyle de böylede ayaktayız hala

(212 puan) tarafından

Oyle tabikide 

-Reklam-
+2 oy
(1,090 puan) tarafından

Vardı yaptırdım 3.günden selam 

(2,777 puan) tarafından

Nereni nereni

(1,090 puan) tarafından

Pıtımı aşko sırada memito var ahhajsjs

(2,777 puan) tarafından

Hahaha hayırlı olsun güle güle kullan canım😂😂

(1,090 puan) tarafından

Ahahaj saol canım

+2 oy
(81 puan) tarafından

Benimde burun kenarında benim vardı sanki herkesin gözüne batıyordu tuhaf hissetmeye başlamıştım kendimi en sonunda cesaretimi topladım gittim aldırdım bende 

(2,777 puan) tarafından

Benimde burnumun üstünde vardı.eskilen normal bendi.zamanla büyüdü aldırmak istiyoruma ama iz kalma ihtimali var

+2 oy
(4,049 puan) tarafından

Bacaklarım ve kalçam zayıflamam lazım 

(2,777 puan) tarafından

Gitmiyor anacım onlar.bekarken bile vardı.üstüm ne kadar zayıflasa altım çay bardağı gibiydi

+2 oy
(6,358 puan) tarafından

He ya yüzde lekeler b.ok.gbi bebek gbi yuzum olsun istyorim Kaşimda kırık var dışarda hep boyama zorunda kalyorim burnum büyük küçük olmasını isterdim bide zayıfım azicikda olsa kilo almak isterdim hep çabuk yorulan enerjim hiç yok hep uykum var hep hep yoruldum artık vücudum sızlıyor resmen bunlar keşke hiç vücudmda olmasaydı dinç kuvvetli enerji biri olsaydım hiç barışık deglm inanki

(2,777 puan) tarafından

Kız kim kusursuzki.biz kusurlarımızşa kusursusuz😁

Enerji konusunda bende öyleyim.hep uykum var kahve çay hiçbiri ayıltmıyor.hemen yoruluyorum.kan değerlerinde sıkıntı vardır belkş

(6,358 puan) tarafından

Kan verdim aha bugün gidecem sonuç öğrenecem kackere gtiim.temiz dyor niye acaba ben hep çay iciyorim hiç kahve sevmiyorum ki 

+2 oy
(2,563 puan) tarafından

Benim kalçalar baya büyük ve dolgun çokta top herkes de hep söyler zaten 😅bekarlıkta herkes söylerdi canım sıkılırdı. O zaman bu kadar popüler de değildi. Bazen fazla göze batıyor gibi geliyor keşke biraz daha küçük olsa diyorum. 

Şu an biraz kilom var ama diyet yapıyorum sonuçta kilo verilir önemli olan sağlıklı olmak 

(2,777 puan) tarafından

Tabiki öyle.benimde basenlerim var.bacaklarım kalın.bekarken üstüm ince olunca daha da göze çarpıyordu.şimdi eşitlendik.plates topuna döndüm

(2,563 puan) tarafından

Benimki bekarken zayıftım daha çok göze batıyordu. Şimdi halen önce öyle. Çok yuvarlak ve geride 

+2 oy
(1,091 puan) tarafından

Yanagimda gamze gibi bir çukurluk var beni rahatsız ediyor görenler gamze sanıyor. Doktor gel botoks yapalım dedi gitmedim 

(2,777 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bendede varda benimki gamze.bebekken halam yapmış.ben çok seviyorum.bu şekildemi seninkide

(1,091 puan) tarafından

Maşallah canım çok güzelsin

Çok yakışıyor sana

2022 Ocak ayında yanağımda enfeksiyon çıktı gözümün hemen altında. Doktora gittim içini bosaltmamiz gerekiyor dedi.. boşalttıktan sonrs yüzümde zamanla çukur oluşmaya başladı ve doktor bana enfeksiyon senin yağ dokunu bitirmiş dedi...

Plastik cerrahi ne gittim dedi gel botoks yapalım kız kardeşime de yaptım çok memnun dedi ama ben yapmak istemedim.

