Kizlar hani post acmistim oğlum kusma var bugün yine ishali gidiyordu durmuyordu özele goturduk serim vermişler demiş yarın devlete polikliniğe gotirun demiş enfeksoni cook.yuksekmis.demis insanda enfekson normalde 5 demiş bunda 47 dir 😥
Canım acile gidin ordan da yatış verirler geçmiş olsun
Teşekkürler amin inşallah bende eşime dedim acilde yatış verirler dedi vermiyorlar
Yok veriyorlar kızımın enfeksiyon 88 falandı yatırdılar kırmızı alan sabaha kadar tuttu sabahda yoğun bakıma aldılar hatta
Aaa çok geçmiş olsun bizde goturecez sabahı bekliyoruz
Sağ ol canım sizede çok geçmiş olsun
Ateş yüksek olunca enfeksiyon yüksek çıkıyor. Ateşi inince tekrar test verseniz daha düşük rakam çıkar. Allah şifa versin. Benimkide ateşlendi. Dr virus var 2gün böyle olcak dayanın dedi
Hayır acil antibiyotik yazmadilar sadece ishal ve kusma için ilaç yazdilar 3 gündür yarın 4 gündür oğlum böyle geçer dedik geçmedi.
Çok zor yemin ediyorum hepte diyorum inşallah çocuklarım.hasta olmaz hiç bir zaman ben olayım
Rabbim şifa versin hepsine inşallah kıyamam ya sen ihmal etme git doktora bi şekilde halledersiniz zor ama
Amin inşallah sağol inşallah dedikleriniz gibi ateşten yüksek çıkmış enfeksoni birazdan goturecez inşallah yatış yapılmaz
Teşekkür ederim kızlar. Allah sizin bebelerinizede şifa versin.
Bu geceyide ateş düşürücülerle geçirdik. Doktorun dediği gibiyse bu akşamdan sonra geçmeli.
Korkmayın bizimde crp 2 hafta önce 75 ti doktor yatış yaptı 1 günde 52 ye düşmüştü orda sürekli serum verdikleri jcin sonra çıkış yapıldı evde antibiyotik tedavisi aldık
İnsalalh bunu da hastanede yatirmazlar yatirsalar da bir günden fazla yatirmazlar 9 aylık bebeğim var ne yapacm bilmiyorum 3 e basacak oğlum
Allah şifa versin canım
Bu enfeksiyona yarış verirler gibime geldi . İhmal etmeyin bence
Yok cnm hayata ihmal etmem yarın goturecez inşallah ne yapalım yeter ki ilessin yatış.yapsinlar da
1,470,244 soru
24,083,570 cevap
331,331 kullanıcı