+1 oy
352 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (339 puan) tarafından

Ben 33 haftalık hamileyim ama daha hastane çantası hazirlanicak aldıklarım yıkanıp utulenicek ev temizligi yapilicak kendi kişisel ihtiyaclarim yapilicak ama ben yerimden kalkıp hiçbir işe koyulamiyorum hep üstadım var tembellikmi bıkkınlık mi yoksa yorgunluktan mi bilemedim nasıl basliycam nasıl yetiştiricem böyle yatarak kalkıp biraz enerjik olmak istiyorum ama yok olmuyor 

6 Cevaplar

+1 oy
(2,898 puan) tarafından

35 haftadan selaam.. aynı durumdayım bu sıcakta hic bişey yapılmıyor yaa😭

(339 puan) tarafından
+1

Gerçekten öyle belkide sıcak bu kadar etkiliyor hiç enerji denen bişey yok artık gün gün bir yer yapicam biter inşallah 

-Reklam-
+1 oy
(1,502 puan) tarafından

Yavaş yavaş yap mecbur yapman lazım doğumdan sonra sana kolaylık olur bunları düşün hem hareket olur iyi olur yormadan yap 

(339 puan) tarafından
+1

Haklısın bari gün gün yapıyım öyle öyle biter inşallah 

0 oy
(5,904 puan) tarafından

Sen gene hamileymişin ben normal halimde hiç kalkasım yok. 

(339 puan) tarafından

Bence bu sicaklar bizi mahvetti bu sene daha değişik bir sıcaklık var aslında bırakırım Eylül ortası gibi derinde yaparım diye ama hamile olduğum için yetişmez diye der ettim kendime yoksa serinler havalar yine bir şekilde yapılır kaynanam da memleket te cumartesi gelicek gelince Allah razı olsun yardım eder yine bana biraz

0 oy
(5,821 puan) tarafından

Magnezyum,d vitamini,demir ilacı kullanıupr musun? Onların eksikliği de yapıyor olabilir.

(339 puan) tarafından

Kullanıyorum ama yeni başladım ondan olabilir diye doktora söyledim oda yazdı ilaçlardan inşallah etki eder bir haftaya

0 oy
(2,093 puan) tarafından

27 deyim iki oğlum daha var zor kalkıp  gün içinde onların ihtiyaçlarını gideriyorum yinede oğlumun uykusu düzene girdi sabahları abisiyle uvrasiyo oyalaniyorlar biraz  uyansam bile kalkamıyorum gece uyuyamiyorum halsiz yorgun sonra diyorum 3 oğlana nasl bakacam ben 😂😁hep böyle mi olcam diyorum bakamazsam yetemezsm normalde tempoya alıştım zaten sadece enerji istiyorum vallahi bende

(339 puan) tarafından

Benimde 1 oğlum var karnimdakide erkek bende sadece çocuğun ihtiyaçlarını gideriyorium birazda hareketli bazen tek çeşit yemek yapıyorum valla zor oluyor ama doğumdan sonra bu rutine gireriz inşallah 

(2,093 puan) tarafından

Hazrlik değil ki arada kahvaltıda düzgün yemiyolar çeşit olsun diye sigara böreği sürekli bulundruyom  az az yapıp koyuyorum rutin şeyler mecbur yapıyorum 2 tane olunca yapmasan olmiyor önceki hamileliğimde bu kdr ugrasmiyodm durum flN yiyoduk oğlumla ara ara ama.smdi küçüğe de yemek lazim

(2,093 puan) tarafından

Mecbur canım taşındık yeni girerken cam flan temizlenmedi yeni sildim çocuk odası falan kaldı onu da yaparım bi ara bı yandan ev geri dagiluyo pis oluyor kısır döngü 

(2,093 puan) tarafından

Yap canım doğumdan sonra uzun süre elleyemezsin o ilk 3 ay iki vocuk temposuna alışmakta gecuyo

(339 puan) tarafından

Tasinmakta zor Allah yardımcımız olsun benimde Ocak ayında var taşınma işi biraz zor olucak ama hallolur bı sekilde 

0 oy
(34,786 puan) tarafından

31+2 bendede durum bu ama benim riskim var o sebepten işlere girisemiyorum en azından çocuğun üst başını yıkayıp hastane çantasını hazirlasam onuda yapmadım bir miskinlik sardı gidiyor 

(339 puan) tarafından

İnşallah hazırlarsın canım bende hergun yapıyım diyorum ama yok bendede sağlık sorunları çok sık oluyor hayırlısıyla kucağımıza bir alalım 

(34,786 puan) tarafından

Alışveriş çantasını ortaya koydum bugün yikiycam diye 3 gündür ortada öyle elimde yıkiycam renkleri karışır belki ne olur ne olmaz diye ondan üşeniyorum makineye atsam şimdiye kadar yikadiydim da

(339 puan) tarafından

Aynı canım benimkiler de duruyor daha sadece alındı bekliyor yikanicak diye kim yikiyacaksa ben yikiycam yine ama bu kılım kipirdasa yok 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 344 göst.
0 oy
6 cevap 380 göst.
27 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 625 göst.
5 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seacolour (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,117 göst.

Kategoriler

1,492,993 soru

24,394,508 cevap

349,610 kullanıcı

...