+1 oy
147 göst.
önce Kültür-Sanat kategorisinde (581 puan) tarafından

Çok heyecanlıyim direksiyon dersinden dolayı çok stresliyim bir yandan çok istiyorum kazanmayı bir yandan korkuyo heyecan aşırı var yani hocaların yanında bildiğimi unutursam elim ayağım birbirine dolanırsa ne yapcam bilmiyorum birde hiç sürmedim araba sıfırım yani ..sorun şöyle kızlar bilenler lütfen aydınlatir mı ve i 

Diyelim ki direksiyon sınavından kaldım daha ders vermiyorlar demi ben kendimi hazırlayana kadar bildiğimi unutcam 

İkincisi belli güzergahta sürmemiz lazımmış arabayı sınavda sasirursak kalirmisiz ya güzergahi sasirirsam falan nasıl olacak yaa offf

6 Cevaplar

0 oy
önce (23,624 puan) tarafından

Kendini böyle düşünerek endişelendirme işte hiç bi sorun olmayacak iyi düşün iyi olsun derste hocalar çok güzel öğretiyorlar zaten güzergahı evet ezberlemen lazım çevreye bakarak gitmelisin ki aklında kalsın 1 hafta ders göreceksin ezberlememen mümkün değil yani stres yapma 

Birinci sınavdan kalırsan da 2.sınava 1 buçuk saat kadar ders veriyorlar bi kaç gün önceden yani ilk sınava hazırlandığınla girmeyeceksin merak etme hatırlatma amaçlı tekrar ders alıyorsun ikinci sınav için 

önce (581 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 16 ders dedi kurs ama bize direksiyon dersi 

önce (23,624 puan) tarafından

Saat olarak söylemiştir işte 1 haftaya bölecek 16 saati her gün biraz biraz eğitim verecek 

+1

Anladım teşekkür ederim canım 

-Reklam-
0 oy
önce (9,601 puan) tarafından

Hiçbişey olmuyor merak etme oturunca geçiyor 

Kalırsan 2 saat ders alıyorsun ücret ödeyip 

İnsalalh canım ya eşimin arabası da otomatik aksine manuel olsa çok iyi olurdu

önce (9,601 puan) tarafından

Çok bişey farketmiyor canım bizim araç ders aldığım ile aynı model ona rağmen park yerinde birbirini tutmadı onun aynaları vs ölçülere göre ayarlanmıştı çünkü kurs arabasını park yerine 3 dakikada park ettim bizim arabayla tüm dubalara çarpmıştım 

0 oy
önce (4,632 puan) tarafından

Öncelikle bu şekilde düşünürsen stres olursun zaten canım.  Gerekirse o gün sakinleştirici al öyle gir sınava.  2 saat dersin oluyor kalınca ama ona odaklanma.  Ben güzergahı ezberlemek için resmen sürücü arabasında yattım diyebilirim 🤣 araba kullanmayacak bile olsam sürekli gittim arka koltukta oturdum güzergahı sinyalleri ezberledim . Sende yapabilirsin hoca izin verirse . Bende senin gibi düşünüyordum unuturum araba kullanmayı diye ama araba kullanmak unutulmuyormuş 😊 hatta ben 2. De aldm ehliyet daha da iyi oldu bütün stresim gitti bayağı sakinleştim,  korkmamaya başladım,  direksiyon hakimiyetim arttı.  Her şer gibi görünen şeyde hayır varmış.  Sakin kalmaya bak çünkü stres hata yaptırıyor.  Sadece yola , sinyallere odaklan ve arabanı sür Allah kolaylık versin 🌸

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım için rahatladı gerçekten ama işte yapım gereği evhamlı birisiyim bende soğuk kanlı olmayı çok istiyorum ama olmuyor işte sırf bu yüzden kaybederim diye korkuyorum heyecan yüzünden 

Heyecan en etkili şey canım gerçekten hata yapmamıza neden oluyor ilk girdiğimde bende öyleydim.  Baktım bunun bana zararı oluyor artık kendi kendimi sakinleştirdim,, olabildiğince kendini kontrollü tutmaya çalış.  Papatya çayı falan içebilirsin.  Geçersin hiç merak etme canım dediğim gibi her şeyde var hayır.  Hiç bırakma kendine güven 

Allah razı olsun canım senin gibi rahatlatan bir hocam komisyon oldu mu daha ne olsun 🥰

Olur canım olur biri kötü olsa biri iyi olur denk gelir sen yeter ki umudunu kesme 🥰

Tamam canım Allah razı olsun

🥰 senden de canım 

0 oy
önce (14,985 puan) tarafından

Korkma Allahın izniyle geçersin. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın komisyon çok önemli gerçekten. Mayısta aldım ehliyetimi bende 2. Güzergah yoktu U dönüşü vardı ben geçtim U dönüşü kalktı sonra geri geldi felan. Amann dua et inşAllah geçersin 

2 ders veriliyor diye biliyorum ben 

Tekte Manuel geçtim elhamdülillah 😇

Bin maşallah canım gözün aydın olsun valla keke ben de öyle soğuk kanlı olup alabilsem insan öğreniyor da işte heyecani baskılamak çok önemli bende yapım gereği evhamlı birisiyim öyle olunca gözümde büyüyor 

önce (14,985 puan) tarafından

Şükür bacım. Benim komisyon çok iyiydi bacım görmezden geldiği yerler de oldu 

İnşallah bana da denk gelir öyle birisi

0 oy
önce (219 puan) tarafından

Canım korkma inan korkarsan hepten mahfoluyo herşey tabikide çok stresli bir dönem şu ehliyet meselesi ama kendini böyle şartlama ben tekte aldım ama ne komisyoncuyu ne arkadaki kişileri tınlamadım kendimi sesli olarak yönlendirdim komutlandırdım tabi seni extra lafa tutuyolar araba sürerken bakalım şaşıracakmı diye ben hem onlara cevap yetiştiriyodum ama yine kendime hakimdim hiç onların ağzına bakmadım yanlışmı yapıyorum doğrumu yapıyorum diye yoksa şaşırıyosun kendi bildiğin öğrendiğin gibi sür sınavdaymışsın gibi düşünme yine dersteymişsin gibi düşün zaten kazandıkdan sonra kuş gibi hafifliyosun şimdiden tüm şanslar sende olsun başarıyla tamamlarsın inşallah 

Teşekkür ederim canım insalalh güzel olur herşey çok sağol ilgin için 

0 oy
önce (25 puan) tarafından

Bu şekilde yola çıkma güzelim alllah muhafaza hiç sitreslik bişey yok 5 dk sınav en önemlisi park etmek onu yap en çok dikkat ettikleri sinyalleri unutma emniyet kemerini aynaları aracı park haline getirmeyi yani istop yaparsın kadınlar hereyin üstesinden gelir ve başarır bu 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 247 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 299 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde poyrazlina22 (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 356 göst.
29 Mayıs 2023 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 166 göst.