(2,777 puan) tarafından

Çol geçmiş olsun canım.ben doğuştan sandım

(1,091 puan) tarafından

Tşk ederim canım Hayir maalesef 

+2 oy
(851 puan) tarafından

İrem dericinin memelerim videosu vardı ordaki gibi memelerim 2 doğum ettim doğumdan sonra 90 oluyor sonra bir bakmışım 75 e düşmüş sanki balon gibi birden inip gidiyor sinir oluyorum

(2,777 puan) tarafından

Yapı olarak küçük olan küçük kalıyor.bende küçük olsun isterdim

+1 oy
(25,492 puan) tarafından

Küçükken teyzemin kızı yüzümü çizmişti izi geçer sandım ama derin çizmiş hala duruyor yıllardır arada rahatsızlık duyuyorum görünce 😒

(2,777 puan) tarafından
+1

O nwki benim suratım alfabeye dönmüş küçükken ablamla kavga ederken çizmişiz hepimizin yüzünde iz var 

(25,492 puan) tarafından

Yaa kötü olmuş şöyle ayna karşısında bakınca çok rahatsız ediyor bazen 

+1 oy
(29 puan) tarafından

Bacaklarımın kalın olması 

(2,777 puan) tarafından

Benimkide kalın ama doğru giyinirsen hiç sorunda kalmaz

+1 oy
(6,706 puan) tarafından

Bende keşke 10 cm daha uzun olsaydım bide ayak numaram bir numara daha büyük olsaydı boy 155 ayak 35 😊

(2,777 puan) tarafından

Vbninde boyum 155 hamile kalmadan önce 36 giyiyordum.şimdi 37 oldu.

(3,530 puan) tarafından

Anaaa neden bilmem seni kafamda iri, boylu poslu kaydetmişim 😇 post sahibi değilim ama, yazayım dedim. 

(6,706 puan) tarafından

Yok canım minyon yaşı 44 olup 38 gösteren bir bayanım 😊

(3,530 puan) tarafından

Minyon olmanın en güzel avantajlarından biri 😊

+1 oy
(23,739 puan) tarafından

Kilo kendimi bildim bileli en büyük sorunum işin kötüsü şimdi kiloluyum diyorum ya şu an dönmek istediğim kilolarımda iken de çevrem tarafından zorbalandığım için kilolu ve mutsuz hissediyordum. Hatta öyle bir boyuta ulaştı ki mide balonu falan düşünüyorum 

(2,777 puan) tarafından

Aynı durumu yaşadıö biliyormusun.benden 3 yaş büyük ablam vardı ve kiloluydu bana hep baskı yaptı fazla kilon var zayıfla diye aklıma girdi resmen hep kendimi kilolu olarak gördüm.zayıflama çayları aldım onun ısrarıyla olduğum kilonun 2 kat fazlasına ulaştım.halbuki şimdi eski halime bakıyorum ne kadar zayıfmışım fiziğim çok güzelöiş diyorum.

(23,739 puan) tarafından

Kız ben normalimin yani ideal değil eski halinin 15 küsur fazlasıyım.ve verilmesi gereken bir 20 kilom var 🙈 Maalesef yine yeniden diyet yapıyorum 

+1 oy
(276 puan) tarafından

Göğüslerim:))) azcik daha buyuk olabilirlerdi90 95 arasi iyi olurdu:))

(2,777 puan) tarafından

Benim bi göğsümde süt yok diye 85 duruyor.büyük olan gece uyurken kolumun altına giriyor.😂hiç tavsiye etmiyorum

(276 puan) tarafından

Ahahahha😂😂😃benim gebelikte de emzirikende buyumedi hep stabil

(6,358 puan) tarafından

Benim kide hep sarktı inek me mesi gbi abllaarim dalga geçiyor hep çok üzülüyorum 

(5,280 puan) tarafından

Ablalarin cocuk doğurmadi mi bacim 😂 

(6,358 puan) tarafından

Dyor senin ki kadar olmamış 

+1 oy
(3,530 puan) tarafından

Burnumun çok az kemeri var. Aslında neredeyse belli olmuyor o kadar ama azıcık daha düz olsaymış iyiydi. Sol profilden fotoğraf çekince sevmiyorum o yüzden 😅

