+3 oy
1,380 göst.
Diğer kategorisinde (2,779 puan) tarafından

İyi geceler canımlar💞💞

Benim bi dönem benlerimle ilgili takıntım vardı.aslında kendinle barışık biriyim.ama bir ara çalışırken yanımdaki abla çok manipule ediyordu.yüzündeki benler olamasq çok güzelsin şöyle olsan daha iyi olur filan diyordu ben o dönem daha 15 yaşındaydım.

Artık o kadar sıkılmıştım benlerimle ilgili birgün internetten benlerle ilgili araştırma yaptım ve sarımsak geçirir diye bi yazı okudum.aldım bende sarımsqkları yüzüme koydum yansada kaldırmadım etki ediyor diye.sonra sqbah bi uyandım yüzüm kırmızı lekelerle dolu hep tahriş olmuştu.ondan sonra bana ders oldu tqbi bir daha ellemedim yüzümü.sizinde varmı takıntınız yada çevrenin yüzünüze vurduğu bi durumunuz

44 Cevaplar

+7 oy
(1,797 puan) tarafından

Sezeryan göbeğim kaldı gitmiyor. 😒😒

(2,779 puan) tarafından
+3

Benimde gitmiyor ortada mayalı hamur gibi kaldı öyle

(1,833 puan) tarafından
+1

😂😂 aynısı yaa

(81 puan) tarafından
+1

Benimdee🥲mayasi inmiş hamur gibi

(1,458 puan) tarafından

Benimde artı 😂😂

(53,989 puan) tarafından

benim gitmisti ama kilo alinca anormal sekilde geri geldi

-Reklam-
+4 oy
(4,693 puan) tarafından

Canım kendim şişkoyum ama yine de seviyorum kendimi 🤣😎

(2,779 puan) tarafından

Hahahahah etliyim butluyum mutluyum😂

(4,693 puan) tarafından

Öyleyim ya kendiyle barışık bir hatunumdur🤭

+3 oy
(5,357 puan) tarafından

Burnum ya bendeki burun karadenizlilerde yoktur patlıcan gibi 😥😥😥

(5,357 puan) tarafından

@SanaBenEzeldenGeldim helal helal sırtına da vurayım mı boğazına takılmış olmasın 😆😆

Yağmur gel sarılalım ama dikkat burunlar carpışmasın çok acıyor sonra 😂

(2,779 puan) tarafından

Gel canım gel😂

(1,245 puan) tarafından

Kurtlerin burnu uzunmuymus? Lazlarin da uzundur genelde 😀😀

(2,779 puan) tarafından

Topak burunluyuz biz dededen gelme.hangimizin çocuğu olsa dedenin burnuna çekmiş deriz😂

(676 puan) tarafından

Ayyy aynisi bende var ferdi tayfur dyolar bana 😒niye öyledir merumee davul tokmağı gibi.

+2 oy
(14,997 puan) tarafından

Sivilcelerim off 24 yaşına geldim daha geçmedi dertleri ne anlamadım 🤣 

(2,779 puan) tarafından
+1

Bende normalde hiç çıkmaz bu ay regli günümde yüzüm mayın tarlasına döndü.bende sıköadan duramıyorum.mahvoldu yüzüm hep

(17,512 puan) tarafından
+2

Kız sen 24 yaşındasın 🤭🙄

(14,997 puan) tarafından
+1

Evetttt 🤣 

(17,512 puan) tarafından

Anamm mm kucucukmussunmn sennn🤭🌸Kız Seval nerelerde göremiyorum adımı degistii

(575 puan) tarafından

The purest niacinamide ve yağlı ciltler için yüz yıkama Jeli kullan geçer canm

(14,997 puan) tarafından

Girmiyor sanırım canım 🙃 

Deneyeceğim inşAllah vakit bulursam 

+2 oy
(1,951 puan) tarafından

Yüzün nurlu derler bana da gayet memnunum halimden ne güzelim nede çirkinim bana göre😂bakış açısı ama arkadan bakarsan düz bı kalçam var bedenimde bı önü beğenmiyorum 🤭🤭

(2,779 puan) tarafından
+1

Ne güzwl işte😂

Bizdede geniş kalça genetik annem sqğolsun vermiş karbonhidratı hepimiz ziraat tavuğu gibi olmuşuz😂

(1,951 puan) tarafından
+2

Allah seni ne etmesin 😂😂Dünya boştur looo aman bana güzel gelen başkasına çirkin geliri yüzden kendimle barisigim bide hiç makyaj yapmadım hayatimda

+2 oy
(4,905 puan) tarafından

boynum ve bacağımdaki leke. 

kendimi bildim bileli boynumun sağ tarafında siğil gibi şeyler var. gitmediğim doktor kalmadı, kullanmadığım ilaç kalmadı. toplamı avuç içi büyüklüğünde siğil gibi şeyler. acayip de kaşınırdı ve çoğalırdı. hatta kist bile oluşturmuştu, ilkokuldayken ameliyat olmuştum ondan. 

bazı çocuklar bize de bulaşır diye oynamıyordu benimle. 

bi de yine sağ tarafta dizden altımda kocaman bir yara vardı. doğuştan gelen, doğduğumda ince zar gibiymiş deri oluşmamış üstünde. haliyle onun için de çok doktora gittim geçer diyorlardı geçti de ama geçmesi ortasonda falan oldu. öncesinde el büyüklüğünde kocaman kıpkırmızı bir yara. yine millet görünce tuhaf tuhaf bakardı.

