0 oy
503 göst.
Diğer kategorisinde (1,016 puan) tarafından

Kızımın anaokulu sabah grubuna çıkmışız. Geçen yıl öğlen grubundaydık bizim için çok iyiydi. Okul uzak sabah zor olucak servisde yok. Ben öğretmeni dosyayı alınca kendi sınıfına alır sandım. Gerçi öğretmen bu sene sabah mı öğlen mi olacak bilmiyorum ama öğlen istediğimizi belirtmiştim yer kalmadı denilmişti yinede bi umut bekliyodum. Canım çok sıkkın sabah soğukta o kadar mesafeyi nasıl yürüycez kara kara düşünüyorum şu an:(

7 Cevaplar

0 oy
(6,376 puan) tarafından

Dilekçe verin öğlenci olsun diye talepte bulunun

(1,016 puan) tarafından

Okul sosyal medyada paylaşım yapmış değişiklik yapılamaz idareyi meşgul etmeyin diye

(6,376 puan) tarafından

Para teklif edin . Paranın açamıyacağı kapı yoktur lafı okullar için geçerli bence 😂. Bence ilk yazılırkende sizden alttan alttan rüşvet istemişlerdir ama siz anlamamış olabilirsiniz belkide 

(1,019 puan) tarafından

Ne yazık ki dilekçe pek bir işe yaramıyor çünkü kontenjanlar doluyor ve bir sürü Veli oglenci olmasını istiyor her Veli dilekçe verirse oooo

-Reklam-
0 oy
(4,684 puan) tarafından

Evet maalesef bizimde öyle oldu . Okul uzak ama götürüp getircem mecbur . Oğlum da uyanamayacak büyük ihtimalle . Bakalım nasıl olacak can sıksak da değişen bir şey olmayacak . 

(1,016 puan) tarafından

Of tatil öncesi keyfim kaçtı 

0 oy
(7,830 puan) tarafından

Oğlum da sabahçı. Erkenden gidecek. Servis tutun neden yürüyeceksiniz

(7,830 puan) tarafından

İyiyiz elhamdulillah sen nasılsın bebeklerin nasıllar 

Ne zamandan beri uyumuyor canım. Gece çok sık uyanmalarımız var bizimde. 

(14,991 puan) tarafından

Doğdu doğalı kız. Bizim de öyle dün gün içinde 2 saat uyudu sadece akşam 9.30 da yattı sabaha kadar 500 kez kalkıyor 

İyiyiz elhamdülillah 

(7,830 puan) tarafından

Benimde 12 de uyuyor defalarca uyanıyor. Diğer çocuklarımda öyleydi emzirmeden kesene kadar devam etti emzirmeden kesince uyku düzeni oluştu 

(14,991 puan) tarafından

Eyvah yandık demekki 🤣

(7,830 puan) tarafından

1 yıl daha sabredeceğiz 😃

0 oy
(811 puan) tarafından

Kızınız kaç doğumlu. Benim kızıminki henüz açıklanmadı. Sabancı öğlenci için ay önemli mi 

(1,016 puan) tarafından

Bizim okul sosyal medyada paylaşmış sizde kendi okulun instangramına bakın belki paylaşmıştır

önce (811 puan) tarafından

Tesekkurler

0 oy
(740 puan) tarafından

İyi akşamlar nereden göreceğiz sabahçı olup olmadığını nereden açıklanıyor 

(1,016 puan) tarafından

Okulun instangram sayfasında paylaşılmış

0 oy
(131 puan) tarafından

Bize de dedielr sabahcisiniz ilkinde 

Sonra gitim dedim hocam bizim burda kimsemiz yok  aile olsun hickimse yok

en az alışana kadar öğleye alın derim 

gurbetciyiz burada yabanciyiz 

Küçük bebeğim 2 yaş havalar soğuyacak sabahci diye saat6 buçukta nasıl kalkar onu düşünüyorum.yarin tekrar gidip konuşuurm ricada  bulunurum olmazsa dilekçe yazarım 😓

(1,016 puan) tarafından

Bende öğretmene dedim sabah zor olur ev uzak öğlen olunca eşim bırakıyor hemde hava iyi oluyor diye ama sonuç değişmemiş :( evi okulun önünde olanlar öğlene yazılmış en çokta bu koyuyo 

0 oy
(3,443 puan) tarafından

Nerden öğrendiniz sabahçı öğlenci olduğunu bize daha. Bisey diyen olmadı 

(1,016 puan) tarafından

Okulun instangram  sayfasında paylaşılmış

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 336 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde damlaaktas4682 (1,086 puan) tarafından soruldu
+1 oy
44 cevap 1,980 göst.
+2 oy