(2,777 puan) tarafından

Sende kontür yap boşver bunların çözümü var😂

(3,530 puan) tarafından

Çillerim var, oraya makyaj yapınca farklı biri oluyorum gibi geliyor. O yüzden burnum her yerde benimle 😊

+1 oy
(1,516 puan) tarafından

Annem limon tozunu koydu yaktı ama gecti gitti yüzünde kocaman ben vardı 

Benim takıntım yok cevremdekiler çok takıntı haline geliyor aşırı zayıfım ama hastalıktan bunu bir türlü kimse anlamıyor 

(2,777 puan) tarafından

Ay biliyorsqn tam anlatırmısın benim burnumda var sevmiyorum hiç.

Sqnda çok geçmiş olsun canım.takma kimseyi nasıl mutluysan öyle yaşa💞

(1,516 puan) tarafından

Yapmak istediğine emin misin sonra zarar verirse sana annem önce küçük bir yerine denedi birşey olmadı sonra o büyük bene yaptı 

(2,777 puan) tarafından

Ensemde 2 3 tane var olmasa ilk önce onlarda denerim.

+1 oy
(14,915 puan) tarafından

Normal doğum yaptığım halde göbeğim kaldı bişi yesem hemen 6 Aylık hamile karni gibi oluyorum egzersiz yapmam gerek ama hiç ona enerjim yok korse alıp egzersiz yapcaö inşallah Bi ara 😁

(2,777 puan) tarafından

Bende doğumsan 1 hafta sonra korse taktım ama yanlardan inceldim alt karnım duruyor öyle

(14,915 puan) tarafından

Benim kilom çok değil canım korse bende kullandım ama olmadı egzersiz lazım

+1 oy
(1,551 puan) tarafından

Sezaryen göbeğim dışında vücudumdan memnunum. Minyon tipliyim ama kendimi böyle seviyorum. 

(2,777 puan) tarafından

O da nazar boncuğun olsun canım🌸💞

(1,551 puan) tarafından

Öyle valla. Moralimi bozuyor ama benim tercihimdi. 

+1 oy
tarafından

Var söylemek istemiyorum kaynanam yüzüme vurdu Allah onu bildiği gibi yapsın 

(2,777 puan) tarafından

Ah bu kaynanalar.kaynar kazanda kaynarcasalar.

Benimkide boyumla çok dalga geçerdi kendisi uzun.dedim bende en son devede boy varda noluyor.

tarafından

Allah sorsun aynısını yaşasın 

tarafından

Kaynar Kazan yerinde koptum

(982 puan) tarafından

Madem yûze vuracaklar ne diye istemeye geliyor lar anlamis degilim ya

+1 oy
(53,984 puan) tarafından

burnum ve dislerimi begenmiyorum geri kalan fizigim saçlarım gözlerim cok guzeldi şimdi komple cirkinim ☺️☺️☺️☺️☺️

(2,777 puan) tarafından

Bende dişlerimi sevmiyorum.öyle deme biz çok güzeliz.hayatın getirdikleri yıprqttı sadece

(53,984 puan) tarafından

hamilelik doğum beni alt üst etti insanlıktan çıkardı ☺️

+1 oy
(467 puan) tarafından

Büyük göğüslerim, kocaman göbeğim, çeşitli ameliyat izlerim... karnım şuan harita gibi 3 açık ameliyat 1 kapalı ameliyattan sonra üstüne bir de 2 gebelik... Karnım yine neyse ama göğüslerim ciddi rahatsız ediyor inşallah en kısa zamanda küçültme ameliyatı olmayı dönüşünüyorum sadece ameliyatlardan o kadar bıktım ki cesaret edemiyorum 🙁 

(2,777 puan) tarafından

Rabbim yarfımcın olsun.ablamınkilerde büyük sırtı ağrıyordu hep.o da ameliyat olacak.inşallah s ende rahat edersin canım.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 346 göst.
28 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 894 göst.
1 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 935 göst.
16 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (473 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 247 göst.