+1 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (339 puan) tarafından

3. Sınıf 

6 Cevaplar

0 oy
(1,944 puan) tarafından

1 i ezberledi diyelim sonra 2 sonra 3ler böyle daha kolay oluyor bide saymayı güzel öğrenmesi lazimki çabuk öğrensin çokta zorlama ama her çocuk farklıdır🤗

(339 puan) tarafından

Ahh bir türlü aklına girmiyor 

Aslında çaba da yok benim ittirmem ile oluyor 

(1,944 puan) tarafından

Ozaman sıkmadan günde yarım saat şart kos öyle öyle yapar benimki 1 sınıfta ezberledi bidaha unutmadı biraz heveste lazim

(339 puan) tarafından

Kesinlikle öyle heves olmayınca olmuyor 

(1,944 puan) tarafından

Fazla zorlama o yüzden benim büyük öyleydi Allahım deli ederdi sanki ben okuyordum ogretmeni dedi abla bırak karışma ama sigerleri öyle değil mesela küçüğüm şuan 5e geçti birinci siniftan beri okuldan gelir yemek yer dersini hemen yapar yani temelden alıştı çocuğa bagli

(382 puan) tarafından

e ozellille niye ezberletmeye calisiyorsun ki derste goruryorlar zaten.3. e gecti benimki suan. gecen sene 4 leri ögrendiler 5 leri ritmik sayma seklinde ogrendiler. bu sene muhtemelen besleri tekrar ediip 6 larda. baslayip devam ederler . ders islerken zaten ogreniyorlar evde ekstra calistirmadim ben

-Reklam-
0 oy
(2,133 puan) tarafından

Gec kalmıssınız bacım bizde 3 e gectik 1 .sınıfın sonunda ezbertletti öğretmen okuldayken evde de yaz boyu tekrar yaptık yükselen zekanın carpma oyunu var onunlada tamamen ezberledi 2 ci sınıfta hiç zorlanmadılar şimdi 3 e gectik kalanlı bölme problemleri cozceklermiş mesela 9ları  peş peşe en az 10 kere okusun  sonra sor az bi dinlensin tekrar diğer sayıyı 10 kere okusun öyle yaptık biz tabi birde yükselan zekanın oyununu oynattık cok cabuk ezberledi

0 oy
(5,838 puan) tarafından

Yukselen zekanin carpim tablosu adli oyunu var. Sirayla degil ama oynadikca aklina kaziniyo. Benim oglum 7 yasinda suan carpma yapabiliyo. Biz basit olarak ogretmistik. Mesela 2x2 iki tane iki toplami gibi dusun demistik. Oyle biraz kafasina oturmustu mantigi. Suan oyunla da pekisti. Bize ogretmen ogrettirmedi biz ogretmistik 5 6 yas civari. Yazi tahtasi alip orda yazarak oyunlarla da ogretebilirsiniz.

0 oy
(378 puan) tarafından

Önce 3 er 3 er saymayı öğrenmeli canım ki çarpım tablosunu yapabilsin 

0 oy
(11,530 puan) tarafından

1. Sınıftan beri kızıma öğretmeni yavaş yavaş ezberletiyordu şuan 4. Sınıf olaack 10 na kdr ezberledi hergun günlük en az yarım saat ezberlemeye çalışın diyordu 

0 oy
(213 puan) tarafından

Benim kızımda 2.sinifa geçti ezberletmeye çalışıyorum ama bir türlü ezberleyemiyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Elifylmz0660 (1,399 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 235 göst.
0 oy
1 cevap 88 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (218 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 153 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Asiiii (2,133 puan) tarafından soruldu