Merhaba arkadaşlar size bir sorum var:3 tane evladım var normal doğum yaptım hap kullanıyordum ve 3 aylık iğne kullandım mide bulantısı artınca hastaneye gittim adetim de gecikiyordu düzensizdi iğne yapıyordu o yüzden hamilelik aklıma gelmedi hamileymişim rabbim nasip etti 4 çocuğuma hamileyim sağlıkla kucağıma alayım yeter diyorum. Sezeryan olup tüpleri bağlatmak istiyorum fakat sonrasında acı oluyormu nasıl oluyor süraç devlet Hastanesi'nde oluyormu tecrübeli olan arkadaşlar size sormak istedim.
Bende baglatmayi dusunuyorum bklm surec nasil ilerlicek
Ay ben 3 aylık iğne vurup hamile kalmana şaşırdım 🫡
Bende o şekil korunuyor um ve ℅90 koruma oranı var diye biliyorum
Doktor'un söylediği hiç bir korunma yöntemi %100 korumazmış bende şaşırdım beklemiyordum açıkçası ama nasipten öte yol yok rızkı varmış
Aynen cnm inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🩷
Bende de şu an aşırı kanama var bir ayda neredeyse 3. Kez adet oluyorum sende de öyle oldu mu
13 günde bir oluyordu bazen 48 günde düzensizdi iğne yapıyormuş düzensizlik hapıda birlikte kullanıyordum düzenli olayım diye ama düzensizdi 5 gün sürüyordu bazen 15 gün kanama oluyordu
Hayırlısı olsun canım spiral neden taktırmıyosun
Sağol canım fakat taktırdım 11 ay kaldı aşırı kanama ve kayma yaptı bel ağrısından öldüm hamile kalmıştım onlada maalesef gelişmemiş 5 +6 haftalıkken ölmüş kalp atışını duymak için gittiğimde ögrendim kürtaj oldum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum inşallah sağlıklıdır
Kesin çözüm tüpleri bağlatmak istiyorum fakat sonrasında acı oluyormu süreç nasıl oluyor devlet hastanesin'de oluyormu tecrübeli olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi
Hiç bilmiyorum canım ya bendede spiral var ben çok memnunum
1,470,857 soru
24,091,167 cevap
331,755 kullanıcı