şimdi bazı kişiler varis mi diyor kılcal damarlar çok belli orada ama varis değil 😅

(215 puan) tarafından

Kız bide bu elma sirkeli tuzu denesene hepsini tek tek döküomus bide ☺️

(4,905 puan) tarafından

denerim her şeyi denedim nasıl olsa😅 önce düzgün bir elma sirkesi bulayım öyle yapayım😅

(215 puan) tarafından

Aynen canım organik elma sirkesi bulursan iyi olur 

(215 puan) tarafından

Tuzuda kaya tuzu kullansan daha iyi olur

(4,905 puan) tarafından

evet daha doğal iyi olur

+2 oy
(1,245 puan) tarafından

Küçükken burnum çok küçükmüş. 15 yaşındayken halam gurbetten geldi , beni yıllarca gormemisti . Görünce şok olmuş  . Büyümüşüm zayiflamisim, zayiflayinca da burnum meydana çıkmış, yuzume karşı öyle dedi . 30 yaşımdayım burnumu beğenmiyorum. Aslında büyük değil normal ama halam abarttı ve psikolojimi bozdu . 

(1,245 puan) tarafından
+1

Başka kimse demedi bu arada . Ama onun lafı zoruma gitmişti. Aman bosver 😀😀

(2,779 puan) tarafından
+1

İştw bak 1 kişibile insanı ne kadar kırabiliyor.sen mutluysan boşver💞

(903 puan) tarafından
+1

Ayy anı benim teyzem gibi oda gurbette oturuyordu bize geldiğinde daha merdivenleri çıkmamış hoş geldin diyecektim direk vah vah kızım sen niye bu kadar zayıfsın hasta falan mısın derdi ama her seferinde gelince aynı muhabbet bigün sinirlendim dedim millet benim gibi olmak için aç geziyor ben yiyip yiyip kilo almıyorum çok şükür sustu sonunda. 

+2 oy
(17,512 puan) tarafından

👃🏻 varr😁😁😁 küçük normalde ama kemerli onun dışında yok  💃🏻🤣

(2,779 puan) tarafından

Benimkide düz durunce dolma biber gibi ama seviyorum 😂

+2 oy
(2,655 puan) tarafından

Benmde benlerden vardı hemde büyük okulda dalga geçmişlerdi asla unutmam istegramda benesin vardı aldım getirdim sürdüm elhamdülillah çok şükür kurtuldum gitti bitti sadece bir tanesi yağ göndermişlerdi suremedim izi belli oda aşırı yakından aynadan bakınca belli istersen hala varsa bak o zmn aldığımda 150 yada 200 TL gibi birseydi 

Şuan sadece sivilce ve gözenek sorunum var oda ben gibi bitse tamdir

(2,779 puan) tarafından

İşte böyke şeylerde her zman iyisine denk gelmitorsun.bende korkuyorum alerji yapacak bir ürüne denk gelirim diye.cildiyeye gidecektima ama randevu bulamıyorum.birdr benimkiler çilin bi tik büyüğü leke gibi onlar geçermi bilmiyorum

(2,655 puan) tarafından

Doktora git benm ki doktor bakmıştı zararsız et benidir Erzurum'da gidip aldirabilirdim gidecek durumda değildim aldım denedim sukir sorun yaşamadım 

Eğer büyük şehirde yasiyorsan ben alan doktorlar var ama çiller varsa onun tedavisi yok oluyor mu bilgim yok

+2 oy
(30 puan) tarafından

Aha yemınle sankı ben yazdım gıbı bana da aynısını diyolar gerçekten yüzümde nıye bu kadar çok ben var bilmiyorum bazen hoc görmüyorum gibi alısmısız ya ama bazen canımı çok sıkıyor

(2,779 puan) tarafından

Hiç takılma.bazen aynaya baktığımda bin tane kusur bulabiliyorum ama sonra hepsinin bana yakıştığını ve karakteristikr bi özellik kattığını düşünüyorum.herkesten farklı kılıyor.

