+1 oy
133 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (101 puan) tarafından

Kizlar hani post acmistim oğlum kusma var bugün yine ishali gidiyordu durmuyordu özele goturduk serim vermişler demiş yarın devlete polikliniğe gotirun demiş enfeksoni cook.yuksekmis.demis insanda enfekson normalde 5 demiş bunda 47 dir 😥 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (311 puan) tarafından

Canım acile gidin ordan da yatış verirler geçmiş olsun 

önce (101 puan) tarafından

Teşekkürler amin inşallah bende eşime dedim acilde yatış verirler dedi vermiyorlar 

Yok veriyorlar kızımın enfeksiyon 88 falandı yatırdılar kırmızı alan sabaha kadar tuttu sabahda yoğun bakıma aldılar hatta

Aaa çok geçmiş olsun bizde goturecez sabahı bekliyoruz 

Sağ ol canım sizede çok geçmiş olsun 

-Reklam-
+1 oy
önce (3,717 puan) tarafından

Ateş yüksek olunca enfeksiyon yüksek çıkıyor. Ateşi inince tekrar test verseniz daha düşük rakam çıkar. Allah şifa versin. Benimkide ateşlendi. Dr virus var 2gün böyle olcak dayanın dedi

Hayır acil antibiyotik yazmadilar sadece ishal ve kusma için ilaç yazdilar 3 gündür yarın 4 gündür oğlum böyle geçer dedik geçmedi.

Çok zor yemin ediyorum hepte diyorum inşallah çocuklarım.hasta olmaz hiç bir zaman ben olayım 

önce (443 puan) tarafından

Rabbim şifa versin hepsine inşallah kıyamam ya sen ihmal etme git doktora bi şekilde halledersiniz zor ama 

Amin inşallah sağol inşallah dedikleriniz gibi ateşten yüksek çıkmış enfeksoni birazdan goturecez inşallah yatış yapılmaz 

önce (3,717 puan) tarafından

Teşekkür ederim kızlar. Allah sizin bebelerinizede şifa versin. 

Bu geceyide ateş düşürücülerle geçirdik. Doktorun dediği gibiyse bu akşamdan sonra geçmeli. 

+1 oy
önce (3,108 puan) tarafından

Korkmayın bizimde crp 2 hafta önce  75 ti doktor yatış yaptı 1 günde 52 ye düşmüştü orda sürekli serum verdikleri jcin sonra çıkış  yapıldı evde antibiyotik  tedavisi aldık  

İnsalalh bunu da hastanede yatirmazlar yatirsalar da bir günden fazla yatirmazlar 9 aylık bebeğim var ne yapacm bilmiyorum 3 e basacak oğlum 

önce (3,108 puan) tarafından

Allah şifa versin canım 

0 oy
önce (22,928 puan) tarafından

Bu enfeksiyona yarış verirler gibime geldi . İhmal etmeyin bence 

Yok cnm hayata ihmal etmem yarın goturecez inşallah ne yapalım yeter ki ilessin yatış.yapsinlar da 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 133 göst.
28 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1acelya_l (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 233 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Minily (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Kvsrkcdy123 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.
5 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,244 soru

24,083,570 cevap