0 oy
451 göst.
önce Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar hanımlar. Direk konuya girmek istiyorum. Eşimle bu aralar hep tartışıyoruz. Konu biraz uzun ve karışık. Dün gece olanı söyleyim sürekli bana diyor ki siz beni kandırdınız  benim gibi iyi adamı buldunuz ablan hemen kardeşimi bununla evlendiriyim dedi. Sürekli bunu buna benzer şeyler söylüyor. Dün gece gene aynı şeyleri söyledi. Bende dayanamadım patladım. Sonra bben şaka yaptım diyor. Bu şekilde konu uzadı. Benim annem ve kardeşlerim benim önceliğim dedi. Çocuklar gelir ama anne gelmez dedi ( 2 tane çocuğumuz var) ve zaten bütün hayatı anne ve kardeşleri bizi hep ihmal ediyor. Çok kötü oldum bende Sabah evi terk edeceğim dedi o da dedi ki sen gidersen bir geri gelemesin dedi şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Arkanda ne annem var ne babam kanser hastası bir Ablam var. O da beni böyle görüp üzülsün istemiyorum.siz söyleyin ne yapayım 

11 Cevaplar

+5 oy
önce (5,694 puan) tarafından

Böyle bir şaka olur mu yahu. 

Bu adam hep böyleydi hep ailesi önceydi de neden iki tane de çocuk yaptın bu heriften be bacım. Böyle sorunlu evliliklerde en az iki de çocuk oluyor gerçekten anlamıyorum onların suçu ne...

Eşini bu söyledikleri psikolojik şiddet. Nafaka ve tazminat iste. Ev iste. Çocukların var ve çalışmıyorsun. Nafaka vermek zorunda. Bir avukatla eğrisini doğrusunu konuş, hesabını yap, çocukları da bu ortamda daha fazla büyütme derim. 

önce (64 puan) tarafından

Böyle bir şaka olamaz zaten. O kadar gururuma dokundu ki 

-Reklam-
+3 oy
önce (1,826 puan) tarafından

Desene madem çok ıyısın senin gıbısını bulamam, kanıtla bulunmaz hint kumaşı oldugunu neden kanıtlamıyorsun? Bana dünyanın en şanslı kadını oldugumu hissetir de bileyim senın gıbısını bulamayacağımı. Yok o kadar adam değilsen sus da adam sanayım

Kendini bulunmaz Hint kumaşı zannediyor işte. Yaptığı hiç bişey de yok. Bir yıldır tatil istiyorum götürmüyor. Durumumuz da çok iyi. Tatili de geçtim hiç bir yere götürmüyor 

+2 oy
önce (23,510 puan) tarafından

Çocukların çok küçük değilse bir iş bulup kendine bir düzen kurabilirsin ama gözünü korkutmaksa amaç seni almaya gelmeme ihtimalini de düşünerek adım atmalısın gidip üç gün sonra kendi kendine geri geleceksen sonrası bundan daha iyi olmaz Görünen de o ki adamın sizi kaybetme korkusu yok 

Çocuklarım küçük ikisi de. Çıkmazdayim bu şekilde de psikolojim bozulacak. Çocuklarima da verimli olamayacağım. 

+2 oy
önce (23,653 puan) tarafından

Üzüldüm senin adına ne diyeceğimi bilemiyorum ama kurtul bundan

+1 oy
önce (3,319 puan) tarafından

Sen niye gidiyorsun otur evinde çocuklarınla neden çocuklarının düzeni bozulsun ki canım ortada ihanet yok, kumar yok, şiddet yok yani yoktur umarım yazmadığına göre.. öyle bitirmek kolay değil işte çocuklar varken 

Bitirmek kolay değil tabi. Ama

Ben psikolojik olarak çok yıprandım 

önce (3,319 puan) tarafından

Haklısın ah ah sen benim neler yaşadığımı bir bilsen allah yardımcımız olsun 

Aminn aminn 

0 oy
önce (8,665 puan) tarafından

Nere gidiceksin peki? Ailen ne diyor? 

Kimse bilmiyor. Ne yaşadığımı kimseye belli etmiyorum. 

Ailme anlatmadım 

önce (8,665 puan) tarafından

Peki anlatsan destek olurlarmı? 

Bilmiyorum emin değilim 

0 oy
önce (295 puan) tarafından

Kadın sığınmaya gidebilirsin devlet yanında hiçbir ücret odemiyorsun.gitmek istemiyorsan da ann bilirsin tabi 

önce (5,289 puan) tarafından

Sığınma evleri çok iyi demi 

Bi de iki çocukla gidecek 

Otursun evinde, gidecek birisi varsa kocasi 

Tmm bunu bide kocasına söyle.adam gitse kız buraya yazmaz.bu ülkede karşılık beklemeden yardım edecek tek kurum devlettir.hicbir kadına hiçbir erkeğe guvenmemeli kimse sonu Esra Erol oluyor.otel puanlaması türünden değil gidecek yeri olmayan insanlara bir tek devlet sahip çıkar.

önce (5,289 puan) tarafından

Devlet bi yere kadar sahip çıkıyor canım 

Kadın cinayetleri neden çoğalıyor 

Uzaklaştırma alıyor devler biz seni koruruz diyor ama iki gün sonra kocasi tarafından öldürülüyor 

Benim halamın oğlu eşini öldürdü kusura bakma da bizzat şahit olduğumuz şeyler var 

Eşi de bizim akrabamizdi 

Devlet yeterince koruyamıyor maalesef 

Tirnagin varsa başını kaşiyacaksin 

Seninle sohbet falan etmek istemiyorum.en mantıklı yok budur kadın siginmada yerini vermezler telefon yok bulamazlar seni.git kocanın kafasını sık benden uzak dur 

0 oy
önce (15,073 puan) tarafından

Dünya bir yana evlat bir yana. Kimseyi evladımın yerine koyamam kocan baba olmayı öğrensin önce hödük. 

Anası çocuklarından önce geliyormuş. Kimse demez ki anneni sevme sayma asla öyle bir söyleminde bile bulunmadım. 

önce (15,073 puan) tarafından

Ananın yeri ayrı evladın yeri ayrı kıyas yapmak saçma orada zaten çuvallamış. Evladımı da hiçbir şeye karşı kefeye koymam evlat gider mantığı da saçma. Anası kazık mı kakacak dünyaya yarın evladına aman diyecek yaşlanınca çok kızdım ya

0 oy
önce (4,654 puan) tarafından

Su annesinin memesinden ayrılamayan erkekler bi bitmedi bi turkiyede görülüyor bu tipler

Böyleleri keşke evlenmeseler. 

0 oy
önce (1,786 puan) tarafından

Tamamda sen niye gidiyorsun memnun degilse ajanda kapı orda de o gitsin evi ev yapan hanımdır rahat değilse kendi gitsin sen sakın gitme canım alsın ceketini yallah ben zamanında çok yaptım o hatayı babam inşaatta çalışıyordu bigun dedi kızım 20 katta cslisiyorum hep sen aklımdasın banada günah degilmi aileler unutmuyor emin ol bizden çok üzülüyor

Haklısın aslında. Akşam gelsin annesine göndereceğim 

0 oy
önce (1,758 puan) tarafından

Kendi kanından canından çocuklarını bile arka plana koyan baba o kadr da iyi adam değildir yanılmış ablam hata yapmış derdim  gidecemicekseniz bence öyle demeyin çünkü gidemiyor zten düşüncesi olacak çok zor cocuklar olunca

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 417 göst.
13 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 432 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 445 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 196 göst.