+2 oy
(2,939 puan) tarafından

Benim en büyük takıntım geniş basenlerim. Armut vücut tipim var yani ne kadar zayıf da olsam basenlerim vucuduma göre daha geniş. Küçükken bunu annem çok derdi zaten kendime o yüzden doğru düzgün hiçbir şey yakıştıramıyorum. Arkadaşlarım hep abarttigimi ve gayet güzel fiziğim olduğunu soyluyor. Evlendim bu sefer kayınvalidem başladı işte neymiş kızımın da basenleri varmış, o da bana çekmiş. Bir de bunu kaynimin yanında söylemişti. Bir de yüzümde, ağız kenarinda güneş lekeleri var, onun için lazer olmak istiyorum. 

(2,779 puan) tarafından

Benimde basenlerim var.üstüm ne kadar incelirse o kadar göze çarpıyordu.doğumdan sonra iyice kilo alınca eşitlendim şimdi plates topu gibiyim.

Bak güneş lekeleri için ruşur taşı var.düzenli kullanımda lekeleri temizliyor.bşrde düzenli güneş kremi kullanıyormusun.renk tonunu açar en azından

+2 oy
(4,431 puan) tarafından

Burnum büyük ama hiç özgüvenimi kırmadı bu durum . Çünkü bu yaşıma kadar hiç kimse burnun büyük demedi hiç zorbalığa uğramadım hayatım boyunca. Sadece zayıf olduğum için çocukken Afrikalı annen yemek vermiyor mu derlerdi şimdi onu diyenler şişko ve kilo vermeye çalışıyor ben manken gibi dolanıyorum ortalıkta. 

(2,779 puan) tarafından

Belkide büyükte değildir.bazen zayıf olunca burun daha belirgin oluyor.

+2 oy
(2,019 puan) tarafından

Bacaklarım belime göre çok kalın kardashian ailesi gibi dolanıyorum ya hiç sevmiyorum 

(2,779 puan) tarafından

Benimde öyle.artı arkadan gelen bi arkadaşta var.bekarken o kadar spor diyet yapardım hep belimden yüzümden giderdi.lipödem deniyor galiba olduğundan daha kalın olması

+2 oy
(308 puan) tarafından

Burnum kemerli ve burun kemiğim şiş çok rahatsız ediyor beni birde ayak ve kol bileklerim çok ince böyle dolu olsa biraz fena olmazdı 😏

(2,779 puan) tarafından

Burnunda sağlık sorunu olabalir bak.

(308 puan) tarafından

Gittim doktora hiç bir sorun yok dedi canm küçükken düşmüşüm burnum taşa denk gelmiş o zamndan beri kemik şiş öyle kaldı 

+2 oy
(5,115 puan) tarafından

Benim bedenen degilde ruhan su kafayi komple degistirmem lazim 

(2,779 puan) tarafından

Hayatım💞bence kendine çok yükleniyorsun

(5,115 puan) tarafından

Herkes ayni seyi soyluyo ama biseyleri aksattigim an sorunlar cogaliyo 

+2 oy
(3,661 puan) tarafından

Yüzüme takıntılıyım sivilceme lekelere vs 😳

(2,779 puan) tarafından

Sivilce için kardeşim hap kullanıyordu.cildiyeye gittinmi hiç

(3,661 puan) tarafından

Çok zorrr devlette randevu çıkmıyor öyle 

+2 oy
(9,937 puan) tarafından

Kolumdaki ve dirseğimdeki  yara 3  sene önce çam kesti izleri duruyo sinir oluyom

(2,779 puan) tarafından

Krem filan yada kantron yağı kullandınmı.geçmiş oldun bu arafa

(9,937 puan) tarafından

Kulanmadım canım hiç 

+2 oy
(2,385 puan) tarafından

Burnum. Burnumda kıkırdak kırığı var iki yerde ve hafif eğrilik var yaptırmak istiyorum ama cesaret sıfır 

(2,779 puan) tarafından

En fazla 1 hafta zorluk çekersin.sonrasında rahat edersin bence.

(2,385 puan) tarafından

Çok zor olduğunu söylüyorlar 

+2 oy
(11,534 puan) tarafından

Dişlerim nefretim üst 6 dişim ayrık özgüvenimi etkiliyor hiç bir fotudq gülmedim gülemiyoeumda. Millet saniyo asik suratliyim hâlbuki kendimi kötü hissediyorum ondan gülmüyorum.

Tel taktırmak istiyorum ama oda çok pahalı bakalım ilerde yaparım inşaAllah 

(2,779 puan) tarafından

Bendede tavşan diş var.kaplsmsda yapılıyor.onun fiyatı ne kadar gerçi bilmiyorum

+2 oy
(7,847 puan) tarafından

Selülitlerimden şikayetçiyim 😃 

(2,779 puan) tarafından

Kimde yokki bacım.at kılı fırçası ve peeling işe yarıyormuş

(7,847 puan) tarafından

Diğer ablalarım da yok. Bi bende var. At kılı fırçası denemedim ama hiç ile yarayacağını pek sanmıyorum 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 346 göst.
28 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 895 göst.
1 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 936 göst.
16 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (473 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 247 göst.