3 yas sandalet yada pandur demis öğretmen sandalet daha iyi gibi geldi panduf çok terketiyor
Crocs tarzı önü kapalı terlik alırsanız yaz kış kullanırsınız. Ben öyle yaptım. Çok çabuk büyüyor ayakları farklı farklı almaya gerek yok. Yazın ince çorap kışın kalın çorap giydiriyordum.
Cokmsagol canim
Panduf kış ayı için tercihtir sizde yazlık kışlık olarak ayrım yapabilirsiniz
Havalar soğuduğunda panduf koyarsın. Şimdi sandalet yada terlik daha iyi olur.
Tmm canm sagl8
Crocs tarzı terlik aldik onu kullandı ama bizim okul sınıflar bayağı sıcaktı yaz kış
Yani iki model alınabilir hem ondan hem ondan
Link atarmsmn canm guzelkis
Ben yurtdışındayım, buradaki mağazadan aldım 🙈
Ama bendeki gibi boşluklu ayakkabı linki var onu paylaşayım örnek olarak. trendyolda https://ty.gl/qqyx4n41q2w6s
Mevsim geçişi crocs, kışın panduf
Sıcak havalarda crocs kışın panduf yolladım geçen sene
kışın sogukta panduf sicaklarda sandalet
Benim oğlum ayağında tutmuyor hiçbirini,ben yine de crocs veriyorum okula ama giymediğini biliyorum. Öğretmeni de boşver takılma sevmiyor demek ki diyor ayaklarının üşüdüğünü farkedince bir çorap daha giydiriyorlar.
Kışa panduf alıyorum yaz ve sonbahar da terlik
Ayyy bizimkide gidecek daha okuldan birşey demediler. Listede neler var bana da fikir olsun şimdiden hazırlayım canım. 15 gün kaldı son dakika iki çocukla yetişmez
Bende bugun onu arastiriyordum ne tarz birsey alsam diye 1 eylulde basliycaz bizde eksik listesinde rahat bagciksiz kaymaz spor ayakkabi yaziyo arastordigimda cogu bu vicco nun patik pandufuju almis ama bana kislik gibi geldi suanda terletir bence o tarz ben daha hava alan ince birsey ariyorum bulamadim henuz sandalet tarzi bakicam ama vicconunkinden cok memnunlar kis icin alicam onu
Önümüz kış panduf olsun üşümesin
1,473,058 soru
24,119,701 cevap
333,408 kullanıcı